315

anonomen

преди 13 години

abe verno 4e ne zimat pari ama pove4eto ot tqx nestavat i za polski paza4i .istinskite policai odavna napusnaxa policiata

314

ах

преди 13 години

защо не протестират полицайте, че имат сумати началници окопали се на топли местенца и накрая и те взимат по 20 заплати

313

Свиреп

преди 13 години

Мдааа, народната любов блика от всеки коментар. Най *** е, че ако сега, като с магическа пръчка сменим цялата ни полиция със свястна, пак ще минат години преди хората да дадат доверието си. Просто в продължение на десетилетия те, хората се убедиха, че от `нашата полиция` има полза колкото от невестулка. Нещо да откраднат, да изпросят, но работа - забрави. Господа полицаи - търсете сметка от тези преди вас, които приравниха полицая към ***. Мързелив, неграмотен и алчен.

312

Киро

преди 13 години

Уволнение и това е. Тия скапаняци полицаите са част от проблема. УВО 2010!!!

311

Анонимен

преди 13 години

Злокобните предвещания за тежка зима критика към ГЕРБ ли ги наричаш бе *** червен :))

310

с.

преди 13 години

Какъв комунистически *** те гони бе ***!?Значи всеки,който има някакви критики към ГЕРБ е комунист!Така ли!?Нали виждам за какво става въпрос!Такова скъсване не е имало никога!Страшна греда са тия нещастници!

309

69

преди 13 години

Само съкращения за тях..Огромни блага ползват..Храна,безплатен транспорт,нито един полицаи не купува винетка за собствената си кола,безплатно осигуряване и най добро здравелечение,пенсионери на 45г,заплати 1000 лв. сигурни ,и др.неща за които не се сещам ..А в каво се състои работата им ,да помагат на трафиканти ,да се крият в храстите,да чоплят семки.. Ами ако са в Кербала..Ветераните от Виетнам не ползват блага като ваще.Даже сте и със средно образование, с една школа в Симмеоново.

308

Килъра

преди 13 години

"Не мен, не съм съгласен. Няма нито един свестен полицай. Не може да виждаш, че колегата ти е престъпник, но ти да си мълчиш от `колегиалност`. Същия *** си като него. В България просто няма НИТО ЕДИН свестен полицай."МНОГО ТОЧНО КАЗАНО ПИЧ!!!

307

Анонимен

преди 13 години

Каква тежка зима пророкуваш бе? Метеоролог ли си или политолог. По мязаш на обикновен комунистически ***

306

PDP

преди 13 години

Нямам наяждане тия ИЗНАСИЛВАЧИ !

305

Килъра

преди 13 години

Сега ще дадат парти и на корумпираните куки а ние дето бачкаме и плащаме данъци пак ще сме пре*бани!!! :(((((((Иначе евала на куките поне ен са роби като нас ;)

304

анонимен

преди 13 години

за какво протестират полицаи и доктори.нито има спокойствие нито има здравеопазване.и едните и другите не работят а само ни гледат като подвижни портмонета.тези дето работим и пълним касата не стачкуваме а тези са нагли даже искат да се пенсионират по-рано.ей да работите щото ние ако почнем да стачкуваме тогава какво ще правите ще умрете от глад

303

Анонимен

преди 13 години

тия мизерници не ми е ясно какъв *** дирят не се видят че за нищо не стават ами и големи претенции имат трябва да са атлетични а те едни мишки никой не ги е канил с бъклица да стават милиционери като не им харесва могат да напуснат ама понеже нищо не умеят да правят и затова реват като мечки да тръгват пеш по улиците както едно време милиционерите да са сред хората а не да се крият като мишки и да те дебят с палката да те глобят зад някой храст

302

с.

преди 13 години

Абе въпросът не опира само до полицаите!Недоволството вече излиза от контрол!Чака ни много тежка зима и цирка предстои тепърва!Това правителство не прави нищо!Здравеопазването е било зле винаги!Има много наследени проблеми!Това е факт!Но чак толкова зле не е било никога!Гледам и близки и познати кой съкратен,кой не взима заплата с месеци!Положението е супер кофти!Дано да не си припомним Виденовата зима!Ама май натам отиват нещата!

301

Червената помия

преди 13 години

307, стискам ти ръка!Това вече го видяхме.Помните ли, как биха баби и старци пред парламента, командвани от тъпите си началници, които не можаха да се справят с 10-тина провокатори?А и силно се съмнявам, че провокаторите бяха преоблечени полицаи или школници от Симеоново.Помните ли, как спираха и пречеха на стачкуващите фермери да стигнат до София с техника и животни?А случайно да помните, да са толкова ербап и да се правят на мъже срещу 5-10 пияни ***?Аз не помня.Много позор има за измиване.

300

Анонимен

преди 13 години

Така ще е докато тъпите полицаи и министъра им не разберат, че ефективността на полицията не идва от числеността й, а от нивото на техническо оборудване и интелекта на личния състав.

299

Българин

преди 13 години

Като ви чета комнтарите точно такава полиция си заслужавате! А и правителството да ви е хак - да ви джаса до откат *** с ***!!!

298

Спокоен

преди 13 години

Не мен, не съм съгласен. Няма нито един свестен полицай. Не може да виждаш, че колегата ти е престъпник, но ти да си мълчиш от `колегиалност`. Същия *** си като него. В България просто няма НИТО ЕДИН свестен полицай.

297

perdahko

преди 13 години

По-малобройни ,но добре обучени,оборудвани и платени.При най-малкото прегрешение да не могат да заемат никаква държавна служба!Иначе тия тюфлеци по улиците са позор.Армия 6000 , полиция 60 000.При тая нажежаваща се обстановка -това ли измислиха "народните дейци"/след Стамболов такива няма!/Ако си неграмотен начина да си "някой" е да станеш политик , катаджия,митничар.Такива дембели си оправят "къщетата" но убиха държавата.Съмнението, че ВСИЧКО е залудо е ракът на тоя народ!

296

Реформатор

преди 13 години

Да се приключва с това полицейско мрънкане от раз !!! Пенсия - като всички останали. Реподбор от външна фирма и твърд щат от 20 000. Да започват да си плащат пенсионните и здравни осигуровки.Нито един полицай не е бил насила вкаран в МВР. Те са се МОЛИЛИ да ти вземат !!!