119

Смях

преди 14 години

По *** си и от ТИКВАТА !!!! Мисля че няма смисъл да комуникирам със ДЪРВО или да водя спор със РАДИОТО !!!! И за какво трябва аз да ОТГОВАРЯМ аз ли съм те крал !!!! Какво са ти откраднали лично на теб КОМУНИСТИТЕ !!!! Поредния озлобен и недоволен некадърник... на който всички са му виновни, че не е успял във живота !!!!!

118

БАЧКАТОР

преди 14 години

СПОКО НАРОДЕ! ТОЛКОВА ГОДИНИ ГИ ТЪРПЯХМЕ ЧЕРВЕНИТЕ ОЩЕ МАЛКО ОСТАНА! ТЕ СА ВЕЧЕ ИСТОРИЯ...ЛОШ СПОМЕН ..ОТМИНАТ ЛИ В НЕБИТИЕТО ЗАПАДНИТЕ ДЪРЖАВИ НЯМА ДА СА ТЪЙ СТРОГИ С БЪЛГАРИЯ

117

Антон

преди 14 години

Не вярвам на никого. Но да вярваш на някой колкото вече ти го е набил в *** е по-трудно отколкото на някой за когото ти казват, че ще ти го набие в ***. Разбираш ли ме ? И затова комунистите трябва да спрат да говорят и да се скрият в мишите си дупки, защото вече на никой не могат да го набият освен помежду си под червените чаршафи.

116

valentin

преди 14 години

Da kakto vsi4ki obiknovenni b1lgari!!1

115

Желев

преди 14 години

Колко жалко,че е прав.Особено що се отнася за Брадатия Пит.

114

nahal

преди 14 години

tozi e ot nay-golemite kradtsi... stiga ste go pokazvali - samo draznite horata! ako tova vi e tselta - postigate ya!

113

1111

преди 14 години

ДА ВЗЕМЕМ ПРИМЕР ОТ НАРОДА НА ГЪРЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

112

Смешко

преди 14 години

"България има най-некадърното правителство"Ха, ха, така е вече 65 години!

111

Антон

преди 14 години

Факти искал. На теб *** и баща ти трябва да са в пандиза, че са те направили бе!

110

До 108

преди 14 години

Е кой те е крал тебе ... да не би само комунисти да са те крали ? Тебе те краде всеки който дойде на власт щото на всичките им вярваш безрезервно като на Бойко-*** !

109

Смях

преди 14 години

Дай факти кой е арестуван !!! На кой разказва играта ПОЖАРНИКАРЯ на целия Български нарорд !!! Хак да ви е 25% ДДС !!!!

108

До 104

преди 14 години

Ама не казваш празнували ли са този празник или не ?

107

Антон

преди 14 години

хахахахахахахах чакай, че от час вече ти се смея на олигофренизма. Аз на теб нищо не трябва да ти отговарям, а ти на мен! Ясно ли ти е това, комунисте ? Ти и такива като теб ме крадохте 20 години и сега трябва да отговаряте пред мен!!!! ***!!!!

106

Пич

преди 14 години

Гледам, че дежурните комунисти вече са на линия. Абе "Смях", ти защо не си в "Парка на свободата" закитен с червена роза и знаменце на БСП ? :) Или от комсомолската организация са те разпределили на този форум за днес ? Еййй, нямат свършване тези *** бе ...

105

Смях

преди 14 години

Странджа ДОЛЕН ПРОВОКАТОР писна ми от ТЕБ !!!!

104

баба гена

преди 14 години

ей младити я сички на манифистацията бържи чи да пуструим светлия суциализъм аз цял живот съм била комбайнерка в ТКЗето чи и пари сбрахми с моя и нов москвич си зехми осмак, я сеги само втора ръка коли карати

103

valentin

преди 14 години

Moite roditeli ne sa krali!A D1dovcite mi sa bili na fronta i sa voyvali prez vtorata svetovna voina,i sa 4estni hora!!!

102

1111

преди 14 години

Може ли Комунист - социалист , да е капиталист / милионер / ?- Може, сега всички като тоя са си абсолютни капиталисти.И се правят на загрижени за " народа".

101

Смях

преди 14 години

Бях ти задал няколко въпросчета преди около час !!! И до сега чакам да ми отговориш .... как настройвам народа, че казвам истината ли ???? Ако имаш факти давай ги и да почваме спор !!!! Но само някакви глупости да ръсиш, и след това да се криеш не става !!!!!

100

мишо

преди 14 години

не обсъждам сегашното правителство а пояснявам,че по стар крадец дава акъл,просто казано