156

Idiot

преди 13 години

Повечето тук са ***!!!Къде отивали глобите? Много дупки имало...Нямало магистрали?!Разберете, правилата трябва да се спазват!Който не ги спазва, търпи санкции от страна на държавата!Колкото е по тежка санкцията, толкова по-малко неспазващи правилата има!Българина се плаши само от сап, високо глопби и още по-високи при повторност на нарушението!

155

Анонимен

преди 13 години

Те глобите са само за обикновените хора. Определени индивиди не се глобяват.

154

Пример

преди 13 години

Веднага ви давам пример за полицещина. Своге, бензиностанция Лукойл. Като излизате от нея обърнете внимание на новия знак - задължително надясно. Попитах бензинджийката как да завия при този знак? "Ами този знак е от скоро, ей там горе стоят КАТ и гледат, сега май ги няма и си завивай". Видимост има, този знак що е там?!

153

Анонимен

преди 13 години

5 минути са много за маршрутка.Гледал си значи някоя с примерен шофьор.:)

152

Анонимен

преди 13 години

Кажете ми как в страната с най-ниска работна заплата в Европа се карат повече мерцедеси и bmw-та от глана на населението от колкото в Германия. Нека от тия "европейци" да събират големите глоби.

151

Анонимен

преди 13 години

Може да се добави, че караме и най-разбитите коли или по-скоро гълъбарници, катафалки, трошляци и прочие, бракувани незнайно къде из Европа.

150

смях!

преди 13 години

Една софийска маршуртка на всеки 5 мин прави нарушение... Значи за една смяна трябва едно 5 000 лв. да им вземат глоби.. Да сте чули нещо подобно?.. Няма и да чуете, защото маршрутките са на чичко политик (или неговото протеже). Значи колкото и да се вдигнат глобите - то ще е само за някои, демек за мен и за вас! Шефа на охранителната полиция, дето така умно се е изказал плащал ли е през живота си глоби да види какво е?! Глобите били едни от най-ниските! - Ми те и заплатите такива бе гамени!

149

men

преди 13 години

Да само глоби събираме а кой ще ни защити за разходите по счупените ни коли...а какво се прави с платените глоби...при наличие на толко възможности-приходи от глоби, еврофондове колко пътища продължаваме да правим или сме позакърпили ... всеки го вижда защото е очевадно че от дупки неможем да се отървем

148

Анонимен

преди 13 години

*** е ,че има места на които хората системно правят нарушения и катаджиите а и тези по районните ги знаят.Това са капани за фишове и актове и когато ги съберат и им кажат малко са глобите ,полицаите застават точно на тези места.А на запад като видят,че се нарушава редовно знак или там каквото е ,веднага се прави така,че да се минава законно защото за да нарушават хората значи имат нужда.А у нас глоба!Преченето с бездействие е основен приом от социализма.Доста време трябва за да се забрави.

147

ДА БЕ

преди 13 години

Не може да си останат ниски глобите защото през нас минава трафик по-голям от вътрешния ни. Хиляди чужденци като влизат в Бг знаят, че минават с пари за баничка и трепят хиляди българи като мухи!

146

gorskia

преди 13 години

Da vdigat, da vdigat, to dode ne se vdignat horata i da poprebiyat malko deputati i narodni upravnici 4e i za6titava6tite gi policai, nyama da se upravyat ne6tata v taya darjava

145

Анонимен

преди 13 години

6te sme rai na ru6vetite

144

georgi

преди 13 години

Понеже правим сравнение на глобите с другите страни, ето ви сравнение на минималните зпалати: България - 240лв, Австрия - 1000евро, Гърция - 740евро, Словакия - 307евро, Словения - 510евро,Белгия - 1440евро,Кипър - 840евро.Българите са с най-ниска работна заплата, караме по най-разбитите пътища но глобите трябва да са като на другите страни.. е това най-малкото не е справедливо !

143

Стоянов

преди 13 години

До 109:Хората не са се разбързали не е важно времето кога ще стигнеш, но след каране 2 часа в разбит път със средна скорост 15-20 км. е нормално човек като озлезе на малко по-хубав път да си покара като хората. Изнервящо е да влизаш , заобикаляш дупки постоянно мато на скиорски слалом и като се качиш на добър път е много ясно че ще се забързаме.

142

anonimen

преди 13 години

много сте смотани бе какви са ни пътищата че ще вдигате глобите ................ дупка до дупка оправете ги вдигнете заплатите и тогава гожорете за глобите ***

141

Актахолик

преди 13 години

до Юлия Мацка, не е ли по-лесно с парите дето ни друсат да оправят дупките КАЧЕСТВЕНО, а не за по 2-3 месеца. А и ченгетата не чакат толкова на ограничения за дупки, колкото на ограничения за населено място или при уширения на капанчета и бензиностанции. Ако ги питаш защо седят, ще кажат: "Да не стане някоя беля, като се излиза от уширението/б-станция". Ама я загледайте, кога чакат В ПОВЕЧЕТО случаи - сутрин или вечер, когато не е силен трафика. Защо не са там, когато има силно движение...?

140

ОПА-ОПА

преди 13 години

СТИГА СТЕ СЕ ОПЛАКВАЛИ ОТ ЗАПЛАТИТЕ. ВЗЕМЕТЕ СЕ ПОСТАРАЙТЕ И СТАНЕТЕ МИЛИОНЕРИ:) КОЙ ЩЕ ВИ ВДИГНЕ ЗАПЛАТАТА? БОЙКО ИЛИ АЗ?:) ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА КАЗВАШ: "НЕ МИ СТАВА, ДРУГ Е ВИНОВАТ!" ХАХАХАХХ

139

Анонимен

преди 13 години

Не само глобите, а и заплатите са най-ниски в Европа! Хубаво е първо да се ВДИГНАТ ЗАПЛАТИТЕ за да могат хората да си подържат колите само с оригинални части в фирмени сервизи (не при гаражни майстори), да купуват чисто нови гуми(а не втора употреба) и тогава със сигурност произшествията ще намалеят.Хубаво е КАТ вместо да слагат камери, да обмислят вариант и заедно със столична община да подържат всички улици и булеварди както е в Европа!!!

138

Анонимен

преди 13 години

Пак някой има дупка за пълнене и от кой,пак от народа разбирасе.Готов съм да плащам но искам пълен контрол за какво се харчат парите!Ако някой отклони средства на бесилката без зъд и присъда-линч!Иначе няма оправия от тия бюрократи-крадци!

137

Анонимен

преди 13 години

Глобите в България са едни от най-ниските в Европа - а заплатите са най-високите сигурно а?ако спрат да взимат рушвети и наистина глобяват нарушителите но всички наред а не само някой и ако спрат да се крият по храсталаците може и да се пооправят нещата.а колко патрулки дават мигач като завиват-когато са на обход а не по сигнал?иначе съм за по строг контрол дори и за по големи глоби но те пак ще отиват в джоба на катаджията а не в бюджета?честито увеличение на рушветите.а за дупките какво а?