150

Пешо

преди 13 години

Явно днес.бг са много доволни от новината на този престъпник, че са я сложили на първо място. Толкова е несериозна че няма накъде. Бойко има много повече пари и въобще не му трябва да моли Алексей за нищо. Пък Цеветанов, всеки който малко го познава знае че парите не го блазнят и е смешно да се твърди че краде точно пък от крадците. Крадеца вика "Дръжте крадеца'.

149

Анонимен

преди 13 години

Пръст в очите, айде стига шикалкавили, всички в затвора, комфискация на цялото имущество както на тях, така и на роднините им. Може бе ще е хубаво да се отворят още 10-тина нови затвора, че да има място за всички.

148

Анонимен

преди 13 години

То защото си избираме хората по визия, затова сме на този хал! Ако е завършил нещо-казват образованието е корумпирано!Ако е завършил в чужбина - казват видяхме ги юпитата на царя и така........:))Гледат се в огледалото и нали зная, какво питат огледалцето:))))))))))))

147

асдфасд

преди 13 години

Хахахах. Че в БГ можеш да си купи и 5 образования. А пък ако си ченге и 20 можеш да имаш. Дисертациите се пордават по 150 лева под път и над път.Четох му анализа за икономика на БГ преписано от интернет и от доклади на ЕК.Голем професионализтъм ни е налегнал.А не ни правете на канарета.

146

как вървят тиквите ?

преди 13 години

Бойко, как вървят тиквите на пазара? Какъв им е рейтинга?

145

11

преди 13 години

Няма управия в тая държава...всичките са корумпирани.Комунизма в България никога не е падал.Мръсниците си смениха цвета и продължават да ограбват държавата

144

саксофон мадридски

преди 13 години

За ваше сведение,този "грозен ***" има три(3!)висши образования,за разлика от шланга с неговата дисертация за личния състав и гейзера с червеноармейските копчета!До тук всички събития са на страната на трактора!А тоя "октопод"си е поредната издънка!Помислете преди да приказвате!

143

Иван

преди 13 години

След всички тези изказвания на Явор Дачков който така и не си намери сигурно пристанище а прелита от цвят на цвят,А.Петров,Яне Янев - нека да покажт документи,доказателства с имена,дати - не само да мятат в пространството приказки от 1001 нощ.Янев казва фактори от САЩ - ами кажи им имената и да последва отговор от тях.Така същото може да се каже и за Цветанов ама защо да вярваме на такива подмятания.Янев чия поръчка изпълни с поканата на А.Петров в партията - или той никога не е излизал от нея

142

Анонимен

преди 13 години

Че ти не знаеш ли че ние комунистите сме на власт:)Я да видим биографиите-ББ, ЦЦ, Божидар, Вежди-бияча на милиционери, Сергейчо Игнатов:)А другото явно пак не си разбрал.Казах-"Пък щом пожарникар открива Сомалийския залив,външен министър знае че Грузия е в Близкия изток и влиза в учебник по политология във Франция и физкултурник разбира от право, защо и Яне да не разбира от конституционно право:)"Научете се да четете поне:) Това е безплатно! И курсове организират! Ще ви приобщим!

141

ДААА

преди 13 години

БАГАРИНОООО ДОКЪДЕ ДОСТИГНА - *** МУТАНТ,МИЛИЦИОНЕР *** ДА ОПРЕДЕЛЯ СЪДБИНИТЕ ТИ!ПОЖАРНИКАР НАРЦИС ДА ТИ СЕ ПЪЧИ!

140

KRIMENA ST ZAG

преди 13 години

$$$ Tragtorat si e Tragtor---As Priemam DneZ PUZDRAVLENIA---IT IS MY BIRTHDAY,dear Forom PALS......

139

асдфасд

преди 13 години

Ми кво да ти кажа вие комунистите сте една стока само за власт мислите - не ви пука от строя. А жена ми е била на интервю при Янко за юрист и наиш ли какво я е питал:Колко е диаметъра на 50 стотинки и какво пише на вратат от пред. После отворил учебник по право на произволни страници и питал по текста.Маико какви професионалистииииии а малииииии.

138

Анонимен

преди 13 години

Че нали престъпници ни управляват бре! Какво очакваш:) Да си закачат аверите ли?!

137

Обективен

преди 13 години

За пореден път в *** престъпникът излиза най-праведната и онеправдана душица и за пореден път ще се намерят достатъчно *** да му предоставят арена за изява.

136

Анонимен

преди 13 години

Щом знаеш че Сашо е специалист по кражбите, занчи имаш добра база за сравнение:))))Пък сигурно и заедно сте шетали:))))Пък щом пожарникар открива Сомалийския залив,външен министър знае че Грузия е в Близкия изток и влиза в учебник по политология във Франция и физкултурник разбира от право, защо и Яне да не разбира от конституционно право:))))))))))))))

135

bb

преди 13 години

prost narod slaba darjava , eto tova sme nie . koi go pusna tozi bandit tribva dase linchvane publichno tozi sadia . sega nego triabva da otvleche che da razbere kakvo e pravil na xorata tozi ***

134

vrv

преди 13 години

Да бе, този не беше ли на смъртно легло с диагноза сливици и не тряваше ли да се подложи на тази супер тежка операция. Незнам за Вас ама Явор Дачков ми е супер противен тип. Сашката Диков и Маргото Михнева също доста парички се нагмушиха за да защитават Тракториста. Янето и той грозденце носи на мъченика. Съдята пък чел четири денонощия без да мигне доказателствата и 32 страници бележки си нахвърлял:))))

133

Dan

преди 13 години

И какво излиза, спонсора на президента е на свобода , а спонсора на ГЕРБ макар и за кратко беше в затвора, и до колкото разбирам пак ще го приберат! А сега да поразсъждаваме малко кое е по-добре това,че някой е бил спонсор на политик или политическа партия автоматично да го прави недосегаем за закона или това ,че някой независимо от това ,че е бил спонсор да отговаря пред закона??? А нескопосаното обвинение на прокуратурата не го коментирам!

132

асдфасд

преди 13 години

*** Сашо верно е професионалист по кражби - мани майтапа.А Яне Янев е завършил университета по трактори и комбайни и разбира много от право и ще ни смени конституцията да знаиш аиииии.

131

ПРОСТАК

преди 13 години

КЪДЕ ДА ПРОЧЕТА КОЙ Е ПРАВ И КОЙ ЛЪЖЕ БЕ ХОРА? АЗ СЪМ *** и нищо не разбирам какво става. ЯНЕТО ЛИ Е ПРАВ -НЯКОЙ МЕ ЛЪЖЕ НО КОЙ? И ЗАЩО?