66

Анонимен

преди 13 години

АКО ТРЯБВА ДА ЖЕРТВАМЕ ЕДНО БИВШО ЧЕНГЕ И МАФИОТ В ИМЕТО НА ДОБРИТЕ СИ ВРЪЗКИ С АМЕРИКАНЦИТЕ, ЯСНО Е КАКВО ЩЕ ИЗБЕРЕМ.

65

Анонимен

преди 13 години

Иване, ти във втори пост за Яне смешника се появяваш и го защитаваш! Или си адски *** и си се хвнал на предизборните му "плещения" или си платен драскач. И малките деца разбраха, че този клоун Яне е създаден от БСП, но ти явно имаш ментални увреждания и не можеш да осмислиш реалните факти!Хубавото е че на следващите избори, партийката на Янето ще има освен теб още няколко заблудени гласа + няколко хиляди палтени *** гласа, но не достатъчни за взлизане в Парламента!!!

64

Анонимен

преди 13 години

УОРЛИК ОБАЧЕ КАЗА ЧЕ САЩ НЕ ХАРЕСВАТ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ. АЗ ПРЕДПОЧИТАМ ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ СЪС САЩ, ВМЕСТО АЛЕКСЕЙ.

63

!

преди 13 години

Neznam zashto posotyanno mediite aktakuvat balgarite s novinite za pravitelstvoto ili za tova koi sa arestuvali?!Balgarina ne go valnuva tova,a go valnuva kolko pari shte iskara tozi mesec i kakvo shte yade!!!Zashtoto tova e sashtinskiyat problem!

62

фен на герб

преди 13 години

Аз пък подкрепям герб! Все пак мутренския бизнес е най-бързо развиващия се бизнес в България!

61

Анонимен

преди 13 години

60-Защо ли истината я казват все невежите и лудите:)))))))))))))))))

60

Любомирчо

преди 13 години

Престанете да казвате, че след като Цветанов дошъл в МВР престъпноста е намаляла напротив. Вижте официалната статистика. Не само че престъпноста се е увеличила но и разкриваемоста е намаляла

59

Анонимен

преди 13 години

Ама ти си беден духовно бре пич, щом поставяш МАТЕРИАЛНО с ДУХОВНОТО под един знаменател, да не говорим как ги подреждаш. При теб материалното е на първо място, а щом е така, то духовното го няма....Знам че няма да ти хареса, но това е реалноста. Ти го правиш подсъзнателно без дори да го осъзнаваш. Случва се при теи които са със слаб дух, морал и ценостна система.

58

мечо

преди 13 години

абе иване ти къде беше преди да доидат тия на власт .а яне докато него ритнаха тебяха много добри асега неможе да ги гледа.

57

Поля

преди 13 години

БЪЛГАРИЯ В ЦЕНОВИ ШОК,ИКОНОМИЧЕСКА СТАГНАЦИЯ И ФИНАНСОВ КОЛАПС. ЕТО НЯКОЙ СРАВНЕНИЯ НА ЦЕНИТЕ ПРЕДИ ТИКВАТА ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ И СЕГА. БЕНЗИНА ПРЕДИ 1.74 ЛВ. СЕГА 2.16 ЛВ. ЦИГАРИТЕ С 40 ПРОЦЕНТА УВЕЛИЧЕНИЕ. ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ МЕЖДУ 15 И 20 ПРОЦЕНТА. УСЛУГИТЕ С 30 ПРОЦЕНТА. ТОК,ГАЗ,ГОРИВА ДРАСТИЧНИ УВЕЛИЧЕНИЯ. ПО АНТИНАРОДНО И АНТИСОЦИАЛНО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ Е ИМАЛО ДОСЕГА В НОВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ.

56

Анонимен

преди 13 години

Скрии се бе невеж *** само разсмиваш аудиторията с олигофренските си бълвочи

55

Mdam

преди 13 години

Яне е гнусен ***!

54

Анонимен

преди 13 години

Само набързо Симо ....И като са започнаха всичките тези неща какъв е резултата ? 4 или вече 5 миларда назад ? затварят се болници вдигат се осигуровки и тнт ... направи си сам сметката .... от показност никой освен евтини популисти нямат нужда... защото всичко което се прави сега е за показност .... нека нап да иде да попита хората около прелетените имоти - всичко ще казат на кой е къщата от кога се строй и тнт .... фишеци колко искаш

53

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

как в НДСВ ще е бил Бойко бе :)нали досега твърдяхте че бил комунист от БСПя се уточнете там на Позитано какво ще пишете, че съвсем се оплетохте :)хахахаааа

52

пожарникаря води вой

преди 13 години

В същото време режимът на пожарникаря води война срещу майките, срещу онкоболните, срещу децата в детските градини, срещу пенсионерите, срещу лекарите, изобщо срещу цялата нация! Целта е да ни държат бедни, материално и духовно, и по този начин да ни унищожат като нация!

51

Анонимен

преди 13 години

Особенно в икономическата част на поста си разбиваш мивките:) Аз се чудех защо актуализираха бюджета в частта на приходите с милиарди надолу, а то е защото ДДС не се източва, излязоха укритите доходи и т.н.:)))))))))))))Направо си трепач:)А иначе криминалната престъпност може да се види от медиите:) Кое е спаднало, аз не знам.Що обири декларират на ден само:)))Успехи големи ще да има, ама що не ги усещам:) Сигурно сетивата не ми работят:)

50

Анонимен

преди 13 години

Това е напълно така. Добре че припомни на късопаметните къде отидоха тогава откраднатите от Мургина милиони.....В касата на НДСВ чийто главен секретар на МВР бе тогава милиардера Б.Борисов..Е имам 1 въпрос - някой да знае и да е чувал за по крадливо и мафиотско правителство в историята на България от сегашното ?????????

49

Любомирчо

преди 13 години

Не съм му фен въобще на Яне защото е измислен герой ама доколкото си спомням от него тръгна и врявата за фалшивите изборни резултати в Турция които реално касираха един депутат. Това трябва да му се признае

48

до Иван

преди 13 години

Боко нищо не направи по случая Мургина,защото парите изчезнаха при НДСВ,а Боко тогава си беше в НДСВ !

47

Симо Сома

преди 13 години

Абе не знам кой мафиот, кой нено откак дойдоха ГЕРБ на власт, спряха отвличанията, спряха заменките на имоти, спря източването на ДДС, вместо това почнаха проверки за укрит оборот по заведенията и за незаконни имоти, снимане с хеликоптер и т.н.Предишните защо не го правеха това а?Предишния вътрешен министър само наблюдаваше как отвличат, докато пикае във фонтана и ходеше да пие кафе с братя Галеви.сегашния ги хваща и отвличания вече няма