63

Анонимен

преди 13 години

А ти знаеш ли колко са 140 000 000 милиона:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Още един последовател на Менда Стоянова и Цецка Цацева!

62

Анонимен

преди 13 години

до 63 БСП: Той е наш, на нашто сметка не търсим, ако ще да е продал и предал държавата.....

61

sk

преди 13 години

Тия *** (Яне и серГея) най после се разбраха :)

60

ha

преди 13 години

Неее секса е бил между тебе и един голям мазен мустакат ром.Ти си бил булката,а ромът е бил пича.

59

Анонимен

преди 13 години

Благодаря за милите думи! Съжалявам,че ако ги използвам за вас, ще бъдат без покритие:)))))

58

za 40

преди 13 години

Ami brata na StanisheF sys 140 000 000 miliona dogovori ?

57

Аз

преди 13 години

Какъв секс? То е трябвало да има и трети - активен.

56

MURDOC

преди 13 години

" Порнография в действие" . Само в България можем да чуем и видим такива политико-сексуални обвързвания . Тия в парламента толкова се омешиха че не знам вече кой кой е ......

55

Анонимен

преди 13 години

"Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов е давал консултации по хармонизиране на българското законодателство с европейското.Тази си дейност вицепремиерът е извършвал в период,в който не е работел в МВР.Това обясни в ефира на Нова телевизия в четвъртък шефът на НАП Красимир Стефанов."Пък ние се смеехме на Доган! Учител по физкултура хармонизира законодателство! Смех! Ама смех!

54

Анонимен

преди 13 години

Един министър на вътрешните работи да се опита да сепротивопостави на мафията, и вскички *** се нахвърлят срещу него! Явно голям страх ги тресе ченгесарите, щом се захванаха с апартаментите му... Сулю и Пулю се снабдиха с имения за милиони, всичко живо краде на поразия - но не, Цецо виновен... толкова е очевидно, че има дирижирана кампания срещу ББ и герб - щом тая *** и мошеник Сашо диков се намести - кой знае колко ще фъфли и хвърля нечленоразделин фрази...............

53

бранимир

преди 13 години

Кой крал преди кой не крал ок?Въпроса е следният?Цветан Цветанов като е сигурен, че нямо нищо скирито покрито нека бъде назначена комисия,която да следи какво проверяват НАП,Сметната палата,МВР.Сами разбирате, че разследване срещу шефа в при тази корупция няма.Всеки отказ от комисия е явна заявка за прекриване на престъпление

52

Анонимен

преди 13 години

Не се притеснявай! Колкото и да го криете пак ще дойде времето, така както дойде на Муртина, изобличена между другото пак от Яне,който наричате луд,а използвате заслугите му за Мургина:))))))))))))Споко спецсъда почва с ЦЦ и ББ.Не си притеснявай промоция за тях обаче не знам дали ще има:))))))))))

51

ined

преди 13 години

Не разбрах от заглавието: Сергей и Яне са се оженили или е било "секс за една нощ"?

50

до 54

преди 13 години

Колко си остроумен :). Брилянтен ум! Браво!

49

Анонимен

преди 13 години

Ало ГЕРБ! Това не е генно инженерство! От генното инженерство може да са се пръкнали мутанти като вас, но не и партия:) И обща култура нямате:))

48

Ник

преди 13 години

Цецо спечелил от консултантски услуги,абе кой ще консултираш ти бе,ами,че ти не ставаш и за портиер на подопечното ти ведомство бе вифаджия такъе ***.

47

до 50

преди 13 години

друго и не се очаква от човек на тройната ламя :) Аз поне не съм очаквал друго

46

Българин

преди 13 години

какъв герб какви 5 лева,до не остана незасегната група от Българското населиние на която не и бяха вдигнати данъците не беше им отрязано лечението не беше им вдигнат тока водата данаците че и за капак на всичко и пенсионата възраст на жените на 62 на мъжете на 65.за какво говориш.герб си е поредната партия която е създадена от бкп и поредната партия която ще отиде в забрава.адвокатите жънат съдиа изпалнителите колят и бесят банките тероризират населението с лихви от порядака на 18 20 %,

45

Анонимен

преди 13 години

Че то и предния шеф на НАП изговори много неща, пък е подсъдим:))))))))))))))))

44

вай-вай

преди 13 години

Колкото повече наближава зимата и времето става все по-облачно и мрачно,толкова повече и облаците над ГЕРБ се сгъстяват и стават буреносни.