29

Иван

преди 13 години

А ние можем ли да вземем една стара *** или един стар *** и да го учим на български? Значи богата Франция не може,но богата Франция иска от бедна България да го прави??? Ние когато ревем от *** и казваме,че са крадливи и не плащат ток,вода и т.н. защо френските,американските и не знам какви организации за защита правата на хората наскачват?Защо във Франция не може да си правят катуни,а в България може? Ние по-луди ли сме от французите?

28

Plamen

преди 13 години

Te daje i da gi izgoniat shte se teleportirat atomno,,,,, Kva Bg kvi 5 leva be ?

27

Анонимен

преди 13 години

Ваньо ти *** ли си бе, а май така ще да е? Ако не си виж блок 20 на какво пилича и си помисли искаш ли да живееш близо до такова място. После пак си помисли дали франсетата са длъжни да ни събират ***. Хората не ги интересува политиката те искат да живеят в 21 век и техните политици им осигуряват такъв живо. Нашите на нас не. Виновни сме си ние и нашите си политици.

26

Анонимен

преди 13 години

Боко,за 41 бг *** сарко направи бг нация за резил в света а ти проблеми нямаш с ФР.За вътрешен министър ставаш ама трябва да ти се забрани да си отваряш устата в международни отноошения

25

Анонимен

преди 13 години

Франция може да покаже нещо за интегрирането - обмяна на опит, но Фр не може да вземе някой СТАР *** и някоя СТАРА *** от БГ и да ги учи на френски !!! За да ти деде някой изобщо някаква работа е нужен език - освен в Мак Доналдс, там не искат език. Но те крадат.Това е самата реалност.

24

Анонимен

преди 13 години

Не минава и ден без Светлият образ на Банкянската тиква да не озари медийното пространство.

23

Иван

преди 13 години

А българин ядрен физик видял ли си? Те вече напуснаха държавата ни! Ама Франция не ги връща,а ? ;) Изсмука запада кадърните и сега не иска да приеме пумията,защо? Хляба има и ***! Има ден и нощ.

22

Анонимен

преди 13 години

Самовлюбеният ***, който си мисли, че светът се върти около него, отново прави цирк за народа, а и за евродепутатите също. Клоун.

21

Иван

преди 13 години

Драги... защо не прочетеш малко,как Франция ни натиска да ги интегрираме и как ни критикува....? ***,защо Франция не ни покаже,как ще ги интегрира,а ние да повторим това тук? Ти като излизаш извън БГ дали те питат дали знаеш език?Езика не е критерий ама абсолютно за пребиваването на едно,второ или пето място!

20

Анонимен

преди 13 години

Нека да видим как стоят нещата. Франция не дели хората на *** и не ***, на черни и бели и т.н. Франция има богат опит с имигрантство и емигрантство. Всеки опит е различен. Опитът с *** от БГ и РУ показва една невъзможна комуникация, те не говорят езика, и имат криминално проявени действия, което е в разрез със законите за работа във Фр !

19

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

"Борисов: Проблеми с Франция нямаме."... - нашите проблеми са с БСП...

18

Анонимен

преди 13 години

Господи помагаи:цял свят има probleme с ФР тоя будала не загрева.Всички европейски ръководители са против сарко заради бг ***,тоя будала проблеми с ФР няма.Боко трябва на теб да ти се забрани да се занимаваш с международни отношения защото си много прос,следващия път Гоце да отиде

17

Анонимен

преди 13 години

Ами още не съм видял ядрен физик ***. Не съм видял и образован и интелигентен българин да си направи шатра в Болонския лес. А ти ако смяташ *** за българи аз не ги смятам за такива. Това са *** които по стечение на обстоятелствата са се родили в БГ. Французите са си прави, никой не иска да живее с тази ***. Проблема си е наш и ако започнем да си го решаваме франция няма да ни се сърди много. Браво на ББ, сега ако погне *** и копче не могат да му кажат.

16

Анонимен

преди 13 години

Боко покажи мускули на сарко както всички европейски ръководители му показаха.първанов трябваше да отиде на тази среща,и ако може пожарникаря да не се занимава с външна политика ще е супер.Той е кадърен само бандитите да гони както сарко

15

везни

преди 13 години

Хей политици,що за хора сте-така ли се решават съдби човешки Правете живота нормален и всеки ще бъде на мястото си Лесно ли се напуска дом и родина и близки-мислите ли върху това Не става въпрос само за ромите-не бягат само те от България Вие мислите само кой как да изпъкне пред другия,но не чрез работата си,а чрез бърборене и номерца Хайде осъзнайте се

14

Калин

преди 13 години

ББ и международното положение .. ура другари.. да живей !!!

13

georig

преди 13 години

Аз също подкрепям Франция. Яд ме е че ги връщат *** в България, но няма начин - от тук са тръгнали. Иначе и аз да бях на тяхно място и аз щя да ги изселя. Тия от ЕС не са прави да държат такъв тон на французите. Неможе в такава красива страна като франция , в 21век да има *** които живеят на палатки.

12

Paris

преди 13 години

Боко,ами цялта западна преса говори само за теб:казал си че Барозу и сарко са си разменили много остри думи,докато сарко лъже франсетата че подобно нещо няма.Ти си хипокрит като сарко,той пак сега е обиден и се прави на нещастен само и само да не обере санкцията която ЕК му готви.Пожарникаря не е за външна политика,Първанов тук го надминава

11

Гошо Тъпото

преди 13 години

С Франция проблеми....нямаме,откак закрихме Първи до....Четвърти блоковена АЕЦ;нали и те това....искаха.

10

Nobody

преди 13 години

Аз лично имам проблем с Франция, връщат чернокожи.