35

отмъстител

преди 13 години

Оставете паметника бе - аз редовно пикая там, в устите на комунистическите ***!

34

wiktor

преди 13 години

Долу БСП!

33

Квантов физик

преди 13 години

Основната причина да не можем да забогатеем, е че сме нация от чуждопоклонници. Народа е като човека, когато няма самочувствие и вяра в собствените си сили. Когато не познава миналото си, той няма как да успее.БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ! (защото очевидно ние не можем)

32

Hansens

преди 13 години

Паметника трябва да остане,това е историческо и културно наследство.Като го махнат,какво ще направят на негово място? Нека си спомним какво се случи с мавзолея,бутнаха го(Бъки смешника) и сега какво,на негово място има паркинг.Ако това са амбициите на някои градски управник,да си направи паркинг там,значи всичко е ясно!

31

Фори

преди 13 години

"23" дръж се малко по-културно и не обиждай! Отминаха времената на мутрите. Предполага се, че този сайт е за интелигентни хора, ако искаш да си тук и не си такъв, то тогава не пиши, а само чети моля

30

Loverman

преди 13 години

Аз не съм фен на БСП или комунизма, но разрушаването на паметници не е правилнои особенно този. Приноса на съветската армия във втората световна е безспорен. Това не е просто техен паметник, а е част от нашата история. Давайте да бутаме двореца щото вече не сме монархия. Или руснаците сеедно свалиха рубинените петолъчки на кремъл щото вече са президентсака република. И парите които ще се дадат а разрушаването пак от нас ще ги вземат, вместо да ги вложат в нещо по креативно.

29

21g.

преди 13 години

еиии ако махнете паметника ще ви бия олицетворявал комунизъм олицетворявал там оражие към небето вие сте луди бе щом е така махнете тоя за турските терористи на не на руската армия която ни е освободила бе турци!

28

Анонимен

преди 13 години

уточни се,за махането или за паметника

27

Петър

преди 13 години

Да се демонтира ида се направи нов на ТИКВАТА и ЦУЦИ

26

Българка

преди 13 години

Паметника трябва да остане-той е част от нашето минало.А нямаш ли минало все едно си никой.Как искаме другите да ни уважават като нация след като правим всичко възможно са се обезличим.Как другите могат да съхраняват историята си -независимо каква е била. А някои си мислят,че като се махне паметника ще се промени нашата към нещо по-добро - напротив ще се обезличи.Искаме или не това е нашето минало,ако махнат паметника то пак ще съществува.Ако искат да не се повттаря да го оставят да напомня.

25

Да, да

преди 13 години

Що за народ сме след като пред Народното НИ събрание стои паметник на чужд владетел, най-големият ни храм е на чужд светец, най-големият паметник в България посветен на човек е този на Альоша. Слушаме ***, сръбска, турска и гръцка музика. Прехласнали сме се по турски филми. Журналистите прости се опитват да заменят езика ни с английски (използват се толкова много чуждици, че има цели изречения без нито една българска дума).

24

БГ

преди 13 години

Сами си направете сметката - паметника на съветската армия е 37 метра, този на Васил Левски само 13 метра. Вижте комунистите какво защитават - една чужда държава!?!

23

до 10

преди 13 години

Ти българин ли си или ненормално животно.Коя е тая майка,която е възпитала такъв ***!

22

11

преди 13 години

Че има историческа стойност паметникът, има. Че е проблем в днешна българия (sic) да се съгради каквото и да било, проблем е. Но пък че е покъртително грозен, ГРОЗЕН Е, дори и за политически непредубедения зрител.

21

kzl

преди 13 години

Всичко друго си оправихме, та паметниците ще си бутаме сега. И защо трябва да се замесва комунизъм тук. В центъра на Виена има огромен разкошен паметник на съветската армия. Това няма нищо общо с комунизъм, прости люде!

20

IVo

преди 13 години

бутнаха мавзолея , ще бутат още незнам си какво , а във Виена,Прага,Будапеща,Мадрид,Париж .... има ли смисъл да изреждам още паметниците им седят още от преди 200-300 години.Нали към ЕС сме се засилили? Но ние тук нямаме корени ,нямаме хора които да помнят историята. Всеки идва оправя ни и си заминава и ние после сме му благодарни и тичаме след него.Затова сме на тоя хал. Аз съм за това паметника да си седи на мястото. независимо дали е хубав или не,част е от историята на България

19

кочо

преди 13 години

що се занимават тия хора само с глупости,паметниците им пречат сега.ако ,не е имало руска армия и после съветска армия ,всички противници на паметници щеше отдавна да говорят на друг език ,да ходят с други шапки на *** си тикви,ЩЕШЕ ДА СИ ЖИВЕЯТ ПО СЕЛАТА ОЩЕ И ДА ХОДЯТ СЪС СВИНСКИ *** С КОСМИТЕ НАВЪН ДА ИЗДЪРЖАТ ПО ДЪЛГО ВРЕМЕ.докога ще проявявате буданлъка си ,бе нещастници неблагодарни .не са виновни паметниците ,*** ВИ ТИКВИ ВИ ДОКАРАХА ДО ТУК.ПОМИЯРИИИИИИИИИИИ.

18

човек

преди 13 години

след като издигнахме паметник на американските летци , чиито бомби са сринали софия , защо пък да не сринем паметника на руската армия ? на инициаторите за сриването на паметника ще кажа само - вижте съдбата на якобинците . и ми е чудно как все още има хора готови да рушат нещо , но дори и едно дърво не засели . а иначе всичко друго ни е наред - пенсии , заплати , благородни управляващи ...

17

Жо

преди 13 години

СПОРЕД КОМУНИСТИТЕ това е: поредния опит за затриване на българското културно наследство.Та, кое му е "културното" да се издига в култ оръжие в небето на мирна София? Другари, компромисен вариант е да му махнете "Шпагин-а" от ръката, после да съборите и Недоразумението-паметник пред НДК, което Тато откри преди поредния ви конгрес:-))

16

антикомунист

преди 13 години

паметника да остане но в него да се направи ***....сигурен съм че ще е най-посещавания *** на света