676

Анонимен

преди 13 години

Този тръгнал със 7000 евро за...България. И се чуди защо не можал да ги изхарчи пълноценно. Че това са по 1000 кинта на ден, то в България толкова пари няма кой да ти ги вземе с адекватна услуга.

675

Анонимен

преди 13 години

ок)))и аз ще те наричам както си искам тогава)))тъпо, ограничено, безмозъчно и без свое мнение мекотело! :Р

674

Учен

преди 13 години

Рашките се удивляват от беднотията в една уж европейска страна.И то по морето. Добре, че не ходят из Айтоско, Елховско, видинско и Каспичанско

673

Българин

преди 13 години

Вън пияните руски *** от майка България! Никой не ги кани! Да вървят в Сибир!

672

БС

преди 13 години

ЧЕТА ТУКА АПОКАЛЕПТИЧНИ КАРТИНИ ЗА БГ ТУРИЗМА,ОБАЧЕ ТАЗИ ГОДИНА ЛЕТИЩЕ БС ПОСРЕЩНА 1500000 ПЪТНИК 12 ДНИ ПО РАНО ОТ МИНАЛАТА! И ВСЯКА ГОДИНА БЕЛЕЖИ РЪСТ.ТАКА ЧЕ... ТОВА ЛЯТО В МОРСКАТА НЕ МОЖЕХ ДА СЕ РАЗМИНАВАМ ОТ РУСНАЦИ. МОЖЕШ ДА СЕДНЕШ НА КАФЕ В МОРСКАТА ЗА 0.70 ЛВ. КЪДЕ ГО ИМА ТОВА В ГЪРЦИЯ? ПЛАЖА Е ПОДДЪРЖАН И ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СЕ ИЗЛИВАТ ЛАИНА!

671

GDD

преди 13 години

gazeta.ru/travel/2010/09/07_e_3416935.shtml

670

Черноморец

преди 13 години

Рашките са потънали в мизерия - една бедна и изостанала страна от третия свят. България е член на алианца НАТО! Какво се обясняват и критикуват - за няколко часа само можем да ги прегазим, ще ги смажем!

669

ренде

преди 13 години

още по зле не си *** кратуна а си нагла варненска кратуна! Марш в *** да си гледаш мухлясалите стени и калния гьол дето го наричаш мор. А ще ти викам както си искам.

668

възмутен

преди 13 години

Странно защо не публикувате мнение на някой шведски турист в България, който да е недоволен от това/онова?Да не намеквате че Швеция, която има един от най-високите стандарти в света не струва в сравнение с една гнила Руска федерация? Шведите също като руснаците са редовни гости на нашите черноморски курорти и не съм чул един швед да се е оплакал! Напротив - напиват се като кирки също като руснаците и са щастливи!

667

Донна

преди 13 години

Българка съм и съжалявам, че така пишат за нашите курорти, но е вярно всичко което е изнесено от тези туристи. В хотелите, където влезеш накичено нагласено, но като бутнеш кран или баеркасата и проблема идва. все нещо е счупено и не поправено. защо трябва посетителя като влезе в стаята да се притеснява, че той е създал проблема. А кутията за тоалетната хартия й е счупен капака, я сапунерката е пукната или сифона тече и т.н. Когато съм посещавала хотел, било в София било на Слънчев бряг никога не ми се е случвало да няма проблем. Това прави лошо впечатление, точно както го описват туристите. А обслужващия персонал е под всякаква критика. Персонала в ресторантите, баровете, кафенетата, сладкарници е без нужното образование. Безработни тръгнали да изкарат някой лев, станали сервитьори, бармани, готвачи, мениджъри и т.н. Не са запознати как трябва да се обслужват клиентите. Не знаят, кое кога и как се сервира, къде се слага вилица лъжица и нож. Не се съобразяват, когато има деца. А повечето туристи са с деца.

666

Учен

преди 13 години

Интересно е че народа яко се вълнува какво мисли един руснак относно България. Много интересно. Ако беше някой швед, я има, я няма стотина коментара.

665

Бай Ганьо

преди 13 години

То направо ви повярвах... за 2 седмици 6800 лв. Каква скрита реклама на турския туризъм в Русия... Може в Турция и повече да изхарчи едно семейство за 2 седмици.. но тук просто цените са на 50% от турските каквото и да ги правиш.

664

до 668

преди 13 години

"*** кратуна" ...ще е обръщението ти у дома към съпругата/съпруга/!Живея на морето и знам отзивите на руснаците!Тази статийка е поръчкова..или някой "журналист" си е чоплил ноктите и се чудил какво да измъдри..И сигурно защото не е хубаво черноморието ни се скъсаха да купуват имоти тук!

663

възмутен

преди 13 години

Айде стига с тия руснаци бе!Да ми бяхте описали впечатленията на афганистански талибан турист-камикадзе в България нямаше да ми стане толкова гнус колкото руснак в България!Тук България е страна от Европейския Съюз, докато Русия не е. А скоро ще влезем и в Шенген и в Еврозоната и ще види руснак България, ама през крив макарон! Да си ходи в Египет и Турция и други страни където ще го търпят!

662

АМИ ......

преди 13 години

АМИ ПРАВ Е ЧОВЕКА.....!? СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТИ НАПРАВИХА ХОТЕЛИ ПРИМЕРНО ЗА 15 - 20 МИЛИОНА А СЕГА ИСКАТ ДА ГИ ПРОДАВАТ ЗА 200 - 400 БОНА ЗАЩОТО ДА ПРАВИШ ТУРИЗЪМ СЕ ИСКА АКЪЛ А НЕ РАЗБОЙНИЧЕСТВО ...!?

661

ewto

преди 13 години

Да но за това кратко време имат 100 пъти повече клиенти и приход от един хотелиер развиващ селски туризъм, и надяващ се на оборот някъде из Родопите.

660

хосето

преди 13 години

да хареса или не му е право как и прав му път, писна от кухари, кънтят кат албански бункери и кой отдето се досули с оценки народопсихоложни, и фуния с акъл, гепиауъра бай петкане ного си ми икс

659

До 666

преди 13 години

О, напротив! България е прекрасна, имаме невероятна природа, велика история, има места, които трябва да бъдат посетени. Но не можем да си зариваме главата в пясъка и да се правим, че не виждаме гнилото около нас. Като го отричаме, само утежняваме проблемите и недостатъците.

658

ренде

преди 13 години

666 и кво да им хваля колко калпав бетон са отляли на плажа ли бре *** кратуно?!!!

657

Анонимен

преди 13 години

абе смотан самовар излез от МОСКВА и тогава давай рецензии,***