16

Българин

преди 13 години

12 - а кой Български отбор би Ювентус 1992-ра и фен на кой "български" отбор, разтреперан от злоба, наклевети авторът на два гола Михтарски за нередовна картотека? За кражбата на квотата казах вече.Подуенският отбор е срам за името на Апостолът, най-здобре да бъде прекръстен на ФК Поп Кръстю.И по-добре човек да подкрепя турски отбор, отколкото *** ФК ПодХуене.

15

Личо

преди 13 години

Червеното ръководство иска да ми цуне ***, *** мръсни, те съсипаха всичко, сега други им виновни. Пернишки престъпници, гнийте в *** и си трайте.

14

Гошо Тъпото

преди 13 години

ВИЦ Попитали радио....Ереван - Кога Боби Михайлов ще....сдаде власта в БФС?Отговор - Когато сихът му Ники порасне за да го....замести,или ако не....порасне;когато Боби пак.....оплешивее.

13

Българин

преди 13 години

6 - ти си свали сините очилца. Несериозно е да вкарате 96 гола за един сезон в България (от тях над 20 от дузпи), а в същото време в Европа да не можете да вкарате гол ДЕСЕТ мача подред и посред София да ви *** някакви еленовъди от Лапландия.Абсурдно е също да се промъквате в квалификациите за ШЛ с крадена квота, след като сте останали на 17 точки зад законният шампион.... а в квалификациите да го лапате на потни белоруски колхозници.

12

666

преди 13 години

българино знаеш ли на кой български отбор агитката вика за турски отбор .червената начело с дудучето

11

фен на всички

преди 13 години

Нека има конгрес но да предложат заплатите на футболистите от така наречената професионална лига да получават заплати според постиженията им ,така да се определят и заплатите на управата от БФС,националния ако паднат да си покриват поне пътните разходи-но стига с мечтите това е само в сферата на фантастиката ще могат да играят ако излизат с гимнастички или шахматистки а не с чалгаджийки. ако се свика конгрес трябва да ев Син-Сити.

10

патриот

преди 13 години

ТАЗИ СИНЯ МАФИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗМЕТЕНА ОТ БФС,ТЯ САМО ВРЕДИ И С НИЩО НЕ ПОМАГА НА БГ ФУТБОЛА,ВЗИМАТ ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ ОТ 50 000 И НАГОРЕ А ЕФЕКТА Е НУЛА!!!!

9

Патриот

преди 13 години

Като ви чета умирам от кеф.долу футбола въобще.

8

red

преди 13 години

бе какво на прави мокета за футбола през мандата си НИЩООООООООООО НА ДЪНОТО СМЕ ОСТАВКА ВЕДНАГА ВЕДНАГА

7

Българин

преди 13 години

В самото дъно на съсипията се крие мрачната фикура на Сивият кардинал Вуцов. Близо 20 години ФК Подуене е толериран най-нагло и гнусно, подуенци получиха 9 титли, като от тях най-много три бяха спечелени честно - и резултатите им в Европа го доказват - поредица от срамни поражения срещу всевъзможни смешни и анонимни отбори, стигна се дотам, че тоталният провал в ШЛ (помним - 1:17) бе сочен като огромен успех. Върхът бе кражбата на евроквотата на ЦСКА за ШЛ и последварият резил срещу БАТЭ.

6

666

преди 13 години

червените фенчета като четете статията свалете розовите очилца

5

Анонимен

преди 13 години

perukata i le4kov sasipaha i towa nai malkotokoetogo imahme w futbola, a dodoha da oprawiat futbola, kopumpiranni xora sa towa i bes sramm prodaljawat

4

Българин

преди 13 години

Крайно време е !!! Докато подуенската мафия не бъде изхвърлена, в България футбол няма да има !!!Как се пееше в подуенският химн?"Там където мине (т.нар. "синя лавина")НИЩО НЕ РАСТЕ !!!"

3

БЪЛГАРИН

преди 13 години

Най-вредните хора в БГ футбола са червената *** в БФС(Лечков-мазния,Костадинов-китката и Орманджиев + Сираков)те съсипаха БГ футбола на националния отбор и на клубнотт първенство с техните мениджърски и тото далавери.А Костадинов-китката си призна ,че е манипулирал БФС да не изпадне ЦСКА в "В" група както е по правилник и както изпадна 'Ботев"Пловдив,и сега тази миризлива *** има наглоста да се оплаква от собствената си власт(БФС).СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!

2

DeDe

преди 13 години

Първо тоя на *** и след това всички други мутри.

1

666

преди 13 години

чорбата реват като вдовици а те направо са жалки с тоя отбор събран от безработни жабари