518

хм

преди 13 години

ей те тая мишка,а май ще се окаже и друго остави без работа няколко десетки семейства на обучени спаситетели от гражданска защита без препитание............мамин убавец високомерен.

517

агностик

преди 13 години

ахахаха те на него лично му се губят едни 124 хиляди а какво ли ще изникне ако разчоплят близките му на чието име най-вероятно е записана е по-голямата частн от имуществото.

516

наблюдател

преди 13 години

Щото докато министър на вътрешните работи е Пудела и тия с имотите от хеликоптерите ще си ги стопанисват безпроблемно. Крадец не може да лови крадци защото гарван гарвана око не вади. Рибата се вмирисва откъм главата, така че първо тази вмирисана глава трябва да се кръцне. А около Пудела вони.

515

Анонимен

преди 13 години

a az se 4udq za kakvo stroqt kooperacii kato bulgarina nqma pari da si kupi a to bilo zastoto ima politici sus nqkoi spesten lev lelelel

514

Ot Helikoptera

преди 13 години

Vidiahme stotici imoti za milioni, daje nedeklarirani...............zashto li ni zanimavat v panelkite na Ceco i koi iska da go razsledvat nego, a ne onezi s kradenite pari ?=====================================Horata s naraneni interesi, nali ?

513

наблюдател

преди 13 години

Е кво стана сега? По стара българска традиция крадеца вика дръжте крадеца :)))) Смешници! Странно какъв ще е рейтинга на обожествявания Пудел следващия месец :)

512

Даола

преди 13 години

Понятието консултантски хонорар в България е благовидното название на рушвет, който се дава на овластено лице за съответни услуги, които в повечето случаи са закононарушение. Надявам се, харесвате моята формулировка.

511

516

преди 13 години

А къв е Цветанов? Човек, който върти далавери, краде от обществените средства и укрива данъци как му се вика? Според мен ПРЕСТЪПНИК. Знам че гербавите имат друга логика, но това не променя нещата. ЦУЦИ е обикновен крадец, а отгоре на всичко е ***. Да беше питал Доги как стават тия неща :). Сега ще си умра от кеф като Доги си задържи милионите, а на ЦУЦИТО следващите му приберат апартаментчетата и го пратят пред спец съда :)))) Голем майта ще е.

510

гербав олигофрен

преди 13 години

Ами заразихме се от ГРОБ. Тиквата вече пет години брои парите на тоя и оня, кой кво взел, кой ква далавера врътнал. Та и ние по тоя почин. *** тъпака! За теб ако удоволствието в живота ти е да те крадат от ГРОБ, вместо от БСП и ДПС (то е спорно дали изобщо плащаш нещо, че да могат да го откраднат) аз не изкам да пълня гушата на никой - било то жълт, зелен, червен, оранжав или розов. Който иска да има да работи, а не да става политик, че да ме краде. АУТ ПУДЕЛ ти си КРАДЕЦ!

509

julii

преди 13 години

NAPALNO VIARNO E MNENIETO NA 502.E,TOVA E ISTINATA,TOLKOVA E PROSTO.

508

Анонимен

преди 13 години

Politics who support cannabis prihibition are politics who support organized crime!

507

ювиги

преди 13 години

акциите на Цветанов са само срещу престъпници, които не се отчитат както и където трябва. Уличната престъпност и обирите си вървят с пълна сила, даже разцъфтяват.а за имотите и парите какво - да изпее - левовете падат , падат от небето .... с Веско Маринов ... и готово обяснението

506

az

преди 13 години

Ха-ха-ха абе журналята кви са тия сметки като на Дянков бюджета бе :). 124 бона с неясен произход. Да бе, ама ако вземеш за база декларираната цена. А тя че е фалшива то е ясно :). Нали после Цуци ипотекира единия апартамент в полза Гербу - ама банката му даде кредит за него от 440 бона :). Е как така става? Срещу имот от 100 бона ти дават кредит от 440 :). Смях. Пък те тия апараменчета новички, довършени и обурудвани бе. И това ли без парички е станало? Странно как е ранил и жена си и дечурлята

505

ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГОФРЕНИ

преди 13 години

Ха-ха ,колко сте жалки ! Нямате си друга ,нормална работа и сте почнали да броите парите на другите!От завист и злоба се пукате!

504

Цун Кай Газ

преди 13 години

А ве пичове Цецко и жена му нямат ли коли?Да не би да одят со трамваю на работа?Сигурно са нови или на лизинг,а не като моя Масквич!И за тех требе пара да има!

503

507

преди 13 години

Ти толкова пари изобщо виждал ли си през живота си бе ***? Средния българин с тия заплатки от 400 лв. плюс епизодичното му ограбване от разни управляващи не изкарва толкова за целия си живот! Не били много! Че тук се говори само за една от далаверите на Цуци. А милиона, изчезнал от белгийците? А имотчетата купувани от него, но на други лица? Това те първа предстои да излезе. А като разровят пък Мутрата-пожарникар ум ще ти зайде.

502

Колт

преди 13 години

Ей вече съм все по-объркан. Ако става въпрос за окрадени пари от опозицията или лицето Х то се тръби, че това е кражба или далавера. Ако обаче става въпрос за незаконно придобити пари от управляващи то ама абсолютно винаги е компромат. Първо бяха имотите на Костов и Бисеров - докато управляваха кат се заговореше за тях веднага се оценяваха като компромат, после беше Симо, Серго, Доги. Сега пък Цецко. А истината е, че всеки *** как помирише власт почва да краде и с *** си.

501

Info

преди 13 години

Нещо повече - ГЕРБ се гласи да приеме поправка по Закона за отнемане на имущество, с която ще се презюмира, че всеки имот, закупен по данъчна оценка, всъшност е закупен по пазарна стойност. Ако променения Закон беше в сила, М-р Цветанов щеще да се намира в състояние на "незаконни" догоди на значителна стойност, които (1) щяха да му бъдат отнети и (2) щеше да бъде съден за укриване на данъци. Второто може да стане и без новия закон.

500

ddd

преди 13 години

Защо да не спести човека, та това въобще не са много пари. Има толкова хора, които от заплати спестяват повече. Не разбирам защо случаят се коментира като скандал. Какъв скандал за тези смешни пари. Атаката срещу Цветанов цели да го изкара от равновесие, за да не се занимава с престъпници като трактора и неговия антураж. А янето е толкова жалък с плиткия си ум.

499

Info

преди 13 години

При коментарите на статията по-горе всички пропускат един много важен момент - сумата неизяснени пари е 124 803 лева само ако приемем, че имотите действително са закупени поданъчна оценка. Само че всички много добре знаем, че 99% от имотите за последните 20 години, макар и описани по данъчна оценка, са закупени по пазарна стойнотст. Т.е. в случай става въпрос за 2-3 пъти по-голяма сума.