15

ddd

преди 13 години

Историята може да се изопачи на хартия , но никой не може да е промени в сърцата и душите на хората !Русия е най-доброто което се е случвало на България в тъжната и история !А тези който искат свалянето на паметкика са просто *** *** !!!

14

85756

преди 13 години

Пак отвличане на вниманието !!!Или на някой му трябва парцела !!Това е памет за онова жестоко време 1941-1945 г. и няма никакаво друго отношение. Защото паметника в Трептов парк в Берлин си стои. Махайки го германците знаят, че по този начин ще възродят фашизма и поругаят милионите жертви , които загинаха в подпалената от Хитлер и техните бащи война.И като махнем този според някой чужд символ, не е далече и времето , когато ще сложим друг, но с ***.

13

Български девиз

преди 13 години

ДА РУШИМ,ДА РУШИМ И ЩЕ ПРЕБЪДЕМ!

12

cesicon

преди 13 години

Тея привърженици на малоумната идея за премахване на паметника трябва да са група Котсов-онаследници. Ами махнете си и магистралите, пътищата, жп релсите, съборете 75 процента от сградите - строени са от "комунисти и трябва да се изкоренят" и се върнете в средновековието да градите една чудесна Демократична държава. Иска ми се да ъм учуден от подобни безмозъчни създания, но не съм.

11

IVo

преди 13 години

Паметника да остане! точка . Толкова културно-исторически неща погубиха че вече се започвам наистина да мисля че ние сме нация д**едавци. Толкова ли ви пречи тоя паметник? ми не минавайте от там,не го гледайте, нека след 30-40-50г. българските наследници да знаят и да помнят историческото минало на България. Бил символ, да символ е на това че някой хора са се пожертвали сега ние да не сме част от Турция, Гърция и прочие

10

da

преди 13 години

ПАМЕТНИКА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОДАДЕ НА ТЪРГ.А НА МЯСТОТО МУ ДА СЕ ИЗГРАДИ ГРАДСКИ ***.

9

vrv

преди 13 години

Абе тея псевдо демократи добре ли са. Този паметник е част от историята, както беше мавзолея. Добра или лоша, история. Излиза, че сегашните "демократи", са по-лоши от навремето комунистите. Те не са съборили Царския дворец, или църквите, въпреки че са били атеисти. Истината за мен е тези които предлагат това са силно ограничени хора, като онзи мазник от ДС Бакърджиев. Абе *** сте другари от комитета по демонтиране. Комитет = отстатък от соца.

8

ан

преди 13 години

Извинението на некадърните политици и ялови културоведи е непрекъснатото ровене в ***/защото интелектът им не им позволява дори да мислят градивно/. Болни хора, които плюейки всичко се чувстват велики. А са си просто болни. Те във Виена не са ли стъпвали? КОМПЛЕКСАРИ!

7

Анонимен

преди 13 години

Мое ли некои ора да са толкУ прости ?В цял свят тачат историческите си паметници независимо от кого и защо са построени. Хамериканците даже и в ново време си правят паметници по най-незначителни поводи...А ние ... народ без история е народ БЕЗ БЪДЕЩЕ!

6

паметник

преди 13 години

Какво е им пречат на тия паментниците....да ни би да построят други на тяхно място,ей какви хора тук живеят,няма държава като нашата.Както каза Божидар Димитров ..наистина е прав,тук не ства въпрос да ли са от герб или от бсп,тия хора се чудят мак какво да правят..широко е им около врата,че сега и паметницете им са и виновни,май не са яли боб с фасул.

5

Анонимен

преди 13 години

Паметника Ви е най малкия проблем!Пак започва отклоняване на вниманието от невъзможността на правителството да управлява Държавата!

4

kirik

преди 13 години

в България нещата ще се оправят. Но трябва да се изтръгнат дори и най- малките черти на комунистическото минало и мислене.

3

Българин

преди 13 години

Абе това ли са сега проблемите на България и на хората??? Много важно дали ще го има или няма да го има този паметник. На кого му пука и какво променя неговото съществуване или премахване днешния ден на българина???

2

Историк

преди 13 години

Паметникът трябва да остане. Има исторически причини за това. И винаги ще има кретеношизофреноидиототъпоъгълници да реват срещу паметника.

1

чапай петков

преди 13 години

Да живее велика Русия и нейният велик ръководител Владимир Путин!Великая Русь!