42

Анонимен

преди 13 години

Абсолютна простотия и подигравка с народ дал 20млн. жертви... което разбира се ще ни излезе през носа. А вие продължавайте да окуражавате малките пикльовци.

41

Анонимен

преди 13 години

ДОБРЕ ЧЕ Е РУСИЯ ДА НИ ПАЗИ ОТ турците иначе ДОСЕГА ДА НИ НЯМА КАТО ДЪРЖАВА НО БЪЛГАРИТЕ НЕМОГА ДА ГО ПРОУМЕЯТ ОЩЕ ,ОТДАВНА НЯМАМЕ АРМИЯ

40

HELLENIC POWER

преди 13 години

ЯСССУ ПОЛИ КАЛА ...МПРАВО НА АУТОРА...ХЕЛЛЕНИК ПАУАР

39

Балтазар

преди 13 години

"Сивите паметници са грозни, а и отдавна не се кланяме на Русия, а на Америка."А защо изобщо трябва да се кланяме на чужда държава?! Време е България да стане модерна държава със собствена интереси, интелигенция, учени, бизнесмени... За нас България трябва да е номер едно и тя да е олтара, на който да се кланяме и защитаваме.

38

Bo

преди 13 години

Всяко чудо за 3 дни.Трябва да има паметник на съветския народ издигнат с благодарност от българите защо не?Та това би било красиво,част от нашата история.Пресиленото величаене на всичко свързано с руската армия доведе до това.Във всеки български град имаше по 5-6 да не кажа 40-50 понякога паметници ,монументи, статуи посветени на съветската армия комунизма и някакви партизани.Аз съм благодарен на Червената армия и комунистическия СССР ама чак пък толкоз.Няма смисъл да сме по-руснаци от руснаците

37

Анонимен

преди 13 години

Идва руснака, вижда, че костите, които е оставил дядо му са се превърнали на Батман и си тръгва. Емиграция му е майката.

36

някой

преди 13 години

Подготвили са мястото за гей-парада.

35

хахахахахахаха

преди 13 години

Евалла на майсторите на композицията! Велика е! Какъв размах ,какъв полет на мисълта и въображението! Възхитително! Това са те ИНДИГОВИТЕ ! Живи и здрави да сте ! Продължавайте !

34

СА

преди 13 години

НЕ СЕ БАЗИКАЙТЕ С РУСНАЦИТЕ,КОЙТО ГО Е НАПРАВИЛ НЕ Е ЖИВ ВЕЧЕ,АЗ УВАЖАВАМ НАЙ ВЕЛИКАТА СТРАНА НА СВЕТА РУСИЯ И МНОГО ХОРА Я УВАЖАВАТ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ

33

ддд

преди 13 години

много пенсионери пишат тука бе! Браво на хората със спрейовете!

32

Анонимен

преди 13 години

Еми те паметника на Съветската армия, други пък ще омажат паметника на загиналите по комунистическите лагери, трети ще се изгаврят с паметника на незнайният войн, накрая може и паметника на Левски да го направим на коледна елха - много удобна конструкция е, само трябва да се забодат някакви железа напречно в колоната и да се боядисат в зелено ...Вместо да им се дръпне един хубав здавословен пердах на гейчетата, наслението ги хвали. Даже се просълзил някакъв в предишен пост!Смешна държава.

31

trunk

преди 13 години

ако в някоя друга държава се изгаврят с наш паметник......какво правим?

30

Килъра

преди 13 години

Значи паметкина е оквернен от американизирани лумпенчета тревомани! Защо не надраскат паметника на американците дето избиват 50 000 цивилни като знаят, че в София е нямало военни обекти???

29

Анонимен

преди 13 години

В ЦЯЛА ЕВРОПА ИМА ПАМЕТНИЦИ НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ,НИКОЙ НЕ ПРАВИ ТАКИВА ПРОСТОТИЙ,ХОРАТА ГИ ЦЕНЯТ ,ТОВА Е НАЙ ГЛУПАВОТО НЕЩО ДЕТО Е ПРАВЕНО В БЪЛГАРИЯ И Е СЕРИОЗНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

28

до АТИЛА

преди 13 години

Атила,ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ДА ТИ ГО НАВРАТ ТАМ,където окончателно ти свършва храносмилането.С по-здрав тейко ти!

27

ха ха

преди 13 години

Навсякъде се гаврят с руснаците, даже вече в "братска" България.

26

Анонимен

преди 13 години

Я, раличка, топжурналистката на сайта отново е проявила пезспорния си талант да твори щуротии. Ахахаха

25

do 21

преди 13 години

превод :аз съм много ума и да не си помислите, че съм глупава.

24

Уорлик

преди 13 години

Ей,славянски ***,да не посегнете на паметника на американските летци дето са ви бомбардирали и избивали през 2-та световна война ,ч е мамицата ще ви разкатаем!!

23

tulski

преди 13 години

Това е оскверняване на паметник. Няма значение, какъв е той. Все едно оскверняване на надгробна плоча. Унгарците значи са по - прости от нас, че си пазят паметниците. Тези " художници " са 14 - 16 годишни келемета, които нито знаят, какво е паметник, нито Съветска армия, нито история. Те утре може да поискат в някое гробище да оцветят плочите, за да бъдат шарени. Такива вандалски прояви не бива да се подкрепят.