58

ХА ХА

преди 13 години

И плоски глави ........отзад.....плоска е ...ха ха

57

Анонимен

преди 13 години

Още един път го повтори и ще те разберем.Заблуден, какво ни топли- нас българския народ,че Доган е влязал в съда? Какво ще ни топли, ако го осъдят да върне 1,5-те милиона от "камъка"? Нас ни топли само едно- да влезе в затвора доживот и нищо друго. Разбра ли ме герберче или там какъвто се чувстваш?

56

Еврейка

преди 13 години

Абе дайте и една есесовска униформа и не ти трябва надзирател н нацистки концлагер.

55

До кк

преди 13 години

Абе,резан,да не искаш шалвари да надене жената!!!Тя да не е от вашата *** турска раса,с големите гъзници и късите крака!!!

54

Спонги

преди 13 години

Мадридският наглец обра каквото можа от горите на Интендантството. Найденов заведе някакво дело. Държавата няма пари за адвокат. Какво като е подсъдим Доган, като всеки ни прецаква. То и Мадридчанина заведе дело в Стразбург, обаче Вождът нищо не каза за него. Нали тогава стана генерал някакъв си.

53

kapo

преди 13 години

Боко, гледай да не го изпревариш!

52

"мръсен,червен

преди 13 години

А трактора осъден ли е или нещо там таквозинкана,а!?А за Николай Цонев знаеш ли какъв е обвинителния акт!?Щото и дума няма за злоупотреби,а някаква мижава корупцийкаНещо друго да кажеш,ща замола!?И от тази правна вечеринка имаш увереността,че "на всички ви мръсни,червени *** ще ви сложим намордника",така ли!?Този твой гигантически оптимизъм,приятелче,говори за дълбоко душевно разстройство!Бегай бързо от форума при джипито за направление,а аз ще ти съчувствувам!Обещавам!:)))

51

Анонимен

преди 13 години

Пусти Девети септември и цялата бивша и настояща управленска класа да пасе патките. ... Но не би.Патките ще ги пасем аз и ти....

50

kk

преди 13 години

На тая госпожа няма ли кой да и каже,че когато станеш "кмет" трябва да се появяваш и в приличен външен вид!Какви са тези впити панталони?Тя на "чалга дискотека" ли е отишла или на работа?А дали ще видим Доган с обвинение или не,не е важно!Важно е да го видим осъден ако е крал!Защото май не е бил сам в "обръча на дружинката"!Бойко,Бойко,кой ли ще ти е виновен след 2 месеца?

49

Анонимен

преди 13 години

От бързина е човече. Нима ти не си правил такива грешки? Не че ги оправдавам редакторите, но се случва. И това не е от неграмотност. Просто прибързаност. Нека бъдем разумни хора.

48

Обективен

преди 13 години

Абе Боко, ДПС-то щяло да ни съди в Страсбург бе.Имаш мнозинство, що не им орежеш двойното гражданство...ай да те видим - или турско или Българско.Стига веч празни приказки и обещания.Че и на децата и внуците им гражданство, екскурзианти дет бъкел български не вдяват.Ако искаш да ти повярваме - възстанови справедливоста и дай възможност на Българина сам да си определя съдбините. А и страсбург няма да ни съдят.А дали ти вярваме?Аз лично за момента не ти вярвам...ама въобще!

47

Друг

преди 13 години

Оплел....да но и се подиграва открито с България...забрави,че е ;продукт; произеден от ДС.

46

Помнещ

преди 13 години

Обеща да са осъдени всички преди теб! И излъга, и пак ще лъжеш...

45

rumen

преди 13 години

да има един осъден до сега.най ми е противна масларова....краде много

44

Анонимен

преди 13 години

А ти си за цирка да го играеш клоун.

43

СВЕТ

преди 13 години

Моето мнение е следното .... Бочко в затвора, Доган в казан а Серго президент !

42

Фют

преди 13 години

Тази самодоволност на ББ, че вече е свършил работата , никак не ми харесва. Добре започна, ама взе да умира работата напоследък. Други работи очаквахме.

41

Един от тълпата

преди 13 години

"Борисов: Обещал съм на българския избирател Доган да е подсъдим" - Бойкоо,Бойко ,подсъдим е едно а осъден съвсем друго...Но все пак не ми се вярва,Доган си е оплел чергата...

40

СВЕт До 35

преди 13 години

Момче младо без зъби, ще ги разбереш нещата ама като станеш голям ! За момента не пиши по форумите да не ти се смеят хората !

39

Мерки и теглилки

преди 13 години

Е,като са тръгнали да си мерят пиш...Бойко и Доган,добре е!Ама за жалост християнската ще излезе по-мал..,Догановата,ще я снадат от Истанбул до Вашингтон....!