342

Бракове на поразия

преди 13 години

има сежду нашенци и роми. Чудно поколенийце от *** сънародници за напред...Хай да ни е честито!

341

Няма кво

преди 13 години

щото сокро те ще ни направят нещо. :)Махен зи киндер. Ето кво, ако имаш пари осле да ги отледаш!

340

чочо

преди 13 години

Ваше превъзходителство,как живеят ромите -знаем.Би следвало да запитате:1.Какво работят?/отговорът е лесен-нищо,крадат!/2.Защо не се образоват?3.Какво е основното им занимание?/правене на деца за получаване на помощи и кражби.4.Защо РФранция ги прогони?/Заради същото ,което правят в България./5.Ние къде да ги прогоним?Интеграция?Забравете-кауза пертута.Франция,Испания не можа да ги интегрира със своите ресурси.ТЕ НЕ ИСКАТ ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ!ЗАПОМНЕТЕ ТОВА!

339

Анонимен

преди 13 години

А кво даправиме с дпс тогава

338

свидетел

преди 13 години

От опит знаеме до кво води всяка намеса на фр в балканските въпроси. много полезни съвети. Ньоиски договор-2. косоварска демокрация, и вечните балкански роби да ги управляваме по лесно та да бачкат за 300 евра на месец.Ромите са свободни да ходят където си искат.Фр като са толкова хуманни, що ги депортират!? В миналия век, на това му викаха депортация!!!

337

La Guardia Civil

преди 13 години

Г-н посланика е прав , ромите в БГ наброяват 700 хил., а може би и повече и се роят като мравки, част от тях тънат в мизерия и нищета, а ромските им лидери живеят в разкош. Но....и са безгрижни, повечето от тях живеят само от кражби, и буквално на гърба на българите. Няма кой да им помогне , ако те не си помогнат: 1-во и най-важно - да не се чукат като животни и да правят деца , които да продават, за да печелят лесни пари 2-ро- никакви социални помощи, ако не работят срещу това/ миене и чистене

336

Анонимен

преди 13 години

Френски дипломат: Назначете си министър за ромите! - Каза на Френското правителство.

335

Анонимен

преди 13 години

Хем против Франция, хем против собствените роми. Хем боли хем сърби

334

T

преди 13 години

Ето това е пример за нагло и безочливо лицемерие.

333

спиро

преди 13 години

Република Мангалия 1.премиер-цар Киро2.мин.на културата-Кондьо3.мин.на образованието-Азис 4.мин.на спорта-Стои4ков

332

Номад

преди 13 години

Мосю дьо Понсен да си припомни един известен френски филм с Ален Делон и Ани Жирардо "***" и тогава да дава съвети. Изключително поучителен филм, показващ как точно се отнасят официалните власти към *** и какво точно направи гл.герой Ален Делон като възмездие.

331

Българин

преди 13 години

"Почти 700 000 роми живеят в България при много тежки битови условия, като част от тях нямат вода, електричество, а улиците в техните квартали са без пътна настилка", отчете посланик дьо Понсен. Алоооооо.... френския дипломат,ела в град Левски да видиш как живеят ромите.Всичките са с Мерцедеси от ,,S'' клас нагоре.За къщите няма да пиша.

330

Ели

преди 13 години

Стига ми задава *** въпроси .Каквото иска това да ги прави. Да им създаде добри условия и да накара френския народ да им плаща сметките.

329

Анонимен

преди 13 години

Няма начин. Плащам за всичко. Така е цял живот. Само умрелите не плащат.

328

тт

преди 13 години

господин френч.вместо да ни даваш акъл си вземи всички *** при вас и после им съставете правителство на ***.после им свикнете с миризмата.и след това ги снадбете с храна,дрехи и гражданство.

327

Анонимен

преди 13 години

Е как така да си ги вземе ? ДА ГИ ОСИНОВИ ЛИ ?

326

Анонимен

преди 13 години

Тоя хахо не знае ли че те си имат цала партия наречена ДПС за тях, пък и министър им трябвало?!?

325

Ели

преди 13 години

Къде съм ругала посланика .Моля те ,чети внимателно .Защо -Ти не ги ругаеш. Или ти е готино да им плащаш тока и водата ,както и соц. помощи.

324

Анонимен

преди 13 години

Излиза, че ругаем ромите у нас и ругаем посланик Понсен. На ред.

323

Ели

преди 13 години

По-скоро бих му казала да си ги взима обратно. След като ние не можем да ги интегрираме да се пробват те. Нашите си ни стигат ,а и без това се множат.