177

Анонимен

преди 14 години

Всичко до което се докосна БСП потъва! Тя потъна,магистралата потъва,държавата не може да изплува и гемиите на дъртите *** са потънали,ченетата си изгубиха ,но има и бодра ,малобройна ,млада смяна! Тракат ли тракат,редят ли редят,глупост след глупост по тези нещастни, червени клавиатури!

176

Анонимен

преди 14 години

*** народ - слаба държава. А българският се надпреварва да го доказва на всеки 4 години.

175

Анонимен

преди 14 години

А какво ще кажеш за реалния ръст на безработицата? А дали е възможно да се оцелява със една средна работна заплата при създадената ситуация? Замисляте ли се каква зима предстои?

174

Фръц

преди 14 години

Глей ся,братчед! Един френд има фирма и си бачка там,некви поръчки,некви джаджи прави. Та човека казва:"Няма криза - работа има! Ама намалиха парите,пазарят се и не искат да плащат! Щото било криза..." И да не ти падне заплатката с 1%,ток,вода,стоки се вдигат и реално със същата заплатка можеш да си купиш по-малко неща! Това го написах бавно,за да ме разбереш по-добре.

173

Анонимен

преди 14 години

Много лесно е да се манипулират необразовани и неспособни да мислят хора.Като гледам правописа ми става ясно защо ни управляват такива хора.

172

Реалист

преди 14 години

ниските цени не всеки път значат ниско качество,но високите цени със сигурност значат големи комисионни и кражби.явно на този румен са му спрели кранчето и сега врещи.

171

Анонимен

преди 14 години

Да не забравиш да отидеш днес в Борисовата градина да ръкопляскаш на Великия Вожд Ким Ир Тошко. А пък другата седмица Премиерът-Циркаждия ще играе мачле пак там, което ще се излъчва пракяо по всички Бойко-визии. И забележи на връх "светлия празник" 9-ТИ СЕПТЕМВРИ. Или не знаеш на кого е празник това.

170

до 172

преди 14 години

Проблема е ,че ти не осъзнаваш своята грешка! По-точно грешката на родителите си,че са те създали!!!

169

Анонимен

преди 14 години

Не си прав - виж Бойко - той не потъва. А пък е възпитаник на БКП/БСП.Надявам се да осъзнаеш грешката си.

168

до168

преди 14 години

Много точно казано !

167

с

преди 14 години

и само да добавя, за червените драскачи. БСП не заслужава да е в парламента,защото това е партия, която доведе страната до национална катастрофа. Кой знае на какво положение щяхме да сме сега, ако не бяхте сринали цялата финансова система на страната. Няма лошо да се критикува правителството, но не и от хората които са най-отговорни за сегашното положение.

166

tur4in

преди 14 години

"AKO ISKATE DA KARATE PO ISTINSKI MAGISTRALI, TRQBVA DA SE PRESELITE V GERMANIQ. " E zashto 4ak V Germaniq-Turciq e po-blizo. smehurko.info/mototurkey/mototurkey4-1.php tuka sa gi opisali bylgari turskiye magistrali de

165

Анонимен

преди 14 години

Всичко до което се докосна БСП потъва! Тя потъна,магистралата потъва,държавата не може да изплува и гемиите на дъртите *** са потънали!Лошото е ,че и невинните хора след такова затъване ,трудно ще ги измъкне и Крали Марко!

164

Анонимен

преди 14 години

Ами не може всички да са успели като Котараците, Стенли и другите прителчета на Премиера. Ти да не си някой от тях ?

163

с

преди 14 години

форума е арена на неуспели хора, аз за това рядко пиша тук. Загледайте се как негативните коментари имат най-много +ове. В България много хора заслужават по-добър социален статус, но точно тук, в този форум,вие си заслужавате мизерията, в която сте. Ако утре излезе статистика,че заплатите са се качили с 30%,ще кажете :да бе,да ..пропаганда! (дори и вашата собствена да се е качила,винаги ще се усъмним в статистиката). ако излезе ,че е паднала с 1% - "виждате ли, тоя *** дянков !".

162

Edin 4owek

преди 14 години

Interesno koj e stroil tozi u4astyk ot magistralata???

161

Анонимен

преди 14 години

ами БКП ? или те вече са антикомунисти

160

Анонимен

преди 14 години

здрасти дограмааа

159

EGO MILONER SAM

преди 14 години

AZ 4E SADIM TRIUFELI OT TAM 4E STANEM MILIONER SA GO IZMISLIH IAM ENA NIVA NA SELO 4 DEKARA E SA ZAKLEM E SA 4E STANEM MILIONER MAIKA SI VIETNAMSKA KARAI STANAH MILONER SELQNIN SAM AMA 4E STANEM MILONER DA GO E.....A

158

Анонимен

преди 14 години

Герби БСП и ДПС да се махат от България Стани стани юнак балкански от сън дълбок се събуди