28

Анонимен

преди 13 години

Ами защо не влезе в поне един форум дето се говори за *** да види какво пишат хората.Не съм българи, но доколкото познавам българите, те траят, траят, ама като станат и става страшно.Пък и български войник война да е губил не знам.А този си е за затвора.

27

YAKUDZATA

преди 13 години

Айдее и тоя взе да ни плаши със Сърбия и Косово,ми хайде де ние от кога чакаме това да стане па кой кого мама ви ***,то е ясно вече че друг вариянт няма и това рано или късно ще се случи.Тя тая *** от друго не разбира,гробница ще си строй,мооре тояга ти трябва и то дебела по простата кратуна.

26

Ganev

преди 13 години

Цар киро е ***.Пълна глупост е твърдението че той е пазител на етническия мир.Никой не го взима на сериозно този ***

25

123

преди 13 години

Офффф ай стига плаши бе, айде да тръгват *** и да става като Косова накрая па да се свърши виднъж за винаги. Айде действай да те видим колко си смел ***.

24

цар гомнар

преди 13 години

6то сега търсиш прокуратурата,заради твоя Фнук ли ???

23

Иван

преди 13 години

Е това е. Този *** открито ни заплашва. Говори за 2-ро Косово. За вендета срещу нас българите. Ето докъде ни докара раболепието пред ***...Работим да ги издържаме,хрантутим,не плащат здравни и социални осигуровки а ни плашат с вендета както този техен цар. Боко къде си,къде си *** тикво ?. Нали за теб бе най важен българския народ. Скоро в София тези черни *** убиха българско момче,в автобус цяла тумба от тези *** биха възрастен човек..а ние търпим още. БОКО ТИКВА - ОСТАВКА

22

се

преди 13 години

Този трябваше одавна да бъде в затвора публична тайна е че произвежда фалшив алкохол.Този долен мошеник заплашва Българският народ с тази *** зган.

21

Анонимен

преди 13 години

Какъв цар е тоя *** бе? Така става като оставят всичките *** да ни се качват на главата и да им плащаме сметките. Трябва да се спрът всичките помощи и да се възстановят строителни войски. Хващат *** да краде и го пращат да строи, а не са спи в затвора.

20

Анонимен

преди 13 години

Ами то отдавна е станало като в албания, Сърбия и Македония и *** безчинстват, грабят и убиват въпросът е докога ние ще ги търпим тях и гнусните им защитници

19

БГ

преди 13 години

К'ъв Цар е тоя, чист *** !!!!!!!!!!!!!!!!!..., нагъл ***

18

CC

преди 13 години

Какъв е тоя цар бе,къде му е царството,живеем в Република България - ако иска да отива в Африка или Индия и да си взима "царството с него" да не стане страшно !

17

Отвратен

преди 13 години

Той е герой. Пазител на мира! Дайте му медал или някой орден. И го номинирайте за Нобелова награда за мир!

16

:))

преди 13 години

Бай мангаууу тренира черните барети :))))

15

Antimangal

преди 13 години

Toz *** za kakav se misli?

14

Aaa...aman

преди 13 години

Направо да идват баретите и да ги поставят на място , да видим като кое Косово ще стане. Много хубаво беше едно време при бай Тошо - влизат баретите и се оправя проблема веднага, няма никакви организации за защитата на ромите и правата им. Бой , бой и да си знаят мястото.

13

селянин

преди 13 години

Eлате бре ние това чакаме ,че ако ви погнем ние ЕС и Нато ще ни направят на нищо !!!!

12

пако

преди 13 години

по добре не го прави защото ще ви избиеме като *** *** мръсни ***

11

ДФ

преди 13 години

*** вече заплашват с открита война българският народ!

10

ккк

преди 13 години

*** смешника, от него зависел етническия мир.....в дивия бе *** мръсен

9

Gaskoing

преди 13 години

Още малко проявете нахалство..... и на нас ще ни писне! и не питайте какво ще стане като ни писне а гледайте да не ни писне!