43

User

преди 13 години

И на мене ми е болно за България, но нека си отговорим откровено и честно : къде са отрасли и възпитани тези Българи, кое общество им е позволявало да се държат като престъпници, къде са срещали с всяка своя постъпка безнаказаност и са ставали все-по нагли и безочливи,а после са тръгнали да славят България по белия свят !Тук определено има вина българското общество, власти, училище....Западна Европа с нищо не ни е виновна с *** ОГРОМЕН проблем.

42

Радо

преди 13 години

ХАХАХА,,PITAY NA DYADO SI ,,Какво да питам на дядо си,не разбрах??Кой ти каза че Германците поканили на дядо ти,вашите че са много велики,буквално изгониха и на баба ти и на дядо ти в Германия,Някога ходихте да ги превземате с ятагани,не стана,и като видяхте че за това не ви бива,се върнахте пак към план Б,ами ще бачкаме ние за тях,като не може те за нас.Питай на дядо си или който искаш,ако господаря е некадърен да даде работа на роба,демек теб,роба може ли да го направи богат.Просто племенце ей

41

Анонимен

преди 13 години

Нема да се плашите копеУета - отново ни прославиха по света.

40

до 39

преди 13 години

Какво искаш да стане с мафиот номер 1 на България? Живее си и си прави каквото си иска. И се подхилква на целия български народ или поне на тази част,която си въобразява,че ще бъде съден и осъден и вкаран където му е мястото в СЦЗ.

39

Майко, Българийо!

преди 13 години

Майко мила Българийо! каква е тая твоя орисия и нещастие !? Да бъдеш сочена позорно от целия свят и да поемаш несправедливо удар след удар, позор след позор и то заради...***, които не са имали, нямат и никога няма да имат нормален човешки образ! 1,5 милион наброява вече тази проказа с български паспорти! Докага , Българийо ще бъдеш толерантна и хуманна с тях!? Докато те унищожант ли !?

38

Анонимен

преди 13 години

ама като спомена Доган, какво стана с този човек бе - или приятелите на Премиера са недосегаеми

37

брях

преди 13 години

велики сме ее ;дд

36

ТЕ, ТАКА....

преди 13 години

СЕГА ШЕ ИМ СПРЕТНАТ ЕДИН "ЛАЙПЦИГСКИ ПРОЦЕС" И ЕДНА ЯКА ПАНДЕЛА СЪС ЗДРАВО И ОЗДРАВИТЕЛНО БАЧКАНЕ !ЧЕ ГИ СПУКАТ ОТ ИНТЕГРАЦИЯ!ТАМ ГО НЕМА "КРАСЬО ЧЕРНИЧКИЯ"!!!!АКО ДЪРЖАВАТА ПЛАТИ ЩЕТИТЕ ,/СИРЕЧ-НИЕ/МОЖЕ И ДА ГИ ПУСНАТ!

35

до 32

преди 13 години

Тия Доган ли ти ги разправя неграмотна подлого вземи прочети малко Меркел какво казва тогава прави пропаганда смешен *** ***!

34

Анонимен

преди 13 години

не искам да ме наричате РОМ, аз съм си *** - иначе РОМ пие Фидел Кастро. И руча банан също - ама това е само за тези, които знаят вица

33

Анонимен

преди 13 години

Че те да не са направени от спиртната напитка РОМ? Най-точното заглваие е нещо от рода на: *** банда с български паспорти(гражданство) отмъкнала кабели...

32

Илиян

преди 13 години

бандата не е българска, а ромска. както ония резак Юзеир Юзеиров тук се турчее и надяна феса като го извикаха в съда, а като го закопчаха в Брюксел се представил за Йордан Георгиев с българския си паспорт. Аман от такива "Българи"

31

TR-TURK

преди 13 години

PITAY NA DYADO SI TOY MOJE BI ZNAE CHE GERMANSITE NI POKANIHA SLED VTORA SVETOVNA VOYNA I GI IZDIGNAHME S RABOTNA RIKA I SEGA IMA OKOLO SEDEM MIL. TURK V EC.

30

Анонимен

преди 13 години

Нали искаха от нас да ги интегрираме *** и да пазим правата им. Сега да им сърбат попарата, лошото е че и ние им я сърбаме в още по-висока степен.Ако ни бяха оставили да ги третираме както трябва - нямаше да ги има тея проблеми

29

dido

преди 13 години

Моля днес.бг да се уточнят "Българска банда от Ромски произход"

28

до 25

преди 13 години

Вярвай си Германците хич не ви искат имат си 2 000 000 мюсюламанина знаят що за стока сте!!!!!

27

Бивш ...

преди 13 години

Защо невидях в новината думата ***?Явно вече има тенденция към уравняване на българи и ***. Уравняване към по-лошото. Направо вървим към ***. Ужас!

26

pipo

преди 13 години

Яко *** и интеграция чрез ***...

25

еххх

преди 13 години

Значи тука е българска а до манастира е ромска?

24

Анонимен

преди 13 години

много скоро, през пролетта на 2011