130

Калин

преди 13 години

едно *** .. да бяха сложили на место тоя *** мръсен!

129

Анонимен

преди 13 години

Лелее колко си наивен!И ти си мислиш .че като дойде следващата криза и ти не си пенсионер фонда дето внасяш в него няма да е направил лоши инвестиции?

128

Анонимен

преди 13 години

всеки,който работи и се осигурява в България е пълен ***!!!тука е безполезно да се работи и да плащаш данъци,загуба на пари и на времехора,работете и се осигурявайте в чужбина,там е бъдещето,тука е минало

127

к. станев - ст.з.

преди 13 години

аз за себе си съм решил нищо няма да им да на тези изедници защото не могат да микажат каква пенсия ще взема ще си внасям на лична сметка в банка пари за старост и за 25 г. ще имам около 30000 евро лични пари накрая все ще ми дадат някаква пенсия ако ще да е и символична но с тези пари поне ще си живея добре аз а з а не пенсионния фонд аз мога да си управлявам парите по добре от управниците едно време бях чейчаджия на морето

126

Данък здраве

преди 13 години

Друг е въпросът, че фармацевтичните компании-дистрибутори ограбват Здравната каса и нас самите. Вече 2 пъти ми се е случвало да платя по над 150 лв за лекарство което по закон е безплатно! Нямало го на пазара, мошеници! Да мислят как да направят така, че да има диференциация между плащащите здравна вноска и безработните в трудоспособно състояние, т.е. обществените ***!

125

ГОЛЯМ

преди 13 години

- данък частна пенсия -универсален пенсионен фонд 5%- данък частна пенсия-професионален пенсионен фонд 7%Това го включих в Графата ДАНЪЦИ по 2причини1.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е .2.СЕГАШНИЯ МОДЕЛ НА ЧАСТНИТЕ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ гарантира че ако в продължение на 30 години си внясъл по 100лв месечно ще имаш краен резултат около - (минус 1000лв.).Ако някой се съмнява да провери ДЪРЖАВНАТА КОМИСИЯ ПО ФИНАНСОВ НАДЗОР какви нива на доходност ОПРЕДЕЛЯ - (МИНУС 20%) .Не може да има хем Доходност,хем Отрицателна

124

капитана Бойко

преди 13 години

Кораба потъва и е време да го напускаме.Пууу аз да съм първи.

123

Анонимен

преди 13 години

данъците ми били ниские на мен къв ми е келипира,кат заплатата ми е най-ниската в цяла европааз искам да плащам високи данъци,нека да получавам 5 хиляди евра,ше си ги платя

122

Анонимен

преди 13 години

И как ще крадат?Как министъра на финансите ще пълни дупки?Кой тогава ще иска да е на власт?

121

Таласъмчо

преди 13 години

Правителството на Бойко демонстрира своята несъстоятелност. Една година усилията им преливат от пусто в празно и от празно в пусто. Българи, вие сте емигранти в собствената си страна и където и да емигрирате извън пределите на България винаги ще бъде по- добре. Бягайте! Спасявайте се!

120

Габурко

преди 13 години

Хора разберете,от България по-зле няма!!!

119

що?

преди 13 години

кви 3 процента,трябва 30,учителя каза,че вместо да харчим големите си заплат,ние спестяваме,ами зимай 30,защо ни са толкова пари,та само 3% дигаш?

118

Данък здраве

преди 13 години

Съгласен съм с повишаване на вноската, но при условие, че парите отиват в частен здравен фонд, подобно на ДЗПО, с разликата, да се изисква печалба минимум средната лихва по депозитите през годината. Нека има социална здравна осигуровка, но двете да са примерно 50%/50%. Така ще знам защо плащам и ще се чуствам човек когато ми се наложи медицинска услуга. А в момента в болниците е 85% ***, с наглостта си ползващи винаги предимство пред мен. И защо плащам и сегашните суми по здравно осигуряване?

117

Анонимен

преди 13 години

Ей колко време мина и не му свикнахте на номерата.Утре ще го отмени и пак ще излезне че от него е минало.

116

Анонимен

преди 13 години

Аз познавам един човек в Гърция ,дето ремонтира перални машини.Неговата заплата е 3500 евро на месец. Аз работя същата работа за 460 лв , точно 15 пъти по-малко.От ГЕРБ ми бавят новите документи ,за да мога да емигрирам. Егати държавата,дори не мога да се махна от тука! Нямам търпение да замина и да нямам нищо общо с тоя ***.

115

Зелената барета

преди 13 години

Българските депутати са най- добре- не плащат почти никакви данъци, работят почти никаква работа и не носят почти никаква отговорност.

114

Анонимен

преди 13 години

Как пада едно правителство като ще вземе заем ?как?Е това искам да го видя!Да не беше в България бих повярвал,но тук с толкова много предатели????

113

Анонимен

преди 13 години

"защо си мисля че реитинга на премиера е вече много нисък , а на правителството му остават дни или наи-много 2 седмици за да падне ...и то с гръм и трясък "Комунистически ***, иска ви се някак пак да се наместите на трапезата, но вашата свърши завинаги!По-добре да сме с високи данъци и малки заплати, дори и гладни даже ако се наложи ще бъдем, но няма да допуснем комунистическата гавра в България да продължи!Костов и Сидеров подкрепят Борисов, и това гарантира успеха на правителстото!

112

Sersem

преди 13 години

Ало управляващите така ли се прави бре.Вдигате.Ама вие какво си мислите бре, че с вдигане ше оравите нещо .Има да чакате.Сивото ще стане още по сиво ей будали.Докато има професии в България освободени от всякакви таксии данъци няма да се оправи положението.Или всички ще плащат или и ние няма да ви плащаме.Вие се сещате кои професионални слоеве вече 20 години са иоблагодетелствани.Те са и най крадливи и станаха най богати.

111

Анонимен

преди 13 години

Бойко това ли успя да измисли , с 120 евро минимална , с цени като в западна Европа ами направо да зимат целите заплати