35

ДЕ ГО СОПОЛА?

преди 13 години

АБЕ, ДЕ ГО СОКОЛА?!!? НЕЩО СЕ СКРИ И НИКАКЪВ ГО НЕМА! НЕ МОЖЕШЕ МУ ЗАТВОРИШ УСТАТА, СЕГА НИКЪДЕ ГО НЯМА?

34

БЪЛГАРИН

преди 13 години

България е за българите,има един официален език и той е само и еднинствено БЪЛГАРСКИ,има основна религия и тя е ХРИСТИЯНСКАТА,всяка намеса и опит за принудителна смяна на религията е грубо нарушение на закона,всеки които не вписва в тези български черти да си заминава в Турция или която и да е неговата родина,но тук да си спазват нашите закони или да бъдат смазани по безкомромисен начин(както направиха гърците и германците и мн други държави)стига сме търпели наглото отношение на група турци

33

Amenhotep

преди 13 години

НАГЛОСТ! ***, които преди 25 години взривяваха влакове за майки с деца, днес искат да съдят България в Страсбург... ЗА ДА ИМА МИР, ДПС В СИБИР!

32

Любопитно

преди 13 години

Да си дойдем на думата - Доган направил Бойко премиерДата: 08-09-2010 08:50Лидерът на ДПС Ахмед Доган е направил Бойко Борисов премиер. Неговата реплика, че е инструментът във властта, който разпределя финансите довела до високата избирателна активност и помогнала на ГЕРБ да спечели парламентарните избори миналата година. Това изненадващо признание направи в ефира на Нова телевизия Догановият депутат Камен Костадинов. Съмненията за тайни договорки между ДПС и Борисов за пръв път получават официално потвърждение. След това Костадинов обясни, че е част от политическата игра, а това дали е морално или не е друг въпрос. Депутатът заяви, че някои маргинални политици искали да скарат двамата сериозни играчи в българската политика с делото срещу Доган за консултантския му хонорар от близо 2 млн. лв. за хидроенергийни проекти.Костадинов обвини лидера на ДСБ Иван Костов и шефа на Комисията Антимафия в парламента Димо Гяуров, че стоят зад политическата разправа с лидера му.За наличието на договорки между Доган и ГЕРБ се заговори месец след парламентарните избори миналата година. Според политици от БСП и ДПС, Доган е получил гаранции от министър-председателя, че обръчът от фирми около партията му няма да бъде преследван и че ще продължи да се ползва с привилегии в търговете на министерствата. Борисов обещал да не пипа държавните пари в размер на 420 млн. в банката ДПС; да се прекрати разследването около фирмите, построили сараите в Бояна, за мистериозната смърт на Ахмед Емин и далаверите на основния спонсор на Доган - бившия вицепрезидент на Мултигруп Николай Вълканов.Гаранции за политическо и съдебно спокойствие са получили и бившите министри Джевдет Чакъров и Емел Етем, като за злоупотребите им в екологията и бедствията правителството дори не споменава. Срещу това, на лидера на ГЕРБ са гарантирани минимум 500 000 гласа на президентските избори догодина, както и подкрепа от медиите на движението, твърдят още политици, обясняващи странната дружба между ДПС и управляващата партия. Примиерът отрече слуховете и ги определи като политически интриги.Но, кой знае? Има си крушката опашчица, нали?

31

jeni

преди 13 години

mnogo nahalni tiq beeee

30

рамтарарам

преди 13 години

Нападението е най-добрата защита,нали!?Щото пилешкия врат на *** усеща разни неприятни работи,предназначени за него!Ако тия от европата са на местото си,ще ги отрежат моментално като противоконституционна етническа партия!Ама и там са чиновници,защитници на *** и ***,гоолеми тарикатдемократи!Всъщност цялата тая работа се е едно чисто безсилие!:)

29

БЪЛГАРИН

преди 13 години

Ние мойе да сме "***" , но поне си живеем в родната страна и сме горди да се наречем БЪЛГАРИ...а ти рязана дръжко, който дори не може да пише правилно, не те ли е срам да лаеш ръката която те храни. Безмозъчни *** с мустаци, които твърдят че са турци - това са ДПС и последователите им. Ама така е: "въшките(ДПС) като се нахранят и излизат на челото на човек че всички да ги видят" това сте били, това сте, това и ще бъдете. Не заслужавате дори хляба който майка България ви дава в ръцете!

28

Ramon

преди 13 години

Ko reche?

27

Анонимен

преди 13 години

vii ste negramotni i zatuwa 6te vi osadiat v Strasburgt i neka da razoriat dyrjavicata vi 4e togava da ia kupim zabez para

26

Агент на ...

преди 13 години

Няма такова изказване, манипулатор.

25

Бащичко

преди 13 години

Това са анти-българи, демек турци.

24

Turgoveca

преди 13 години

Подкрепям изказването на атака не за бесило а за газовото камера са тия сапуни от ДПС.

23

РАМБО

преди 13 години

ТОЗИ СЪДИ БЪЛГАРИЯ, ЗНАЧИ СЪДИ МЕН. СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ ИМА СОПА С ТОПА

22

Amenhotep

преди 13 години

15Сюргюне, първо като сме "gadni bugari" напусни държавата и не влизай в сайтове с разширение .bg. Второ, тук наистина има закони и като се видят изборните манипулации в Туркистан, според които по средно 10 неграмотни поганци са гласували за 1 минута, май не България а ДПС ще трябва да плаща разноските по делото. Трето, тук не е турско и няма да бъде такова ... ако искаш турско - бегая в Анадола!

21

о4евидец

преди 13 години

Тези ли ще съдят страната, как не ги е ***;, че и публично го опвестяватНо какво да се чудя след като на изборите във Франция цял ден обикаляха с микро и автобуси с регистрации РВ и гласуваха във всички секции на френска и испанска територия, до които могат да се докопат, поради умишлената липса на избирателни списъциТова го видях с очите си и го твърдя, не споряв и за всичко останало , казано относно техните престъпни деяниа, но на това бях О4ЕВИДЕЦ

20

paco

преди 13 години

И защо след една година , чак се сетиха? Те в Брюксел не пасат трева за разлика от нашите ! Не приеха накрая принципа на уседналост , да видим тогава мамка им как ще гласуват.

19

Анонимен

преди 13 години

to mai darjavata trqbva da gi sadi

18

Анонимен

преди 13 години

toza si misli 4e kato e oblqkal tozi kostym e nqkoi ama e prost

17

Анонимен

преди 13 години

ДПС не ви ли стигнаха миалиардите които окрадохте бре!!!Доган си разкарва *** с яхта за 10 милиона лева и ще ни съдите!!!

16

AdminL

преди 13 години

Някой май се опитва да отклони вниманието от затегнатата "вратовръзка" около вратлето на Big Boss, a?