176

velko

преди 13 години

napulno sum saglasen s napisanoto.na miastoto na frenskiat prezident bih postupil po sastiat nashin.zakonite triabva da sa vsichki.mnogo mi se iska nashite politici da postupvat kato sarkuzi

175

Анонимен

преди 13 години

до 159.Прав си "бате" Ицо! В Бг. остана само "простолюдие", "умнолюдието" отдавна хвана пътя! А простолюдието не стига,че е просто,че и акъли не приема! Ние понеже сме от умнолюдието и не сме забравили от къде сме тръгнали,точно затова никога няма да се върнем в Бг.! Връщат се онези,които наистина са забравили от къде са тръгнали и какъв живот са живели!Добре,че внасяте евтини картофи от Турция,иначе щяхте да ядете .................................................................................

174

Анонимен

преди 13 години

Радио Ватикана / не радио ереван / е казала днес ----България е европейската страна, в която биват изоставяни най-много деца под 3-годишна възраст, съобщава радио "Ватикана"няма нужда да се сещаме откъде излизат.

173

Анонимен

преди 13 години

Идва времето на края на *** безобразия. Сега е момента да се почне с мерките. Първите три са; 1. Спиране на социалните помощи. Здрав човек да няма право на соц. помощи. 2. Детски да се плащат само за не повече от 3 деца и само на соц. отговорни родители.3. Хора не завършили основно образование да нямат право на глас. Това е като за начало.

172

Анонимен

преди 13 години

Ами на тях радикални мерки не са им необходими бе наивен. Те тихомълком ги изнасят на изток...България,Румъния,Сърбия,Унгария, Чехия. И това не е от тази година. Това си е политика от векове. Но са прави, като има глупави народи които са рзединени и се смиляват над собствените палачи на техния род, родители, баби, дядовци, деца....Ше се сетите вие, ама късно....Явно си го заслужавате..

171

ТТТТ

преди 13 години

ЕТО ТОВА Е ИЗХОДА!Само безплатни аборти и безплатни спирали за този етнос! Иначе много лошо я чака цялата държава.Държавата трябва да отпусне отделно от здравната каса пари за тази дейност, защото по-добре да дадем пари за един аборт отколкото за едно дете изоставено в дом, който държавата трябва да гледа до 18годишна възраст - а и след това като онеправдан, дискриминиран ,малцинсвен и т.н.*** живеят ден за ден, такава им е породата!Така, че те пари за аборт няма да дадът, дори и да имат.

170

Анонимен

преди 13 години

Ако Хитлер беше минал от тук едва ли щеше да се родиш

169

Анонимен

преди 13 години

Г-жице Анелия Димитрова, ти що сега се сетиш да шишеш така бре моме гиздава. Викаш сега му е дошло времето а, да поизчакаш малко, да се поснижиш па докъде отмине бурята а? Ами това се знае от 15-20 години бре моме, или ти тогава си учила журналистика...Прав е някой в по-долните редове. Значи Саркози неможе да е фашист, но ако го каже някой Българин веднага го плюете с месеци..Щото е доходоносно нали..Ама за Саркози няма кой да ви плати, да го оплювате без причина.

168

Анонимен

преди 13 години

всичко идва от генацигънския ген е 1000 години назад,все едно както Колумб намира индианцитев последствие индианците са избити,това е еволюцията - който не може да се приспособи - заминава на кинотова ги чака и ***,само отлагаме агониятаще дойде ден,в който ще станат бройка и тогава ще се наложи да ги трепят

167

Провадийския

преди 13 години

Браво. Ето това е статия на място! Да се прекратят помощите на всички ***! Това не са хора, а кърлежи.

166

симеон

преди 13 години

ако борис III НЕ СЕ БЕШЕ НАПРАВИЛ НА ГЯВОЛ И ХИТЛЕР ДА БЕШЕ МИНАЛ ОТ ТУКА КАКТО СИ ТРЕБЕШЕ ,СЕГА БЪЛГАРИЯ НЯМАШЕ ДА Е ТОВА ,АМА ..........

165

Анонимен

преди 13 години

goliamo show v toz EVROPA mi to s tez pomoshi deto im davat ama dobre gi integrirat v Evropata otdzad napred mnogo sa umni tez EVROPESKI politizi.

164

666

преди 13 години

Това е истина, да. Но се питам след като говорите за лицемрие "журналистчета", то не ви ли се струва, че и вие сте точно от тези лицемерни *** за които пишете? Когато го казва Волен Сидеров и то от доста години, вие какво пишехте а? Че е расист, фашист, нацист, ....всякакви всевъзможни простотии, но не и истината. Тааа, аз несъм се самнявал никога във лицемерието и "подлагането" на журналистите, но със тази статия дано ви раберат и неосъзнатите либералчета..деца на демокрацията..

163

Българин

преди 13 години

157 - глупости - само в София, Пловдив и, да речем в Сливен, *** са поне 400 000 !!! Тая зараза е плъзнала навсякъде - граби, насилва, убива - а в замяна ние даваме ли, даваме !!! Навремето ни надуха главите колко скъп бил проектът Цанков камък (например) - ато ва че даваме същите пари за издръжка на тая нисша, гнусна раса ВСЯКА ЕДНА ГОДИНА ?!?Само си помислете - ако ежегодно имахме един милиард в повече - какво бихме построили - магистрали, АЕЦ, болници, заводи... а ние храним *** !!!

162

стоянов

преди 13 години

май става дума за нас Българите защото мангалята са много вече и не са малцинство

161

Анонимен

преди 13 години

ВСИЧКО НАПИСАНО Е ИСТИНА ИСТИНА И САМО ИСТИНА. АНЕЛИЯ ДИМИТРОВА НЕ СПИРАЙТЕ ДА ПИШЕТЕ. БИХ ВИ ИЗБРАЛ И ЗА ДЕПУТАТ ВМЕСТО СЕГАШНИТЕ.

160

пепо

преди 13 години

По този въпрос може много да се пише,но аз скоро научих как Бразилия е решила проблема с *** там! помощите за социално слабите семейства се получават от училищата в края на седмицата,само при положение,че детето е посещавало редовно часовете!!!иначе се връщас празни ръце!!!не можеш да интегрираш хора,които от раждането си вече са се превърнали в жертви!!!така им отърва и на политиците

159

до Ицо пост 119

преди 13 години

Браво, точно това е цялата истина...и нали се сещате на чий гръб...?

158

Ицо

преди 13 години

до 153 - Да се успокоя ли? Че какво те навежда на мисълта, че си в състояние да ме изкараш от равновесие, бате "децата ми учат с турски деца"? ***, които си спасяват задниците в чужбина и изведнъж забравят, откъде са тръгнали, че и с презрение дават съвети и "акъл" на простолюдието в бившата си Родина, се нареждат някъде сред раздел "земноводни". Поздрави на аркадашите.

157

анонименс

преди 13 години

ми има лесно който е неграмотен и не си плаща данаците и изобщо не е социализиран в обществото да няма право да гласува..тогава да видим на кой ще му пука за Ромите...