21

Взимеон Мостов

преди 13 години

Браво, човеко! Един НОРМАЛЕН в този сайт!!!

20

БРАВО!!!!

преди 13 години

БРАВО НА ГЕРБ!!!!!!!!!

19

Анонимен

преди 13 години

Само така

18

коко

преди 13 години

Щом е започнало шоуто, просто трябва да продължи.

17

Бургазлия

преди 13 години

Да не забравят да снимат и тузарските вили в кварталите Ветрен и Банево край Бургас! Сарафово и Крайморие - също! Да обърнат внимание и на т.нар. Буджак между Созопол и Каваците! На всичкото отгоре там било и ЗАЩИТЕНА МЕСТНОСТ! Кой е строил в нарушение на плана за управление, законите за защитените територии и черноморското крайбрежие, кой е заливал с бетон скалите, кой е трябвало да КОНТРОЛИРА цялото това безобразие, а не го е правил и т.н. Все сериозни теми... Нейсе, останете си със здраве!

16

коко

преди 13 години

Кога най -сетне ще заснемат сарая на комшията?Има цели 600 квадрата двор в курортната местност "Дерето" ,взето на времето с някакво постановление.Има цели 15 квадрата застроена площ и даже менажерия от четири кокошки и куче.Има телена ограда и никой не може да си вземе дори едно доматче.С цялото си нахалство си изкопа кладенец да пие държавното богатство.И всичко това -със заплата от 400 лева.Кога ще се разбере как е направил това състояние? Възмутен доброжелател коко

15

Анонимен

преди 13 години

До комуноидните ***. Разликата между барбекюто на Доган и палатите на морето са :1. Забрана за строителство в сто метровата ивица до морето2. Произход на парите за палатите.Кушлев ще се задейства максимално бързо. След като ГЕРБ дойдоха на власт, Кушлев усети на къде духа вятъра и внезапно се разтича да работи и конфискува палати - иначе си отиваше в девета глуха горкия пенсионер.

14

Патрот

преди 13 години

Леекичко да подскажа..... :))))Пътя към Златните....след газостанция "Траката"..... в дясно долу....преди буна Траката......там която и къщурка да снимат, няма да сгрешат :DКварталчето го вдигнаха за по-малко от две години...интересно кой и как успя да вземе парцелче до морето в непосредствена близост до резиденция "Евксиноград".....и аз искам, ама нямаааааа......

13

ЗЛОБЕН

преди 13 години

АКО С ТОЗИ ВЕРТОЛЕТ ИСКАТ ВСИЧКО НЕЗАКОННО ДА ЗАСНЕМАТ , ТО ТРЯБВА ДА ДА ГО ЗАРЕЖДАТ ВЪВ ВЪЗДУХА И СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ МУ СВЪРШАТ МОТОЧАСОВЕТЕ . СНИМАЙТЕ И КРАЙ БУРГАС- МИНЕРАЛНИТЕ БАНИ !!!!

12

Анонимен

преди 13 години

Защо НАП а не ДАНС обикалят,моля??? Те представителна функция ли има само:)

11

Анонимен

преди 13 години

Ще сатане това което стана с Догановато барбекю, нали констатираха ,че е незаконно и кво

10

Анонимен

преди 13 години

Добре е все пак да бъдат открити, та в близко бъдеще, когато свестни млади хора вземат власта в свои ръце, да има какво да конфискуват веднага. Недопустимо е толерирането на мошеници в нашето общество. Те не само не са си плащали данъците, но не са плащали ни вода, ни ток. Бетер Столипеново. Постоянно плюем ***, а по-големи от тях са тези мошеници.

9

Анонимен

преди 13 години

България е била бедна държава. Покажете на европа ,какви палати и сараи имаме, за приказ и чудо.

8

Анонимен

преди 13 години

Не, че съм голям фен на сегашните, но...явно на всички тук, които не искате такива PR акции...Ви липсва спокойствието от управлението на Сергей и Доган. Тогава нищо не се случваше. Цареше спокойствие! Появи се проблем в обществото- Сергей излиза с един такъв спокоен глас ни убеждава как няма криза, как всички в страната е наред, как сме цъфнали, та възрали. Как и най-некадърния министър се държеше и не се уволняваше, защото...видите ли той е толкова можещ и разбиращ. Абе..спокойствие!

7

Ахмет Станишев

преди 13 години

Само да отбележа, че по-долните коментари са писани от заклети комуноиди, които място не могат да си намерят от яд, че нещо се прави! Предишните години нищо не се правеше, щото в България тогава нито криза, нито престъпност имаше! Всичко беше като в рая - дойде Бойко и развали рахата! Нали, другари?

6

ДСФ

преди 13 години

АМИ БОРИСОВИТЕ ПАЛАТИ?АКО НЕ ВЛЕЗЕМ В ШЕНГЕН ДОГОДИНА,СЧИТАТАЙТЕ ,ЧЕ ЕВРОПА ЗНАЕ,ЧЕ БОРИСОВ Е МРЪСЕН МАФИОТ И КОМУНИСТ.САМО НАБЛЮДАВАЙТЕ БЪДЕТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ В НОВИНИТЕ И ЩЕ ВИДИТЕ,ЧЕ ВСИЧКИ НОВИНИ СА ЕДИН СЕРИАЛ,СМЕШЕН ТУРСКИ СЕРИАЛ,ТОВА Е БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА.

5

Друг път !

преди 13 години

Поредната PR-акция на властимащите, която ще заглъхне на принципа всяко чудо за три дни !Колкото събориха барбекюто на Доган, колкото намалиха цената на тока, колкото вкараха някой от предишните в затвора, колкото ... , толкова и ще вземат на някой от богаташите замъка !Абе, не ви ли омръзна да ви лъжат и да ви правят на маймуни ?!?

4

БЪЛГАРИН 1

преди 13 години

Мине не мине и ни поднесат някоя екшън серия то не бяха НАГЛИТЕ то не бяха ОКТОПОД то не бе ХОДЖАТА ОТ СЪРНИЦА а ето сега на ред е ПОЛЕТ НАД ГЪЗАРСКО СЕЛО .Ми то ХОЛИВУД ряпа да ядат с техните сценарии и разни филми.Интересно защо вместо облитане което дтрува пари НАП като съвестна институция не почне да я кара по просто и по ефективно а тук ще има работа и за полиция прокуратура и съд ама май всичко ще си мине по реда до новия сериал набългаския ЛИСТОПАД .

3

ЗЛОБЕН

преди 13 години

ДА НЕ СИ ОСТАНАТ САМО С РАЗХОДКИТЕ ПО ВЪЗДУХА, НО ДА ВИДИМ ЗАВОДИТЕ И ФАБРИКИТЕ , КОИТО КОСТОВ ПРОДАДЕ НА СВОИ ХОРА ЗА 1 ЛЕВЧЕ !!! И ТОЗ ПРЕЗИДЕНТ ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА ЛУД , СИГУРНО Е ПИРУВАЛ В ТЕЗИ ОГРОМНИ ПАЛАТИ , ТОЙ ДО СЕГА ДА НЕ БЕШЕ ПРЕЗИДЕНТ НА МИАНМАР>?? , ЧЕ НИЩО НЕ ЗНАЕЛ!!!

2

Анонимен

преди 13 години

Айде хаирлия да е :))) Такива палати ще откриете, ум да ви зайде.