201

Анонимен

преди 13 години

Не помага. Писах им вече какво пише в тълковния речник. И даже ги питах, като кажат *** работа, *** ли я на истина. Тука са се събрали разни прости ***, дето освен "Защото сме комунисти" друго не четът.

200

man

преди 13 години

А защо продължава да е директор на НИМ, след като се смениха толкова много партии на власт???

199

1-вия път

преди 13 години

Обиждат се само тези, които знаят, че са сгазили лука. Гузен негонен бяга.

198

Анонимен

преди 13 години

Че какво са му обидени - че е казал истината ли? Вижте анкетата. Той и народа е съгласен с него че сме си *** народ.

197

Архуйолоджист

преди 13 години

Абе много голям панаир стана от едно най- обикновено изказване. Човека каза мнение и веднага наскачаха разни дрипи без работа, дето се чудят какво да правят по цял ден.

196

много шибан

преди 13 години

Хайде всички "обидени" *** да вземете тълковният речник и да видите какво пише срещу думата"***"... видяхте ли? и какво обидно има във това понятие?... обидното е за вес,че не знаете значението на една чисто българска дума. Има дума "шибучица"-или жилава пръчка,има дума "***"-или бит,измъчван... Така,че да сме *** не е обидно а в преносен смисъл означава ОЗЛОБЕНИ... И хайде да затворите тази тема,защото наистина станахте смешни...

195

man

преди 13 години

Не само това! Господа археолозите взимаха и пари от НИМ за археологически разкопки. Сега обаче май много лесто забравят!

194

Депозит фестивал

преди 13 години

Абе тоя новия мол къде се намира?

193

1-вия път

преди 13 години

Охооо и асоциация на арехеолозите си имаме даже. В България сигурно има и асоцияция на кварталните пияници. Всички се сдружили и асоциирали, за да могато по- лесно да крадат и да правят далавери. Ши*ан народ!

192

шшшшшттттт!

преди 13 години

Глупости, мутри... Прекалено елементарно мислиш! Не става въпрос за физическа намеса, има други начини и щом си титуловаш като археолог, значи знаеш какви са!Хайде, успокой се малко и мисли реално!

191

куче

преди 13 години

как да им пратиш ченгета, като те са част от тях /висша каста/. Боже, само да надушат, че има печалба и ти връхлитат като хиени.

190

шшшшттт!

преди 13 години

Само да вметна, че повечето от господа археолозите в предгодишнише си проучвания се примолваха именно на Божидар Димитров да отрази откритията им със сочна статия във в. "Труд", защото само той го може, доказал се е и хората му вярват и ако е належащо ще му простят. Но! Ако господа археолозите се издънят в нещо оттук нататък, а са го правили и преди........ Тежко им!

189

Анонимен

преди 13 години

Zabelyazal sam,4e vsi4ki ot GEY'RB sa s kvadratni glavi.

188

до археолог

преди 13 години

ти или си профан или за затвор, ама готин.

187

Анонимен

преди 13 години

През 1992 по случайност имах покана да присъстван на едно годишно събрание на Бежанците от Беломорска Тракия, потомък на които е и самия Божидар Димитров.Събитието се състоеше в един от големите градове на България. Поканата получих от танцьорка от фолклорен ансамбъл и мой приятелка.Моето възмущение беше от това, как България беше оплювана и плюта на това събитие от същите тия които България беше оземлила и дала нов шанс да започнат живота си наново.Такава жлъч и омраза не си бях представял че може да бъде изречена от Българи.Веднага напуснах това мЯсто с вина че съм присъствал на такова събитие.

186

Tina

преди 13 години

Божидар Димитров злепостави вас, археолозите, и за това сега се криете зад народа!Спрете да мрънкате и оставете хората, които наистина работят за България и българите да си вършат спокойно работата!

185

куче

преди 13 години

Археолозите не се различават от нашия министър 10% /лека му пръст/, но при тях схемата беше да не дават нищо за държавата и всичко на такива като Васил Божков и други частни колекционери. Поне с афиширането и масмедийни изяви за археологически нагодки нещичко ще влезе и в музеите ни, а не да ги връщаме от Канада. Тези пилета археолозите настръхват от такива случаи, защото не знаят, кои от тях ще изгорят - е разбира се с много пари.

184

1111

преди 13 години

какъвто войводата , такава и четата му ..., боже , колко низки страсти има по нашата земя Българска ...

183

Анонимен

преди 13 години

Калинчо лягаи си мама лягаи умори се вече чадо мило.

182

Анонимен

преди 13 години

РАЗКОПКИТЕ СА ПРАВЕНИ С ПАРИ ОТ НОРВЕГИЯ,ЗАТОВА ЗАВИЖДА Овчаров,че тоя път няма да е НА ПИЕДЕСТАЛ.