37

Анонимен

преди 13 години

Верно е! Който слуша кючеци си подкрепя ***! И хич да не слушам оправдания! ГНУС!

36

Ариец

преди 13 години

Това мръсно,крадливо племе трябва да се заличи от земята.Били хора,това са ***,които смучат от приемника си докато е жив,а после се прехварлят на друг.Сега Франция ги връща те утре ще заминат за Германия и дано там ги набутат в концлагерите и да ги направят на енергия,поне да има някъква полза от тази ***.

35

Коняк

преди 13 години

Влезнах в нета да търся що е то РОМ.Има два отговора:1. Спиртна напитка.2. Клас електронни компютърни памети.

34

Анонимен

преди 13 години

Аз казвам стига на тази псевдо толерантност! Ясно е че *** са ***. Питам ви как хората се справят с ***? *** проблем не търпи отлагане, псевдо толерантността, интеграцията и хуманизма в случея са просто признак на слабост, бягство от реалността и леност!

33

555

преди 13 години

1.Е*ати дискриминацията! За *** може 300 е., за българи, турци и всички други не може.2. Всички пищим срещу ***, но като сте на дискотека (чалготека) или в колите си повечето от вас слушате и се кълчите на изпълненията на *** маанета от пайнеровите силиконови к*рви.3. Срамувате се да слушате прекрасните български песни, за да не ви помислят за *** (каквито всъщност сте).4. Така вие, драги ми "българи" спомагате за *** ни и може да се сърдите само на себе си!!!

32

Анонимен

преди 13 години

Да ги натоварят на селскостопански самолет АН! И някъде над средиземно море леко да се повреди системата на товарния люк на 5 км вискочина! Ще фръкнат като пилета!

31

Петър

преди 13 години

Трябва една програмка да се направи. Всички роми да бачкат яко по строежи и тн., да плащат данъци и да са доколкото може полезни. Също трябва да има и ограмотяване. На всеки няколко месеца - изпит по правопис и четене. Който откаже на тези условия директно отпрашва към специално създадените резервати от които няма излизане. В тези резервати да правят каквото си искат.

30

Анонимен

преди 13 години

Че и пари ще им дават,е......си!

29

pergela

преди 13 години

Vsichkite EU durjavi deto ni pliuqt za pravata na *** sa LICEMERI ... vijda se te puk kolko gi integrirat i kolko gi turpqt !Trqbva da se postroi v BG nqkade dalech ot golemite gradove neshto kato chasten GRAD samo za mangasari s 20 metra visoki steni igraden navsqkade i nad 5000 kuki da gi pazqt s tejkata artileriq na 1 vhod koito se qvqva i izhod :) neka si jiveqt tam chernite subratq da si kopaqt da gledat razlichni kulturi zelen4uci i plodove i da zabravqt che ima neshto izvungranicite

28

Анонимен

преди 13 години

По- голяма свинщина не бях чувал скоро да е парвил някой. Може би само британците дето пуснаха терориста за пари. Дотук с европейската цивилизованост, правата на човека и най-вече с уважението ми към всичко френско.

27

Анонимен

преди 13 години

Опитвано е вече.не дават на българин да се пише ***.Всеки иска да смуче от държавата но някой трябва и да внася.Е това сме ние ,които не сме ***.Нас ще доят щом си траеме и им спазваме правата.А нашите права кучета ги яли...

26

Пилот

преди 13 години

Тия самолети, които ще бъдат използвани за изхвърлянето на ***, след това ще трябва да бъдат бракувани - заради смрадта вътре, изпочупените и нарязани седалки.

25

Анонимен

преди 13 години

Некой пиян работник с булдозер защо не обърка пътя из Факултето?

24

абе

преди 13 години

абе - блазя им на стюардесите...

23

Съгласен

преди 13 години

Върнете ни ромите! Задръжте си ***!

22

Вече бивш демократ

преди 13 години

До днес си мислех, че Франция е една от най-либералните, най-демократичните, най-спазваща "международната харта за правата на човека държави". Всуе. Изчезна ми вярата и в демокрацията, и в човешките права, и в либерализма.Вие ме убихте.

21

БАСИ ПЛЕМЕТО

преди 13 години

ТОВА ПЛЕМЕ УСПЯ ДА НАПРАВИ НА ПУХ И ПРАХ ТЪРПЕНИЕТО НА ФРАНСЕТАТА. А ТЕ СА ТОЛКОВА ТОЛЕРАНТНИ ПО ПРИНЦИП! ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИТЕ КАКВИ ХОРА СА ***! И СЪЩО ТАКА СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ 99% ОТ НАШИТЕ *** ТАМ СА ДЖЕБЧИИ!

20

tm

преди 13 години

hahahahaha, moje da go razfasovat v dvijenie za jelqzo

19

.neutralen.

преди 13 години

Всички се правят на много толератни,но като им дойде на главата .....А иначе съм раздвоен за ромите,хем заслужават як кютек повечето от тях,защото само тормозят невинни българи,че и ги бият и убиват безнаказано;от друга страна и те са хора,има и свестни сред тях,но около 0,01%.....При всички случаи Бг правителството трябва да предприеме някакви по-силови мерки,но ме е страх,от гражданска война,а и същите тези които сега експулсират,ще зареват за гражданските права .....сложна работа

18

Далавера е

преди 13 години

да си *** на днешно време. Нула задължения, смайващи привилегии. Скоро ще започнем да се правим на роми и ние, или ще учим децата си "Ожени се мама за ***, да не работиш" :)))))))))