139

Смях

преди 14 години

Да работи не отричам / метрото, Софииския Лувър. спортната зала, винетките, магистралите а от скоро и Булгартабак / само където има далавера !!!Това МИЛИАРДЧЕ на ЦВЕТЕЛИНЧЕТО е случайно !!!!

138

Антон

преди 14 години

за 134 ти коментар. Значи сега викаш , че са некадърници, но като се окажат прави ще се съгласиш и ще им се извиниш, така ли ? Ето това си ти, една фурнаджийска лопата, *** и подмазвач. На мен тръгнал да ми говори, лелеееее ... отивай в Борисовата градина, че ми разваляш настроението.

137

ййййяяяяяяяяяяяяя

преди 14 години

другарки и другари комсомолци стига самотвержена борба по форумите,време е да излезем на площада и да подкрепим митинга на др.СерГей и на другите опозиционери ами все пак е 1-ви май рози и цветя и бурни аплодисменти за нашата 100г. партия единственна и незаменима до смъртта,от политбюрото на ЦК на БКП-БСП секретар по вписванията др.достолепников

136

Анонимен

преди 14 години

Тоя е най-големия *** от прехода. И май си верва като приказва.

135

miro

преди 14 години

nqkoi drugo dana4e ne iskate li da vi vdigna o6te be sopolankovci :))

134

До 127

преди 14 години

Кво работи бе *** ? От 3 месеца обсъждат едни антикризисни мерки, та сега и в отпуски ще излизали всички ! До момента както не сме били в криза, такава лятна ваканция не е имало ... винаги са излизали поетапно министрите ! Вземете четете малко и тогава пишете !

133

norm

преди 14 години

Преди малко по Дарик радио Мая Манолова прикани "всички трудови хора" да отидат на митивга на БСП.Констатирам,че някои предпочитат да се изявяват,меко казано,по форума и са оставили пак само червените бабички да измиват срама.

132

Смях

преди 14 години

Чакай знаеш ли кой командори МВР !!! И аз да съм не СЕДЕМ а ВСИКИТЕ бих ги разследвал !!!! Но какво значи разследвани ??? Това не значи нищо !!! Когато има осъдени ще кажа да ПРАВИ БЯХТЕ !!!!

131

Анонимен

преди 14 години

явно е искал да каже, че имаше най-некадърното правителство

130

loopfellaz

преди 14 години

Ох мале кой го казва, най големия крадец и *** на всички времена. Бойко ше ви оправи вас мръсни ***....

129

До 126

преди 14 години

Ейййй ... брех брех брех ... много знаят тея хора !

128

martin d

преди 14 години

Знам че може би ще ми махнат коментара, но все пак - да ти *** майката Р.Овч! Това е мойто мнение за вашата политика и мисля че мнозинството от хората ви го казаха още на изборите.

127

Анонимен

преди 14 години

Думи на Г. Кадиев, след като напусна поста на зам. финансов министър, цитат: "Румен Овчаров бе един от малкото в кабинета, който искаше да прави държава." Кадиев е свестен, може да му се вярва.Оттам нататък схемата е ясна - пречиш, сатанизират те и ите пращат да пазиш стария вагон на девети коловоз.

126

valentin

преди 14 години

A komunistite padnaha tolkova nisko,4e pratiha homoseksualista Vigenin v Evropeiiskiq parlament,za da pokajat kolko sa tolerantni i 40ve4ni!!!K1de im e morala!??Nqmam dumi!!!

125

Пич

преди 14 години

" На кой разказва играта ПОЖАРНИКАРЯ на целия Български нарорд "Ама ако ще и боклукчия да е бе, скъпи комунисти. И общ работник на строеж да беше, пак щях да му кажа - Браво ! Какво свършиха онези с дипломите от Лондон и т.н. - Велчев, Хари Потър и компания ? НАли те бяха много образовани и начетени, и какво свършиха ? *** да видиш хотелите на брата на Велчев по морето и ще разбереш какво направиха за 4 години. А Борисов работи и аз на бялото, черно няма да кажа !

124

МУСТАФА

преди 14 години

продължение:Цинизма,наглоста и арогантността на бившите властоимащи излиза извън рамките на поведение,типично за нормално развити човешки индивиди.Поведение застрашаващо националната сигурност.Доклада ще бъде получен по официален ред,следващата седмица и настоящото правителство ще трябва отново да понесе тежеста,да вземе становище по него, да увери и гарантира пред цивилизованият правен свят,че България ще ВЪЗСТАНОВИ ДЪРЖАВНОСТТА ПОСРЕДСТВОМ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ФУНКЦИОНИРАНЕТО НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА.

123

ST

преди 14 години

Р. Овч е ЖИВ !

122

До 120

преди 14 години

Еееееййййй *** ... тая партия е подминала и фашисти и демократи и монархия .... ще я има винаги ... за разлика от гербавите маймуни начело с пожарникаря .... !

121

NIKI

преди 14 години

до Смях:Много си загрижен за Българският народ бе.. Байно!Комунистите сте много загрижени за БГ народа... 7 разследвани бивши министри...ПОЖАРНИКАРя ДА ВЗЕМЕ ДА ВИ ЗАПАЛИ!!! И ДА НЕ ВИ ГАСИ НИКОГА!!!

120

Анонимен

преди 14 години

trqbva da vdignem DDS ..kvo se darpate pak vii