38

Анонимен

преди 13 години

Той и Борисов е с амнезия за собственното си минало ,но "управлява" . Те всички дето са били членове на БКП са с амнезия .

37

ракии

преди 13 години

Не само вие, поркачите на вино, но и ние, ракиените алкохолици, вярваме.

36

ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ

преди 13 години

ОГЛЕДАЙТЕ СЕ ЗА ДА ВИДИТЕ ДОКЪДЕ СТЕ ДОКАРАЛИ БЪЛГАРИЯ ЗА 60 ГОДИНИ ВАШ ТЕРОР

35

Зелената барета

преди 13 години

Бойко го докарва на приказки, но делата му куцат. Бойко се харесва на плебса, защото не лъже, но премълчава много истини, с което настройва по- интелигентните българи срещу себе си.

34

Анонимен

преди 13 години

И ГЕРБ и БСП всички са от една майка раждани- БКП, целта им е само да крадът за собствена облага.

33

До 22

преди 13 години

Много наивно, Уотсън ... 90% от икономиката ни, доколкото я има, се държи от бивши БКП семейства и техните издънки и приближени. Хич не ги жали, нито са гладни, нито са жадни, ами просто искат да ръфат не от малкия, а от големия кокал, това е положението

32

Анонимен

преди 13 години

Тия (и ония) освен да се плюнчат и да си ги мерят по медийте друго не правят. Имам чувството, че всичко е цирк за пред хората, да им се дава маТрял за спорове и кавги и да седим разделени, че обединим ли се (народа) след 20 години лъжи, тоя който ще е срещу нас дупе да му е яко, ако ще да е не бойко каратиста ами дуган автоматчика.

31

kk

преди 13 години

Тъй като всички глупци се смеят като Вас,то държавата стана за смях!Впрочем територията наречена Бг!Като са крали от БКП/ БСП,защо крадците не са вкарани в затворите? И "ТЕЗИ" от НДСВ,ДПС,ДСБ,СДС?!Какъв е Бойко? От къде идва?Не искал да си хвърли "Партийната книжка" за принадлежност към БКП/БСП,но сега е много десен!Тройната коалиция му оставиха доста пари в хазната,в НЗОК,но сега ги няма!Кой е по крадлив?Тези,които му оставиха около 8 м-дa или тези ,които ги изпукаха за 14 мес.Смей се "паля..

30

Анонимен

преди 13 години

ТОЙ ПОНЕ СЕ СТРЕМИ ДА НАПРАВИ ПРОМЕНИ . А ДО КЪДЕ НИ ДОКАРАХА ПРЕДИШНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА- КРАДЯХА ВСИЧКИ ,ЗАЩОТО НИКОГА НЯМА ДА ВЛАСТВАТ

29

до 19

преди 13 години

В интерес на истината трябва да кажа, че къщата на "Софето" на Оборище е наследствен имот.Друг въпрос е от къде взе пари да я спретне така.

28

vini

преди 13 години

ГЕРБ бъдете спокойни разумните хора и честните хора в България ви вярват вървете напред и мачкайте червената пасмина .Изобличавайте ги на всяка крачка така другата част от народа която все още им вярва ще разбере кой им е палача

27

Любомирчо

преди 13 години

Абе Боко ти за една година по провали задмина всички бре. Тройната коалиция вече ми изглежда съсвсем приемлива алтернатива на фона на твоето управление. Аз гласувах за вас (Против ДПС) Ти направи така че да съжалявам горчиво за това. Я си спомни колко министъра смени до сега. Помниш ли Румито външният ни министър ами този на Здравеопазването. Колко от резерва вече изцоцахте а ? Тея дето се провалиха ви оставиха резерв ами вие какво ще оставите. Най-вероятно заем от МВФ за да изкараме годината

26

Анонимен

преди 13 години

do 14 ti golem otvorko a ti kvo moje6 da var6i6 mai ni6to

25

до 22

преди 13 години

Да ама БСП ще я има и след ГЕРБ.Харесва ви или не тая партия е просъществувало 100 години и ще я има още 100.Казвам го при все,че не съм комунист.Просто гледам обективно на нещата.

24

Анонимен

преди 13 години

do 17 na teb mai ti se iska da si ot gerb ima samo da sanyva6 za gerb

23

Анонимен

преди 13 години

най-разумното предложение -да си вървите

22

мда

преди 13 години

То пък голяма хвалба,че си *** Костовист акъл немаш.Клошар.

21

Анонимен

преди 13 години

БСП разчита на амнезията и деменцията на възрастните си избиратели,на които вдига три пъти пенсията и тя взе,че стана 138 лв.,в резултат на проведените бързи икономически реформи,смяна на здравния модел от страна на Станишев,старците измряха и сега БСП И ДПС останаха без избиратели,обаче има още за крадене и нервите им са опънати,физиономиите изострени-глад и празна партийна касичка...Кой таковал/крал имам в предвид/таковал,Мара Умря/избирателите../

20

Анонимен

преди 13 години

Добре че от както дойдоха ГЕРБ, вече година и половина, цъфнахме и вързахме. Да ви е честита боковата зима, викам аз. Продължавам да се надявам, че матреала колкото и да е ***, няма да търпи още дълго. И не ревете, че няма алтернатива. Има. Само че де що е читаво не би си и помислило да се занимава с политика.

19

sd

преди 13 години

Много сте ми интересни. Не ви пречат тези, които се оприличават с БКП като продължават да броят конгресите си всяка година от началото на БКП а не от началото на БСП, а ви пречат тези които са се усетили навреме да се махнат от тази червено-турска помийна яма.