498

Анонимен

преди 13 години

Дядо Боже закъсня малко с "поздрав" към празника на Безбожниците!Забавя,но не забравя,ДрОгари!

497

Една_от_БГ

преди 13 години

Ммда, тук даже му направиха трусова калкулация: 3,5 + 3,3, = 6,8. Той то! Как да не пишеш простотии, братче, като софиянци само простотии са писали по темата, кой бил на 2-ри етаж, кой на 3-ти, кой на междуетажието, кой на Северозапад седял, кой на Югосевер... Бисери, та дрънкат.

496

Яне Санданскио

преди 13 години

Щоо бре, у Македонско немате ли си вода :))))))?

495

мето

преди 13 години

Няма да се оправим значи...

494

СЕЛЕМРАЗ

преди 13 години

Не не си падам по селски сладка но *** обича нещо бяло като и платя 100 лева да дойде в нас да е продухаме с комшията

493

S.

преди 13 години

Не скъпи, приеха ме и в СУ, и в ПУ и в ЮЗУ ;)Просто избрах да живея в град, който не е изпъстрен от сивота и роботизирани хора, както и от хора идващи от провинцията родени и отгледани с комплекси, решени да стъпчат всеки, само за да докажат, че видиш ли не са по-лоши от "тъпите софиянци", защото София почва да прилича на кофа за *** и то не заради родените тука ! ( в повечето случаи )

492

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

преди 13 години

Цяла БГ да бъде разрушена. За да може спокойно да си върнем нашите земи и да ги заселим с чисти македонци...

491

lulu

преди 13 години

Баш Шефа тресе земята, ние се караме от кой град сме :).

490

Деко

преди 13 години

Обичаш ли бяло сладко ?

489

asd

преди 13 години

Начетох се на какви ли не плоски и изключително глупави коментари!Не мога да разбера,защо винаги се захваща вече изтърканата тема"(Софиянец-Селянин-Провинциалист-Гражданин и тем подобни глупости)"?С тези глупави изказвания,които прочетох,мога съвсем спокойно да кажа ,че умствения Ви багаж е на ниво 0!Срамота!Вместо да се обиждате на това кой от къде е?!?-седнете и прочетете нещо,развийте тези закърнели "мозъци" и си обогатете речниците,че са изключително бедни!А за труса,доста силно се усети :(

488

СЕЛЕМРАЗ

преди 13 години

Ами то северна БГ само дърпа държавата назад. Селянкоооооо

487

Елф

преди 13 години

Спрете със злобата.Не е нужна.Най-много ако прекалите да си самодокарате болести и рак.Като ви слушат и децата ви стават непълноценни,изражда се поколението.Вярвайте ми-така е.Всеки от вас ако отиде в София може да намери подобен на себе си и да има приятели и среда.Просто не го знаете.Както и врагове,разбира се.Много намериха и любовта на живота си.Живея си в Пазарджик и София не ми е конплекс.Да злобея срещу софиянци?Как ли пък не,да се товаря със негативност.Я споко-живота е кратък...

486

Славчо

преди 13 години

Тръц!

485

Една_от_БГ

преди 13 години

Той, специалистът, сега ви оправя на място, зает е да го занимаваме с други въпроси, и без туй Той наскоро забеляза, че в България имало и Северна такава. :))

484

Васил

преди 13 години

Аз пък съм от провинцията и не искам да живея в София!

483

?!

преди 13 години

Аз едно не разбирам, как може да се радваш, че е имало земетресение и да пожелаеш на някой даже и по-силно, има ли значение в кой град е било, всички живеем на тази земя и никой не е застрахован. Направо понякога се чудя как може да има толкова озлобени хора?! Природните бедствия са си такива каквито са и се случват навсякъде, няма застраховани било то от пожари, наводнения и много други. Никаква съпричастност ли нямате? А ако се случи и на Вас?

482

Климент

преди 13 години

или защото не успя да влезеш в СУ

481

Анонимен

преди 13 години

моля се да не се случват повече земетресения.Сега слушам песента на Моранди "Save me" -"Спаси ме" и се моля за здравето на софиянци.

480

shinobi

преди 13 години

:thumbs Up: sestro-tova mi haresa! :DEdin priyatel izpya v edna pesen "i az se*a i ti se*e6,no moite la*na otivat v Iskara",kogato maymunite na klona stavat tvarde mnogo-klona se 4upi-sa6toto predpolagam se otnasya i do artifi6al prirasta na naSELENIe v Sofia-ot osemstorin hilyadi na 1.4 miliona...da me pro6tavate ma mnogo mi doydeohte kazva zemyata pod nas!

479

Кака Цона

преди 13 години

За софиянцете има само едно лекарство, кака."Перникол".