194

Анонимен

преди 13 години

Еми при тези прости сметки да раждат и българките.

193

Анонимен

преди 13 години

ti koy si be ahrqnin

192

Анонимен

преди 13 години

Ромите ще се интегрират много бързо в западна Европа,защото не им трябва нито жилище,нито работа,даже и езикови познания не им трябват.

191

ттт

преди 13 години

Дори на децата е ясно , че за интегриране и дума не може да става. Пък и не си спомням някой да ни е питал дали искаме тия да са част от нашето общество. Аз съм твърдо против.

190

ЛАМБО

преди 13 години

Една 11-15 годишна ***, която вместо да учи роди първото дете, си осигурява автоматично следните детски и помощи :- 100 лв. детски МЕСЕЧНО до навършване 1 година на ***- 35 лв. детски МЕСЕЧНО до 18 г. на ***- 20 лв. детски МЕСЕЧНО от партия "Евророма"- още 2,15 лв. МЕСЕЧНО допълнителна помощ за достигане на семейния ДМД- 150 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за бременност- 250 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за раждане на първо дете- 160 лв. ЕДНОКРАТНА средна помощ, за посрещане на инцидентни обстоятелства- 284 лв. ЕДНОКРАТНА енергийна помощ- 4 пъти хранителни помощи (2 пъти от ЕС, от ДФЗ, и от БЧК )Това прави около 240 лв. чисто (без никакви данъци върху тях) МЕСЕЧНООсвен това *** потребява няколко-стотин лева на месец Ток и Вода, дето ги плащаме ниеМного *** семейства имат вече от 20 до 50 000 лв. неплатени сметки само за ток.Освен това не плаща Данък-Сгради и Такса-СметОсвен това държавата плаща от нашите данъци ЗДРАВНИТЕ-ОСИГУРОВКИ на всички ***.Не знам на каква стойностТоест истинския резултативен доход на тази ***, преди да почне да краде е далеч над 500 лв.А на работещата бяла робиня за минималната заплатка от 240 лв., дохода е 188 лв. след като държавата им прибере почти 22% за осигуровки и данъциНАКРАЯ СЕ ОКАЗВА ЧЕ НЕРАБОТЕЩАТА ***, ПОЛУЧАВА 3 (три) ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ РАБОТЕЩАТА БЯЛА за МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА

189

Българин

преди 13 години

А по отношение на въпросът защо французите търпели разни арапи, а гонели *** - вие кой предпочитате да ви е съсед, врата до врата с вас - някой правоверен арапин, който поради религията си смята кражбата за най-позорно престъпление или някой гнусен м***ал, за който кражбата е не само начин на живот, но и предмет на гордост?

188

Анонимен

преди 13 години

kvo plashtash ti be poserko,sigurno si ***ti skasaniq i ne si vijdal 10 lv.na cqlo

187

ЛАМБО

преди 13 години

Моментално спиране на Майчинствата, Детските и Помощите за всички, които :- отказват да учат- отказват да работят- отказват да плащат данъци- отказват да спазват законитеБез значение какви са по раса, етнос, религияИ всичко ще е на ред Но анти-белите расисти Бойко Борисов, Волен Сидеров, Иван Костов, Мартин Димитров продължават да наливат пари в паразитната *** свръх-раждаемост

186

valentin

преди 13 години

Pravi sa horata da ne gi iskat!!!Zashto im sa paraziti!!!???

185

Q. A

преди 13 години

имаш *** речник. отговаряй на други чатове, имам спешна делова работа плащам даъци - в евро

184

Българин

преди 13 години

И аз не съм работохолик, и мен ме мързи. И аз искам някой да ме храни цял живот, да ми дадат безплатен тристаен апартамент, каквито са дали на ***, разрушили ямболският блок 20, да ми се позволява да крада (упс, извинявам се - да си "бера") каквото ми хареса, да не плащам нищо, да се самонастанявам на чужда земя и никой да не може да ме пипне, когато някой ме издразни, да го заколя с ножа или брадвата и да се извинявам с "културните си особености".Искам, ама няма, защото съм бял, нали?

183

Българин

преди 13 години

193 - щом не искаш - прибери у вас едно семейство *****али, храни ги, обезпаразитявай ги, интегрирай ги.Аз също плащам данъци - но според мен тия, които отказват да работят и цял живот крадат на поразия, трябва да бъдат или отстрелвани, или оставени да измират от глад.*** винаги са бедни, защото не учат, не работят, а колкото помощи им дадат, гледат да ги изпият по най-бързият начин. Не се чувствам длъжен да ги хрантутя с данъците си, само защото тях ги мързяло.

182

Анонимен

преди 13 години

Според мен *** трябва да се извинят на френското правителство ,като разбира се да не си правят илюзията,че ще могат да се върнат там.Толкова са нагли,че напълно отговарят на приказката нипуснали го под кревата ,а то вземе че се качи отгоре.На всичкото отгоре обвиняват нас че европарите предназначени за тях изчезват.Ами да ги потърсят от *** тартори!И СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТЯХНИТЕ ***!

181

Q. A

преди 13 години

плащам данъци и не ми дреме. не искам да виждам гладни в света в който живея, не искам да виждам бедни и най вече не искам да виждам расистки мутри в света в който живея.____________________________________________________________________

180

европеец

преди 13 години

Не искали подкупи от 300е, ама нито един *** не ги отказа тези 300е. Всички си ги взеха и после реват с мазна усмивка под мустак! Цяла Европа пропищя от вас драги ми мързеливци! сами сте си виновни за отношението към вас. Никой не би ви гонил, ако не правехте простоии. Ако сте толкова загрижени за прогонването си от Франция, сами намерете ***, които се биха с френски полицаи, грабиха и трошиха във Франция и нека мешерето ги накаже. Вместо това вие ги подкрепихте и защитавате престъпници

179

Мили цигани,

преди 13 години

от 1000 години сте в Европа и всички отвсякъде ви гонят. И все само вас.Защо ли? Щото всички са расисти?

178

Анонимен

преди 13 години

мъжки, защо те е страх от *** ? мене не ме е страх, плащам данъци и ми дреме.

177

ееее

преди 13 години

добре бе днес няма ли други новини освен за м****ли!

176

Българин

преди 13 години

184-186 - техническа грешка, за която се извинявам.Просто не мога да проумея как може да има "българи" които да защитават тая нисша, престъпла раса и да манфестират редом с някакви отвратителни полухора?Предлагам всеки защитник на *** да бъде задължен да прибере едно хъхряшко семейство у дома си и лично да го хрантути и да се мъчи да го "интегрира".

175

Анонимен

преди 13 години

турците на козметика