4

СА СА

преди 13 години

Мвр шефове гуляят на *** сватба Наберете това в гугъл и се наслаждавайте на кумира Цецко Цветанов как се бори с октопода!Те *** Цецко Гробаря си ни ги пази ?Този клип е бил поставян на много места из Мрежата и отвсякъде е бил трит. Не знам доколко ще се задържи и тук. Ама ние ще си го дръпнем и ще си го имаме. Вземе ли се под внимание съдържащата се в него информация, много ботевградски велможи трябва да заминат на кратко приятелско посещение в Софийския Централен Затвор. При своя Дон Цици. Впрочем той също е един от героите на клипа. Отделно пък ще се занимаем с още един бандит, кметчето на Монтана, дърт ***. Ще видите документи, заради които властите в Монтана убиват осмелилите се да протестират. А МВР в бандитостана, носещ по навик името Булгейрия не съществува. Мутрата Цветанов не се трогва от убийствата на бедни хора, той брани само богатите. Значи ще се наложи да се справяме сами.

3

Анонимен

преди 13 години

Това са чисти *** бе гловок!!!!

2

Гошо Тъпото

преди 13 години

Всички френски....роми,които са дошли в България,да се издирят и върнатобратно;ако няма....френски,да се вземе от нашия....контингент,те...френскище научат.

1

Анонимен

преди 13 години

На французите им е промит мозъка от либерастията и те си мислят, че всеки който живее в дадената държава принадлежи към етноса, който е основал държавата. Все едно палестинците да са евреи или турците в Германия да са немци...*** са ***, независимо къде са. Не са българи, а български ГРАЖДАНИ.Стига либерастия! Франция затова ще се превърне в африканска колония...