127

;)

преди 13 години

Групов секс, а?

126

Кара Ибрахим

преди 13 години

Ама разбира се.Какво е тази апатия днес.Аре стегнете се малко.Отворете кранчето за да освободите стреса.Че иначе току виж да почнем да се бием наяве,а не виртуално.

125

Гневчо

преди 13 години

Ой,Черен маймун,тихо там,да не чувам детски глас и шум на смучещ се биберон!

124

Анонимен

преди 13 години

Редакцията е от тебе нали Кара Ибрахимчо. Колко си елементарен. За твое нещастие има гугъл обаче.

123

Анонимен

преди 13 години

ама и аз очаквах повече псуване и плюене под тая статия ))) ае стегнете се малко )))

122

Кара Ибрахим

преди 13 години

Хихи.И аз вас.

121

атакист

преди 13 години

Харесват ми тия статии за турците. С удоволствие ги благославям на воля.

120

max

преди 13 години

Нека си пожелаем следващата новина да бъде или 'Ахмед Доган е намерен мъртъв в сараите си', или 'Ахмед Доган е осъден доживотен затвор за злоупотреби със служебно положение в особено големи размери'. Ето това би била една хубава новина. Този тумор не трябва да живее. Жалко, че не е само той, а са много и ние вече едва издържаме от това, което ни причиниха всичките тези 21 години. Колкото повече имат, толкова по-алчни стават.

119

Кара Ибрахим

преди 13 години

Изтъкнатият български историк Страшимир Димитров: "Скъпи мои земляци...Аз последователно съм изтъквал, че не можем да смятаме тюркоезичното българско население за анадолски пришълци, за чуждо тяло у нас. В своята маса те са коренно българско население. Обяснявал съм, че българската народност още през средновековието се състои от два етнически компонента. Първият е на хуноезичните/тюркоезични/ българи /или прабългари, както обикновено ги наричаме/, които дават името на държавата ни и на народността ни. В тази народност се вливат през ХI-ХIV в. и установили се у нас части от племената на узи, печенеги и кумани, чиито езици са много близки до езика на българите, което улеснило бързото им побългаряване и включване в състава на българската народност.Обяснявал съм,че тези българи никога не са били изцяло славянизирани, а си остават през цялото средновековие съществена хуноезична /тюркоизечна/ съставка на българската народност. Поради това всеки знае,че днешните Делиормански турци са потомците на прабългарите...Османското нашествие заварва българската народност не само като славяноезична, но и със значителна хуноезична /тюркоезична/ част, обитаваща предимно източните предели на българската етническа територия.Именно,тези тюркоезични основатели на България са днешните български турци." /Димитров, Стр., Тюркоезичието, стереотипите на мислене и националното помирение, Раб. дело, бр. 7 от 01. 08. 1990 г./.М. Дринов писа по повод тюркобългарите: "Ние приемаме Шафариковото мнение, че /българите/ са от тюркско потекло. При това ние бързаме да забележим, че нас твърде малко ни занимава потеклото на тези българи, защото този си няма мястото в историята на нашия народ, който не е техен потомък и няма нищо общо с тях, освен името, което случайно прие от тях." /М. Дринов, Съчинения, т. I, 1909,

118

Що

преди 13 години

Що си не идеш в Турция, като си турчин. Аз ако живеех в щатите и обичах България нямаше да ръся глупости по форумите и да търся уважение, а щях да си се прибера в родината си. Само че в Турция вие сте Бългъри и никой не ви е...бава за слива.

117

axa

преди 13 години

Няма ли да умира вече тоя ***

116

На Гнева Детето

преди 13 години

А искаш ли?!

115

Анонимен

преди 13 години

Доганчо се е покрил в някоя резиденция както при скандала с гащите на първата му жена. Ще се появи чак като спрат да го търсят.

114

Кара Ибрахим

преди 13 години

Слабо,слабо се псува днес.Чак ми стана безинтересно.

113

заблуден

преди 13 години

в този форум освен глупости нещо компететно не чета ,едно време всички разбирахме от футбол,после всички от политика и сега компетентни по всичко, ако не разбираш не пиши глупости и ако имаш проблеми с здравето *** на лекар

112

краен

преди 13 години

Нема болест да го покоси, мръсния ***.

111

На Гнева Детето

преди 13 години

шшшш алууу Бенджи,ай стига слага и ДДС-то ве кълцоне такова ,4-5 деца,хахаха аз аз пък се чудех от къде се пълнят домовете за изоставени деца...ЕТО от къде!

110

Анонимен

преди 13 години

Това не е вярно. И аз съм от тоя край и неможеш ме излъга. Отделни семейства може и да са с по толкова, но това го има и при Бг. Само *** са масово с по повече, и ран или късно всички ще ни касае.

109

патриот

преди 13 години

Големия грях на комунистите, е че го легитимираха този ***!

108

Помним Шипка

преди 13 години

Тоз пък резак смешен Сюлейман Безумни хахах ходи се скрии ве недорасляк преди няколко месеца го обрязали и вече седна в интернет да се обяснява за работи дето изобщо не са му ясни.