79

Исаак

преди 13 години

На латиница си го написал правилно, но на български не е Ицхак а ИСААК виж например Библията, обещаният син на Авраам и Сара. Ицхак се пише и произнася на арабски и турски.И мир на праха у.

78

sas

преди 13 години

Ами тогава да публикуват информационен бюлетин за всички умрели бе Марианке. Всеки умрял е нa някoгo я баща, я майка, я близък.

77

Isaac

преди 13 години

Само да вметна - името се пише ''Ицхак'',а не ''Исак''.Ицхак Паси е правилно.

76

Марияна

преди 13 години

Човека е починал. Имат ли значение политическите му убеждения? Има ли значение еврей ли е или не? А ако някой напише това за твоя баща ще ти е приятно ли? Нека почива вмир човека.

75

sas

преди 13 години

Никому ненужен труд. Но у сина си е възпитъл не усет към естетичното и възвишеното, а усет към парите. Трудовете му са за баламите, но възпитанието на сина е друга работа. :))) Нали не очаквате да се разплача?

74

Honorik

преди 13 години

Neka po4iva v mir!

73

44

преди 13 години

Тези книги //трудове/написани от кой.Както във Франция се пишат книгите от професионални писачи,като Дюма /***/тези които пишат за него/са писалли книгите му.Та и този живковист-философ.И както изглежда България се ръководи от евреите,ха стига вече.

72

Анонимен

преди 13 години

Единствената цел на философията и психолгията е чрез изсмукани от пръстите и крайно противоречиви по между си теории да разклатят в човек вярата в Бога и да внушат несигурност в неговото бъдеще като го правят лесен за манипулация и управление... Дарвин, Маркс, Фройд... колко още като Паси...

71

$

преди 13 години

не е голям зян!един ***-фашист по малко............

70

АЗ

преди 13 години

Изглежда злобен гадняр.Лека му пръст все пак.

69

Анонимен

преди 13 години

Скоро и сина му - националния предател Моньо, за който интересите на нато стоят дори над собственото му семейство!

68

марко

преди 13 години

Казваме голям философ,не голям живковист.

67

ал бънди до 70

преди 13 години

Аз не че мразя накой, но в България, титлите и дипломите могат да се купят и подарят, така че, титлата не значи непременно мозък и акъл.

66

Анонимен

преди 13 години

Бе той и Юлиан Вучков е професор....

65

Бат Санди

преди 13 години

***, селяци и абсолютни лузъри пиша във този форум, що не погледнете света отвъд вашата камбанария и не оцените този човек като едно национално богатство пък бил той и евреин, колко то вашите родители надарили ви със една панелка са носили титлата професор ? Колко от вашите близки са имали малко повече от 3 грама мозък ?

64

В

преди 13 години

мръсни евреи

63

asdf

преди 13 години

минус един , но остават още много като него ....

62

ал бънди

преди 13 години

Аз не познавам творчеството му, ако е бил лош, не съжелявам за него, ако е бил добър човек, мир на праха му!!! Но виждам, че няма еднозначно мнение по въпроса за пасито, сина му не го харесвам и уважавам.

61

Анонимен

преди 13 години

Баща му Соломон Исак Паси е виден пловдивски адвокат, общественик и испански вицеконсул в Пловдив (от уикипедия).Ясна работата.Как синът на вицеконсула на Испания (фашистка Испания) го допускат да стане студент при Народната власт в най-яростния и период?С пълзенийе. И мимикриране до пълно сливане. Нали облагите произтичат от тях.Сливане дотам, че накрая да протестира против лустрационния антикомунистически закон "Панев".Стожер?Ами! тарикат с гъвкава съвест.

60

до 61

преди 13 години

Да бе,чета и установих,че хората в по-голямата част го недолюбват този. Аз изразих свое мнение- не го познавам тоя .Има ли нещо лошо в това? Или всички сме длъжни да го познаваме? А който не го познава е чалгар и ***?И не съм дилетант, просто съм любопитен и затова съм в темата за да науча нещо повече за този "велик" ерудит. Сложих думата в кавички точно заради преобладаващото отрицателно мнение на хората тук към неговата персона. Надявам се съм бил ясен!