99

СВЕТ

преди 14 години

Ей ... писна ми от тия прости гербери ... ...наистина това са много ... много .... много прости и ограничени хора ! Срам ме е че има толкова много прости българи !

98

NIKI

преди 14 години

до Смях:Абе ти си голем *** бе!Кво му е на ПОЖарникаря, не ви ли разказва Играта? *** и Загубени ***!

97

мухотрепач

преди 14 години

Ама България има най-некадърно управление вече цели 20г. бе р.овч. всички сте за бунището,20-ет години се учите да управлявате на наш гръб,ми скъсаха ме ви дупето от гласуване бе аланколу,избори след избори все ве избирахме а вие все се осирахте,казвахте едно вършихте друго и на всичкото отгоре крадохте като за световно п-ство,сите сте *** и една майка ви е раждала без съмнение тя е била крадла и к*рва такива сте и вие нейните чада....

96

Антон

преди 14 години

А кой я насажда тази омраза ? Вие комунистите, като настройвате народа накъдето ви е удобно, за да се върнете в играта и да лапате с големите си ***. Отвратителни сте!

95

серГЕЙ

преди 14 години

Предлагам да обединим ГЕЙ парада и 1-ви май.;)

94

МУСТАФА

преди 14 години

Европейската Комисия вчера подписа доклада за България, в който се твърди, че страната "НЕ ПРИТЕЖАВА ФУНКЦИОНИРАЩА СЪДЕБНА СИСТЕМА". Тази констатация се отразява пряко на финансовият кредитен рейтинг на България, а с това и на джоба на всеки гражданин. В тази връзка считам, че е проява на изумителен цинизъм, наглост и арогантност от страна на Висшият съдебен съвет, все кадри на ДС, БСП и др. престъпни структури, да продължи да изпълнява функции в сегашния състав.

93

Смях

преди 14 години

Ти полудя ли ???? Или не си пушач ??? Стига сте ръсили глупости от ГЕРБ !!!!Толкова цигари без бандерол никога до сега не е имало !!!!!!

92

chach

преди 14 години

do bachkator: mladite neiskat zatui stoiat bez rabota i chakat ne pensiite na roditelite si.

91

До Смях

преди 14 години

Правилно ! Хем пари им даваха от БСП и сега пак реват срещу тях ! Те не искат да са добре, а другите да са зле !

90

Смях

преди 14 години

Каква България какви пет лева ???? Сляп ли си .... Разрухата е тотална а вие пак за отмъщение мислите !!!!! Докато омразата е движеща сила във България няма да се оправим !!!!

89

Ivan

преди 14 години

ще отбележа само че за 20 години за първи път на пазара немогат да се открият или е мн трудно да се намерят цигари без бандерол... което си е постижение !!! така че г-н Овчаров може да си говори колкото иска, но ще дойде момента в който и медиите ще спрат да отразяват коментарите на бсп

88

Подмазвач

преди 14 години

Честит Празник на труда, господин Овчаров! Свои хора сме, нали? А ще има ли в следващите избори едно местенце и за мен, такова, да се намери, там някъде? А, шефе? Честит празник! А място в партията ще има ли, я като секретар, я като началник секция? Честит празник!

87

ZAPOZNAT

преди 14 години

za segashnoto ne znam, no sus sigurnost PREDI IMASHE NAI-KORUMPIRANOTOa ovcharov v tazi oblast (korupciqta) e ot nai-kadurnite

86

bili boy

преди 14 години

kolkoto i da mi e protiven Ovcharov za sujalenie e prav!

85

БАЧКАТОР

преди 14 години

ЕХ НАМАЛЯВАТ ВЕРНИТЕ СТАРИ ПЕНСИОНИРАНИ ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ:( А МЛАДИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ПОДКРЕПЯТ ПАРТИЯТА-МАЙКА ФАШИСТИ ТАКИВА:( СРАМ СРАМ ЗА КОМУНИЗЪМЪ

84

ЕС

преди 14 години

20 г съсипаха и държава и народ и нагли акъл дават Отдавна трябваше тая червена *** да я набута в затвора

83

Анонимен

преди 14 години

Много ни е просто пажарникарчето....

82

мишо

преди 14 години

няма привърженици има България докато се търпят ей такива да дават мнения и акал на това положение ще сме

81

СВЕТ

преди 14 години

Валентинееее ... питай родителите ти колко пъти са празнували тоя празник и тогава говори кой празник на кого е ! *** .... !

80

Анонимен

преди 14 години

Овчаров пак е сбъркал. Имаме си Великия кормчия ,Борисов е преродения Мао Дзъдун ,а ЦЦ неговея Топ Хунвебин.