180

лекарче-баячка

преди 13 години

баене му е майката

179

Анонимен

преди 13 години

175-И какво печели БГ, като гражданите и взеха да умират без медицинска помощ.Много интересно е вашето съждение:)Партиите губели, но гражданите печелили:) Я излезте и ги попитайте каква им е печалбата от политическата комфронтация:)

178

искам

преди 13 години

ГЛОБА по 10 000 за всяко неизпълнено обещание казано от министър или премиер, всяка несъстояла са тяхна прогноза, всеки грешен избор /като тази мухлива здравна министърка, за която на всички беше ясно, че е въздух под голямо налягане/ и т.н. Както глобяват хората, да видят как се плащат пари за *** глоби. Сега пак искали да вдигат и за шофьорите глобите.

177

DG

преди 13 години

Моя грешка. Не съм безгрешен и префектен. Цифрата е 800. По поне три пъти на ден са го променяли със заповеди! Вие пак бягате от това, че бюджета не е планиран както трябва. Не са се справили със задачите които са си поставили! Дигат пенсии после кой да ги плаща?

176

Анонимен

преди 13 години

Не искаме вече жан виденовата зима!СТИГА ТОЛКОВА ЕКСПЕРИМЕНТИ!Да дойдат извънземни като няма кадърници тук.

175

1331

преди 13 години

Представетеси колко сме корумпирани че неможем да намерим човек да стане министър и да оправи лаината на БСП

174

БСП

преди 13 години

От БСП оставихме държавата с бюджетен излишък , а като дойдоха на власт , ГЕРБ веднага съобщиха че има дефицит ! А сега де , някой лъже , но кой ли ? Ще ви споделя двата единствени варианта : 1-вият е ние от БСП да сме знаели че има дефицит на бюджета и да сме лъгали , но помислете си добре,че преди изборите държавата бе много по-стабилна финансово...2-рият е ГЕРБ просто да са "изконсумирали" излишъка и сладкодумният Б.Б да заблуждава всички ни,че има дефицит понеже каквото и да каже е прав :) !

173

Анонимен

преди 13 години

абе бате боко нещо взе да се прави на бербатов

172

Анонимен

преди 13 години

Най-хубавото на тази каша е че нито БСП, нито ГЕРБ печели. И двете партии са губещи, но печели България.

171

Анонимен

преди 13 години

А вие знаете ли що е актуализация на бюджет и механизма за нейното извършване:)))))))))))) 8000 актуализации по колко пъти на ден прави,като махнете поне съботите и неделите,за 4 години:))) Преди малко ни обявихте за необразовани,прости и злобни, но лично аз мисля,че трябва да поработите върху себе си, защото май вие сте изходната позиция за тези квалификации:))))) Като насоки може да прочетете Законо за нормативните актове и Закона за устойството на държавния бюджет:)

170

a

преди 13 години

А каква глоба ще плати ББ за всяко негово грешно решение или избор, или Дянков. Щото сега икат за една неподадена декларация да издоят фирмите с по 15000 лв или ако някой е пропуснал да регистрира договор... щото човешко е да се греши, но защо само народа да плаща ? За ТР лепнаха на фирмите по 2 000. Иначе " ние сме с най-ниските данъци, ама за сметка на това с най-високите глоби....Справка англичанина който хванаха с 250 нелегално работещи българи - 500 паунда глоба, че иначе щял да фалира.

169

Анонимен

преди 13 години

Сега Борисова-по-късно и Борисов

168

Тиквеник

преди 13 години

В сравенение с постиженията на Бойко в София, Станишевите пътища са направо като самолетни писти!А здравеопазването поне функционираше, добро-лошо, а сега хич го няма!Да не говорим че от средата на 2009-та до днес, Републиканаска пътна мрежа не се ремонтира! Бойко така ограничава скоростта на движение!

167

Анонимен

преди 13 години

Много намирисва вече на 97 год.,ама многоооооооо.........не усещате ли?От днес медицинските работници в цяла България протестират-за сега символично само с черни лентички,но скоро и ще да е напълно ефективно.Болните в момента се лекуват с техните заплати,а защо?????????Защото това природно недоразумение-дянков не им дава заработеното и имащо го в здравната каса=ЗАЩО???????????

166

166

преди 13 години

Ами те разходите по-големи, ама и Дянката се похвали, че бил събрал с 10% повече парички. Друг е въпроса, че нещо се губят по пътя :). Нещо приказките на Боко вече не ми хващат дикиш. Ония, че крадяха крадяха. Спор няма. Ама оставиха 8 млрд. фиск. резерв. Боко твърди, че не гепи нищо, ама като гледам разхдите много по-големи, резерва опукан, а резултат никакъв. Май някой пак бърка в кацата и до бая дълбоко, ама се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. Като се замисля то и Серго твърдеше, че не геп

165

Анонимен

преди 13 години

Бюджета е променян 8000 пъти, като видят, че положението е по-добре нека да изхарчат за нещо полезно. Всико на около е лунен пейзаж. Не е като в Америката ти. Те просто искаха да се похвалят и простата част от народа им повярва. Оо като има пари висичко е цъфнало. А дано, ама надали !

164

163

преди 13 години

Ха-ха-ха Тиквата щял да се оттегли :) А питал ли е спонсорите дето го сложиха? Ти да не мислиш, че тия хорица са наливали милиони в една мутра просто ей тъй. Че тоя инфантил да си играе на детска градина. То да си ходи хубаво, ама де този късмет.

163

Тиквеник

преди 13 години

Има една компания Дженерали. Аз там си внасям здравно осигуряване на стойност равна на вноските ми към държавата!и знаете ли какво?! В Токуда не доплащам! И на фонда не доплащам! Дженерали поемат ВСИЧКО!Защо при същите условия, държавата не го може?! Или по-точно, защо при гадните Станишеви министри НЗОК имаша пери, а при Бойко няма?!Кореняка е прав, има уж по-големи разходи, а пари все няма! Явно някой ги краде! Бойко? ГЕРБ? Кой?

162

Анонимен

преди 13 години

Тази задлъжнялост се получи с цел да се премахне практиката фирмите да работят незаконно. Като се получи нуждата да се върши качествена работа и да се плащат данъци, тогава престъпните фирми задлъжняха и покрай тях и тези които са живели на гръб на престъпни фирми.

161

Колт

преди 13 години

Ами не ни го казвай като не искаш бе Боко. Нека бъде изненада! А и то е все тая. Не е виновно бабето, вината е на цялата шайка безхаберници от ГРОБ, които представа си нямат къде са и какво трябва да правят. То здравеопазването на е като физкултурата. Там като направиш гаф някак си не можеш да минеш с едно извинявайте, ама доктора беше много изнервен, щото много напрегната работътъ брей.