39

Неутрален

преди 14 години

Този ми е адски антипатичен, но в случая май е прав. Адски много пушилка и никакви реални резултати до момента. Нещо не виждам министри в затвора, не виждам отнето имущество, не виждам по малка престъпност. Уморих се да слушам какво `щели` да направят. Искам да видя какво СА направили ... а до днес то е едно голямо НИЩО.

38

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

до Смях:...А ти кого предлагаш - другаря Дъбов ли?...

37

Анонимен

преди 14 години

ти като знаеш много кажи кво е направил станишев докат беше на мястото на боко.освен да гледа него си и приближените си хора.айде бягай се скрий някъде комунист такъв.

36

Анонимен

преди 14 години

до всички които ще защитават и са на страната на р.овч И вие сте толкова долни, крадливи и нагли като него. тоя трябва да е в затвора!!!

35

Анонимен

преди 14 години

Няма значение кой го казва, важното е , че е истина.Факт.

34

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

В математиката, когато пред знака "минус" се постави "минус" - резултатът еплюс, а когато те критикува един *** - това е комплимент...

33

Знаещия

преди 14 години

Когато някой краде по малко според комунистите е некадърник. 20 години тази страна е крадена и народа им е мачкан от бившата ДС на комунистите време е да се отървен от тях , но нещата немогат да се променят за 1 година. А бившите управляващи трябва да са в затвора тогава ще започнат промените в БГ.

32

Анонимен

преди 14 години

Р. Овч. чакат те качулки и тебе!!!

31

+++

преди 14 години

Eй,нямат срам тези.Изглозгаха ни и за още питат.

30

valentin

преди 14 години

Ov4arov i vie bqhte s1shtite!Vse ne slu4vame na politici i tova e!!!!

29

Анонимен

преди 14 години

тая партия няма ли да я махнат вече.*** наглите .всеки ден с някви исказвания..тия *** трябва да бъдат заличени от лицето на земята.където няма *** хората са по добре.

28

Смях

преди 14 години

Като ви гледам злобните и прости коментари, РАЗБИРАМ защо ТИКВАТА назначи шефа на 4-ти километър, за заместник министър на Баба Яга / лелята на Борисов /

27

Пич

преди 14 години

"Участниците ще се отправят към Лятната естрада в Борисовата градина"А, това е твърде голяма естрада за хората, които ще се съберат там :)))

26

Анонимен

преди 14 години

Този още на свобода ли е?

25

работническо дело

преди 14 години

Тоя и 15-то ли поколение иска да си осигури?

24

Кларита

преди 14 години

Нали ти, Р. Овч., докато краде, заедно с триглавата ламя, си осмисли живота, като си подсигури старините?! нали твоите наследници духнаха в чужбина и никога няма да се пържат в нашия ад?! И имаш очи да заставаш пред хората! скрий се някъде и недей да мърсиш въздуха с гнилия си дъх!

23

стаканофф

преди 14 години

Бъпгария има най- некъдърния и неграмотен офцароф!!!

22

Смях

преди 14 години

Правят впечатление коментарите на ГЕРБАДЖИИ И ТЪМНО СИНИ / демак Костовисти / само злоба !!! Без аргументи, повтарят това което е изръсил тъпунгера Боко !!! Дайте нещо ново изкарайте някакъв факт че ДЪРЖАВАТА СЕ СТАБИЛИЗИРА !!Не става само глупости да ръсите, и да повтаряте едно и също от 10 месеца !!!

21

изумен съм от този

преди 14 години

И това го казва човека, които като ни отрязаха газта миналия януари се беше покрил в Южна Америка на почивка и се появи след края на кризата да дава акъл ли !?Боже боже, нямам думи.....

20

Анонимен

преди 14 години

оле тези червените нямат и капка срам след 20 години на мизерия да се изправят и да кажат че те са управлявали най-добре.По нагли от тези сигурно няма.Този който окраде народа и продаде държавата за стотинки на свои хора сега тръгнал да казва че сегашното правителство било най-некадърно.Защо е некадърно защото ви вади кирливите ризи ли ?