79

Amenhotep

преди 13 години

Когато във Саудитска Арабия разрешат на блондинките да ходят по улиците облечени в изрязани бански костьюми и да си пийват биричка, слушайки хеви метъл на ай-пода си, тогава може и в Европа да разрежим на кадъните да ходят облечени като чували за картофи!

78

Don Ivano

преди 13 години

Друг е въпроса че зачулени не може да се разбере мъж ли е или жена, това е много благоприятен и удобен начин на незабележимо предвижване на терористите които за съжаление станаха заплаха номер едно за човечеството!!!!!!

77

Amenhotep

преди 13 години

Не те знам Франц ли си Фарук ли си или си Фикрет, ама ако искаш да разбереш какво значи ИСЛЯМИЗАЦИЯ, бих ти препоръчал да изгледаш филма "Време Разделно" или просто да прочетеш стихотворението "ДАВАШ ЛИ ДАВАШ БАЛКАНДЖИ ЙОВО?" ... п.п.Нека ти задам и един въпрос ... защо няма големи компактни маси от християнско население из мюсюлманските страни? Знаеш ли защо, защото това население е било принудено да приеме исляма или е било ИЗКЛАНО!

76

Анонимен

преди 13 години

тоя Сарко не се шегува. Ама така и трябва.

75

Don Ivano

преди 13 години

За какви недоволства става на въпрос, който мюсулманин не е съгласен с това да гледат жена му и следва някакви си традиции какво прави в една демократична държава в която е навлязла цивилизацията от векове, те са тези които трябва да се съобръзяват със законите и порядките на страната в която са гости.А като не им харесва да се връщат там от където са дошли или от където са корените им, там могат да ходят ако искат и със чували на главите , въпрос на вкус !!!!!!!!!

74

Християнин

преди 13 години

Европа е християнска култура и цивилицация - който иска да живее в Европа трябва да спазва християнскита ценностти! Други култури и влияния не трябва да се допускат - Европа трябва да остане чиста и християнска! Който не спазва християнските норми и привнася чужди културни елементи няма място в християнска Европа и закона трябва да ораничава такива опити с цялата си строгост!

73

Франц

преди 13 години

Няма спор, че културите ни са различни!Въпросът в случая е, че НИЕ ГИ ПРИЕХМЕ! Разрешихме им да се заселят в Европа, защото застаряващото население не достига! Трябва да има кой да бачка, все пак! Не може всички европейски баби и дядовци да си получават пенсиите и да си живеят живота, ако няма кой да опъва каиша и да ги храни! И след като ведъж сме ги приели, дали сме им паспорти, направили сме ги пълноправни граждани на Европа, сега изведнъж да се сещаме, че културата им била различна! Е да, такава е! Но пък те ВЕЧЕ са пълноправни граждани, както и ние и имата право на своята различна култура, точно колкото и ние имаме право на своята! Затва всякакви опити да им налагаме нашата култура, нашите разбирания са глупост!

72

Анонимен

преди 13 години

Френски пасапорт ще видиш на кукуво лято.Не забравяй,че за французите българите са само ***-европейски ***.

71

кузман

преди 13 години

хе - хе, трябва да излезе закон според който всики гнусен ислямист живеещ в европейска държава е длъжен да консумира свинско и то в промишлени количества! чак тогава ще се оправи света!

70

ЕДНА БЪЛГАРКА..

преди 13 години

БРАВО ! ОТ УТРЕ ИСКАМ ФРЕНСКИ ПАСПОРТ! ИСКАМ ДА СЕ ГОРДЕА С ГРАЖДАНСТВОТО СИ! КОИТО ИСКА ДА ЖИВЕЕ В ЕВРОПА ДА СЕ АДАПТИРА КЪМ ХРИСТИАНСКИТЕ И СВЕТСКИТЕ ЗАКОНИ .СЕГА АКО ИМ ПОЗВОЛИМ НА ИСЛЯМИСТИТЕ В ЕВРОПА ДА ПРИНЕСАТ ИСЛЯМСКИ ЗАКОНИ ТО В ЕВРОПА ЕНВАЗИАТА И АСИМИЛАЦИАТА НА ХРИСТИАНИТЕ Е ЗАВЪРШИЛА УСПЕШНО И МОИТЕ ВНУЦИ ЩЕ ХОДИАТ С БУРКИ И ЩЕ СЕ КАЗВАТ АБДУЛ, МОХАМЕДХ,ХАСАН;((((

69

do 68

преди 13 години

*** мечти :-)

68

Анонимен

преди 13 години

С бурки или без бурки?Какво значение има това?Ще продължим да заливаме Европата,докато я направим Еврабия.И няма сила,която да спре това.Бъдещето на света е едно общо население.

67

бнт

преди 13 години

какъв господ,какъв аллах?няма такова нещо.стига с тия религии.франция късно се усети,че така ще стане.прибраха *** и арабите от африканските си колонии и сега станаха за смях на света.бях в париж и видях само такива около айфеловата кула.на цели стада се разхождат.

66

до 62

преди 13 години

Ами тогава жените с бурки са просто жертви на тъпите си гадни и нецивилизовани мъже. Сега как ще се оправят, като им забраняват бурките? Или отиват, където може с бурка - вкл. България, или мъжете им ще ги пребиват и убиват всеки ден. Тези "велики демократи в Европата" май пак нас насадиха на пачите яйца, вкл. и горките жени, от които изглежда нищо не зависи, освен да ядат пердаха.

65

До 56

преди 13 години

Много си наивен, ако си мислиш че тук става въпрос само за вяра! Тук става въпрос за много различни култури. Наречиме расист, но аз не искам да живея с хора чиято ценносна система и разбирания за живота са толкова по различни от моите. Ти били искал да живееш в *** гето? Ти били искал да живееш в квартал населен само с ***, араби или китайци - не че имам нещо против тях, но аз не съм като тях и не мога да живея заедно с тях! Всека жаба да си знае гьола.

64

БГ

преди 13 години

Браво, това е 21 век ... Сарко е пич и правилно им казва, че ако искат СРЕДНОВЕКОВИЕ да си вървят в ОРИЕНТА !!!

63

гурбетчия-до 54

преди 13 години

Браво!!!!!!!!!

62

Анонимен

преди 13 години

ПЛАШАТ ГИ МЪЖЕТЕ ИМ ПРИ МУСЛИТАТ А Е ТАКА МЪЖА МОЖЕ ДА ПРЕБИЕ ЖЕНАТА НИКВА ОТГОВОРНОСТ НЕ НОСИ

61

Нещо плаши жените

преди 13 години

Трябва да попитаме жените, какво ги плаши, та ги е страх да ги свалят. Виждал съм във Велинград момичета български-мохамеданки, които ходят с кърпи и не ги свалят. Нещо или някой много силно ги плаши да си покажат косата. Чувал съм, че смятат, че ако си гологлав все едно си гол пред Бога. Но толкова да им е силен страха и да поставят това от Корана пред всичко останало. Значи са научени много повече на това, отколкото на друго. И това ли е най-важното? Не е ли не лъжи, не убивай, почитай.. ?

60

С

преди 13 години

ДА СЕ ВЪВЕДЕ В ЦЕЛИЯ ЕС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТАКАВА ЗАБРАНА