25

Анонимен

преди 13 години

у кого насаждат омраза?????????/у *** бичкии ли??????????/на мен лично не ми пречат, сигурен съм че 80% от хората мислят същото

24

Анонимен

преди 13 години

КАТО ЗАБРАНЯТ АТАКА МОЖЕ ВЕЧЕ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА НЯМА ГРАНИЦА С ТУРЦИЯ!!!! КОКИНОВ ДА КАЖЕ КОЛКО ГОЛЕМИ БАНДИТИ Е ОСЪДИЛ!!! РУСКА РЕПУБЛИКА НЕ СТАНАХМЕ , НО ТУРСКИ ВИЛАЕТ ВЕЧЕ Е СИГУРНО!!! СРАМ МЕ Е ОТ ВАС СЪДИИ И ПОЛИТИЦИ!!!! СКОРО НАРОДА ЩЕ ВЗЕМЕ СОПИТЕ И ЩЕ ВИ ПОМЕТЕ КАТО ТОРНАДО!!!

23

Анонимен

преди 13 години

Ето ви плодовете на демокрацията.

22

Анонимен

преди 13 години

"Многоуважаеми г-н Кокинов" - а къде бяхте преди 2 год. пак беше предизборно изказване но този път на Ахмед Доган, ЧЕ ДЪРЖАЛ ФИНАНСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ, ТА КЪДЕ БЯХТЕ ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ И ТЕЗИ ИЗКАЗВАНИЯ ЗАЩО НЕ ЖЕЛАЕТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ЗА ТЯХ КОГАТО ДОГАН ПРЕД СЪБРАНИТЕ ТУРЗИ ЗАЯВИ "ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ АКО НАПРАВЯТ НЕГО ПРЕЗИДЕНТ" - защо не се обръща внимание на тези изказвания и да му се носи отговорност, а се заяждате с Атака

21

Ана-(Д)Тулски

преди 13 години

Тулски.Ти пак ли си тук,бекче....донесе ли бурканите или още си си при мама на село :)

20

ДО 12

преди 13 години

ТОЧНО ПЪК ДОГАН Е НАЙ-НИСКИЯ ФАКТОР ОТ КОЙТО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ! ТОЗИ КОЙТО ЩЕ ОТРОВИ И ОКЪРВАВИ ДЪРЖАВАТА Е БОЛЕН СИДЕРОВ И ПОПУЛИСТКАТА МУ ПАРТИЙКА АТАКА !!

19

Баланс

преди 13 години

Съгласен съм да забранят Атака , но само ако се забрани и ДПС , която освен че е антиконституционна партия по начало е създала десетки предпоставки за етническо напрежение , реакцията на обикновените българи се вижда ясно - поставят цветя пред джамията , не мисля че българските мюсулмани има от какво да се страхуват , точно затова партии като ДПС не са нужни никому , те единствено настройват хората едни срещу други.

18

the new Под игото

преди 13 години

Бугария ке падне - 2011

17

Анонимен

преди 13 години

Насилието поражда насилие, омразата - омраза. Любовта поражда любов.

16

Анонимен

преди 13 години

Вярно,на атакистите много им се събра напоследък,но това не е оправдание да си изпускат нервите.-Бумнаха Усамата-Бомбят идейният им дрОгар кадафито-Спомина се батето......Трудно преглъща атакистката душа таквиз събития.

15

Анонимен

преди 13 години

АТАКА СА ОПАСНИ КАТО ТАЛИБАН С БАЗУКА !!!!!!!!!! ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ И ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА НАСТОЯВАМ ТАЗИ ПАРТИЯ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НИ ЧАКА ЮГОСЛАВИЯ 2 ИЛИ ПРОСТО ЕДИН ТОТАЛИТАРЕН НАЦИСТКИ РЕЖИМ В КОЙТО ХОРАТА НЯМА ДА МОГАТ ДА ГОВОРЯТ СВОБОДНО !! ВОЛЕН Е ЛУД И БОЛЕН

14

Анонимен

преди 13 години

Каквото повикало - такова дошло.

13

Салахадин

преди 13 години

Вие дето пишете да сме равни.За вас равенството е да ми вие ходжата на главата и да гледам как си душат краката на тротоара.не забравяйте че има партия ,която се отичта на паметник на терористи.За вас смръдливи американо-балансирани демократи равнопоставеност означава:Българщината и православието мачкано,*** отглеждани и хранени,пълзящия ислямизъм да напредва и все по малко българи.Ай не ми се правете на свяетци.Това пред джамията е само началото!!!Вън всякаква *** от България!!!

12

Анонимен

преди 13 години

Да забранят Атака. Нема как да стане. Кой ке подържа тогава Боко в парламенто? или требе сите и ГЕРБ и Атака да си одат.

11

djobno noj4e

преди 13 години

SE4 za ***

10

djugrande

преди 13 години

Доган ви открадна живота и здравето, но плюйте по Сидеров, нали е днескашна атракция!......

9

по-добре цветя

преди 13 години

По-добре цветя пред джамията, отколкото погроми на фашагите от "а,така"!

8

Анонимен

преди 13 години

Забранявайте, забранявайте...Нека никнат джамиите. По селата с преобладаващо турско население се провеждат митинги, призоваващи образуването на автономна област за българските турци. Продължавай да спиш ,българино..Утре ще ти нахлупят феса.

7

13

преди 13 години

Това, което направиха активисти на Атака трябва да бъде наказано, съгласен съм, но също така съм съгласен, че не е нормално центъра на София да бъде огласян от турски молитви по пет пъти на ден. И двете страни в конфликта не са прави и трябва да предприемат мерки.

6

Анонимен

преди 13 години

Олеле цветя слагали? А на кулите в Ню Йорк низшите гадове с брадите и *** пи-шки не отидоха да сложат цветя.