79

Анонимен

преди 13 години

Ами то точно за такива е написано не народ а ***....и за съжаление те са повече. Крайният резултат е на лице.

78

Rudolf Hess

преди 13 години

Хора, това което пише Кара Ибрахим може и да е исторчески вярно, може и да не е. Хубаво е, че той цитира поне източници на сведенията си.За така наречените турци в Североизточна БГ и Кърджалийско мога да потвърдя, понеже съм минавал и прекарвал известно време там - по нищо външно не се различват от нас, българите. Не може да се каже обаче същото за племената от полу-хора, прогонени от родината си Индия(познайте кои). Българи, български турци и български мюсюлмани- заедно в борбата!!!

77

Кара Ибрахим

преди 13 години

Скандална книга на американски историк се появи на българския книжен пазар. Смърт и изгнание : "Етническото прочистване на османските мюсюлмани (1821-1922)" е написана от Джъстин Маккарти, професор по история в Университета в Луисвил, Кентъки. Той е печално известен с това , че не само отрича геноцида над арменците в Османската империя, но и твърди, че арменците в Източен Анадол били избили минимум половин милион турци! Наред с подобни тези, излизащата на български негова книга доказва, че след Освобождението от турско робство руски войници, казаци и български доброволци и селяни са извършили кланета и зверства над мюсюлманското население в България. Избити са били от 262 до 264 хиляди мюсюлмани, повечето турци, а половин милион бежанци са избягали с отстъпващите османски сили. Специална глава в книгата е посветена на мародерствата и убийствата, които четите на ВМРО са извършили по време на Балканската война в турските села.

76

Анонимен

преди 13 години

Съгласен!

75

Анонимен

преди 13 години

Ти с тези идеи, че:"Всички сме братя,независимо от раса,вероизповедание и националност "Тебе си те представям насред баташкото клане как им крещиш на турците:"Всички сме братя,независимо от раса,вероизповедание и националност".

74

Анонимен

преди 13 години

юза повечете неща си прав, Само за едно нещо неси прав - Германия е търсела земя и тази земя е била на ИЗТОК ( разбирай Русия). Просто са искали да живеят, нищо повече. Но земя никой недава даром без бой, само днешна България...

73

Мъдовски

преди 13 години

Дали някой мой прародител е бил езичник, а след това станал християнин (католик, православен или протестантин), ми е през онзи работа. Щом си роден в България, и родителите ти са решили да те запишат в общинския регистър като българин, значи не си нито печенег, нито норвежец, нито китаец, а си БЪЛГАРИН. Като решеш да ставаш след години КИТАЕЦ, направи го! Но не ми казвай, че си роден като китаец.

72

123

преди 13 години

Така е,и аз мразя тези,които са клали българи,обаче тези хора отдавна са умряли

71

Анонимен

преди 13 години

Аз пък знам, че Хитлер освен африкански евреин е бил и хомосексуалист. Да не говорим за това че е бил метър и 50 висок, джуджето жалко :)

70

Анонимен

преди 13 години

Ха ха, той човека е доказано, че произлиза от Африка!Прародителя на човека е живял там преди 10-15 млн. години!

69

Ясен

преди 13 години

Яко евреин трепал евреи :) значи сами са си виновни :)!!

68

.|.

преди 13 години

Ако е имал *** корени, значи е от Варна! Те там са родоначалниците на ***!

67

:))

преди 13 години

Отде я взехте тая плюнка ве плюнки с вас еврейски?

66

Кара Ибрахим

преди 13 години

Всяка Империя е клала,моето момче.Няма такава,която да не е клала.И в момента колят,само че малко по цивилизовано.

65

Анонимен

преди 13 години

ХЕ МАНИПУЛАЦИЯ! Слюнка взета за ДНК не от Хитлер,а от роднините му. А всеки от тия роднини си има свои роднини. И освен това милиони европейци имат гени от далечните общи предци.Може да се окажем правнуци на африканци,повечето европейци.Това е нормално.

64

фф

преди 13 години

РОА, разбира се, че Хитлер никога не е имал планове за унищожението на цели раси, защото никой няма да допусне тези раси в арийските общества. На мен не ми е приятно да живея сред ***, но не искам физическото им унищожение, а просто да се депоритрат в прародината им - Индия.

63

123

преди 13 години

Баташко клане е имало и Хитлер,Сталин и Ленин са престъпници унищожили милиони човешки съдби

62

РОА

преди 13 години

Хитлер не се е опитвал да унищожи цели раси.Надзирателите в концлагерите са били евреи.Концлагерите са били пълни с комунисти и други политически елементи.Имало е и евреи, но евреите са били като цяло малцинство.На страната на Хитлер са се сражавали 2 млн. руснаци (РОА - Руска Освободителна Армия). Като е смятал славяните за низсши, защо ги е приел? Даже им е позволил да си създадат отделна армия със свои отделни униформи и символи. Символа на РОА не е бил пречупения кръст, а Андреевският кръст "X".Имали са и свой химн на руски.Воювали са за да освободят Родината от болшевицкото иго.

61

Анонимен

преди 13 години

Кара Ибрахиме бесни.......неудобно ми е да цитирам до края песента на "Черно фередже",примитивно е да вярваш на проучвания от тоя тип.Те на Хитлер ще изкарат и сатанински гени,а Сталин и Ленин са ангелчета.А швейцарският институт утре можа да каже,че не е имало Баташко клане и ние по твоята логика трябва да вярваме.Земите на днешен Афганистан са пълни с прабългарски топоними,траките ги преоткриваме,а салавянското море отдавна знаем,че е езерце.

60

123

преди 13 години

С доста трудна мисия си се нагърбил,а и не мисля,че точно тук ще имаш особен успех. Струва ми се,че доста партийна клика се изявява в този форум. И все пак,радостно е,че вместо да си обиден,се мъчиш да промениш нещо