28

Анонимен

преди 13 години

Няма начин. При всички случаи ще има и бутнати и конфискувани от Кушлев. Е, не всички, но при всички случаи ще има реакция. Ако няма, то това означава Бойко сам да си плюе в сурата.

27

Анонимен

преди 13 години

Problemat e che obiknovenniat gragdanin niama nikakav shans da si postroi takava vila, a zashto li e taka?...

26

Неизвестен

преди 13 години

Позна Анонимен! Печелиш пакетче с шарени бонбонки. И не само един е мой, ами цели четири. Разпрозтрял съм се в четирите посоки - изток, запад, север, юг. С други думи опитвам се да постигна изконната българска мечта - България на три морета. Жалко, че няма четвърто... :))) Ама не може само "бач", брато! Трябва си и храна за душата! :))) Затова съветвам и вас да се обърнете към културата. :)))

25

Сбъркана работа

преди 13 години

Общината издава Разрешение на строителство след като инвеститора представи Нот. акт за собственост на земята. След като земята е държавна къщите са построени без разрешение от Общината. Виновен е Обл. управител , че говори като гейбер и вменява вина. Прави това което прави Цветанов.Такива приказки са ни познати. Най добре е Данев да стои кротко и да си получава заплатата. От него нищо не зависи.

24

Оправиха ги пак!!!

преди 13 години

ОК, пак ще си говорим тук,след като прочетеш новина в Днес бг ,че всичко е наред и всичко е узаконено.

23

Боби

преди 13 години

Оставете хората!Всичко това са го постигнали с труд и хабене на нерви.Мислите че е лесно да се разправяш с ***, тръгнали да изкарат по някой и друг лев по митниците ли?

22

Цецо

преди 13 години

Май са бутнали някой лев и на Кючуков, щом дава предложения да се узаконят тези къщички?!? То така ако ставаше, досега да няма и метър незастроена държавна земя, всеки ще хукне да строи като знае, че един ден всичко ще се узакони...лично аз очаквам или конфискация или разрушаване на незаконните постройки!

21

Анонимен

преди 13 години

Нито ще съборят,нито ще конфискуват.Ще го извъртят на 180 градуса и вси4ко ще излезе законно.Както с виртуалната присъда на Алексей Петров.А е редно да съборят,щом не е законно.Ще стане ,както барбекюто на Доган. Ще има да чакаме работещи закони,докато цъфнат налъмите.

20

Оправиха ги пак!!!

преди 13 години

Ееее пак ще ги оправят,щяли да ги узаконят.Нас не ни интересува това,нас ни интересува откъде имат тия пари.Това е основния въпрос,затова трябва да се гонят и вкарат в панделата ,където е мястото на всички така наречени"бизнесмени".Няма как да имаш толкова пари по честен начин и децата го знаят.

19

АСИ

преди 13 години

ВСЯКО ЧУДО ЗА 3 ДНИ,И ТАМ ЩЕ СИ ЗАТВОРЯТ ОЧИТЕ,КАКТО ЗА *** И ЩЕ ЗАБЛУДЯТ ХОРАТА С ДРУГА НОВИНА.ЗА *** НЕ ИМ ИЗНАСЯ ДА ГОВОРЯТ ЗАЩОТО ВЕТРОГЕНЕРАТОРИТЕ НА ЦВЕТЕЛИНА СА ПАЗПОЛОЖЕНИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ***.

18

боян

преди 13 години

за милиони няма закони, за кокошка няма прошка...толкова отдавна го изпя един ***, ехееее...

17

IND

преди 13 години

А сега пак кажете, че сегашните управляващи нищо не правят. Държавата е знаела от преди 10г. а кога разбира народа?!?

16

ЕТ БАЙ МАНГАУ

преди 13 години

Бутаме къщи всякакви ..претапяне желязо ,разбиване железобетон ,,разглобяване на имения до кота нула ..,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,на най ниски цени

15

коко

преди 13 години

Оказа се,че на 100 българина 150 са престъпници и 100 са полицаи,които ги преследват.БГ-2010-ГЛАДЕН ЕКШЪН БЕЗ КРАЙ!!!

14

Буревестников

преди 13 години

:) хе хе хе.... айде пак поредната сапунка :) ЗДРАВО ВДИГАНЕ НА ПУШИЛКА ЗА ПРЕД МЕДИИТЕ а после сами ще се убедим как нещата набързо ще бъдат "ЗАБРАВЕНИ" до следващия момент в който някои ръководни кадри имат нужда от рекламен пи ар :) ! АЙДЕ СЕГА ДА ВИДИМ КОЛКО ЛУКСОЗНИ ВИЛИ ЩЕ БЪДАТ СРУТЕНИ И КОЛКО ХОРА ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ШОУ БИЗНЕС И ОТ ФУТБОЛА ЩЕ БЪДАТ НАИСТИНА ПРИВЛЕЧЕНИ ПОД ОТГОВОРНОСТ ЗА ИМОТНОТО СИ СЪСТОЯНИЕ ?!? :) СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ХОТЕЛСКИТЕ КОМПЛЕКСИ ПО МОРЕТО... :) БАС ЛОВЯ ЧЕ НИТО 1 !

13

Анонимен

преди 13 години

е,защото все гледаме да се чувстваме добре...ни пращат на кино. ти,какво,да не би един от палатите да е твой?

12

Анонимен

преди 13 години

Това кметче веднъж банката му взе апартамента и колата - остана гладен като въшка но *** го държаха 3 мандата и така се нагуши че е време да бъде малко поразследван за далаверите си. *** - щял да узаконява.

11

Любомирчо

преди 13 години

Това е само един фарс. Няма да се бутне нито една вила защото почне ли се няма да има спиране а Бойко и неговите хора може и те да пострадат. Хотелите на Цветелинка в Пампорово. Всичко е само за отвличане на вниманието от истинските проблеми в момента а те са икономиката. Където батака е пълен

10

Аз

преди 13 години

Община Любимец НЕ Е ВИНОВНА. Виновни са чиновници, работещи там, които са взимали рушвети и подкупи. Ивсеки от тях има име, презиме и фамилия.

9

ssh2

преди 13 години

И какво излиза ... построили си къщи незаконно, без абсолютно никакви документи, в/у чужда земя, не плащали данъци, такси и т.н. които всички ние си плащаме чинно ... и сега излиза следното: "По думите му ще е добре за община Любимец, ако вилите бъдат узаконени и се плаща данък за тях." - Дай да ги направим законни а? Аз ако си направя така къща ще ме побъркат от глоби, съдилища и после ще я съборят или конфискуват. Ама това май не важи за тея пичове ... жалко!