305

Спиридон

преди 13 години

Преди ден-два, като избухна скандала за "*** народ" се пънах да доказвам тук, колко не е вярно това. Осбяснявах, че ако приемем, че сме *** народ, означава да приемем, че Ботев и Левски и всички останали български национални светини са ***. И твърдях, че аз не се чувствам ***, затова съм обиден на министъра. Сега, пак продължавам да съм обиден, защото все още не съм започнал да мисля за себе си като за ***, но пък гледам в анкетата на първа страница на сайта, над 60% от над 9000 гласували казват, че сме *** народа.... Ами, нищо не ми остава, освен да призная, че съм сбъркал! Все пак, за разлика от министъра, няма да си позволя да нарека наода ни ***! Националното им чувство и възпитанието ми ме възпират! Но няма как да не призная, ОГРОМНАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСИЯ НАРОД СМЯТАТ СЕБЕ СИ ЗА ***! Жалко е, но е така....

304

Анонимен

преди 13 години

Всеки на мястот на Димитров би казал подобно нещо. Кой знае колко му е писнало от изцепки по повод алчност и завист.

303

обрулен

преди 13 години

*** народ сме и още как ,щом се оставихме агенти на ДС да ни управляват.В личен план БД е готин,но като представител на една корумпирана партия и личен приятел на Гоцето не би трябвало да бъде във властта.Харесвам го най-вече заради отношението му към въпроса за тракийските бежанци.

302

Константин

преди 13 години

Човека е прав *** народ сме, ама не искаме да си го признаем. Злобен народ сме верно е, и пак не искаме да си го презнаем. Не може да изпитаме радост за каквото е и да е, ако няма лична изгода. Скапан народ сме .

301

червен гявол

преди 13 години

От както "управлява" *** герб, вече от нищо не ме е страх. Нито от чума, нито от земетръс, нито от пожарникаря!

300

подлудяло време

преди 13 години

преоткритие мощите на св. иван предречен от само себе си е чудо, с чист човек от Господа посочен и насочен, и мощите не са реликт, наука, тя от рационалното се движи, ирационалното вера и история пък движишибан народ пък е казан, хвърлен камък, във внезапност и не в неопределеноста

299

истински реликви

преди 13 години

Продавам всякакви кости, убедително изглеждащи като реликви. По желание можете да получите и сертификат за произход и гаранция за автентичност, издадени лично от Пилат Понтийски, в присъствие на бъдещия светец. По желание поставяме и надписи, например Свети Йоан или нещо подобно. Костите са от висококачествена пластмаса, дори Божидар Димитров няма да ги различи от истинските. Произведени са в Тайван, Китай и Илиянци.

298

Будител

преди 13 години

Както беше казала една наша професорка "Като ти кажат че не става дума за пари знай че става дума за много пари" Утре Американци и Англичани ако кажат че кризата е свършила и ние като жабата където вдигнала крак да е потковът ще гракнем няма криза.Всичко опира до много пари и политика.

297

Onufri

преди 13 години

Ako polu4avata poljucia pri dumata - ''ostavka'' se obyrnete kym lekar. Imam 4uvstvoto 4e e pylno s takiva tuk. BD imashe predvid edna malka grupa imaniari nari4ashti se koj znae zashto arheolozi. A kolkoto do drugia''gaff'' s ruskinite - prav e 4oveka -ku.rv.i ne k.u.r.vi uvajavat Gospod, nashenkite hem ku.r.vi, hem osven parite drugo ne ta4at..........ama mat'riala e takyv

296

добър човек от герб

преди 13 години

Когато някой добър човек от герб, например Божидар Димитров, ни казва, че сме *** народ, това е правилно мнение, защото БД е наш, гербав, министър. Но когато някой от конкуренцията - БСП и ДСП каже, че сме *** народ, това е неправилно мнение, казано от лош човек!

295

Анонимен

преди 13 години

EVALA!

294

Анонимен

преди 13 години

Ето ви значението на "***" според онлайн тълковни речници:"прил. Жарг. Грозен, лош, неприятен. *** работа."Ама от БСП едно си знаят за ***, поради ежедневните "инструктажи".Не става само с плюене, трябва и да се чете.

293

Анонимен

преди 13 години

до GB . Прав си .По добре един истински с.кс отколкото да започнеш с червена розичка и да те довършат с бодлива дръжка.

292

GB

преди 13 години

До #330.Така е драги! У нас които не са некадърни, са корумпирани. А които са некадърни са толкова некадърни, че не могат и да се корумпират, като хората! Изобщо *** работа! И все пак не си прав да гласуваш или да агитираш да се гласува за БСП. По-добре да сме честни, макар и не толкова способни. Честният не може толкова да навреди в своята некадърност, колкото способния бандит!

291

Анонимен

преди 13 години

Пламене стига си лъгал. Ти само за БСП гласуваш. А тези които гласуваха за Герб, бяха възмутени от кражбите на Станишев и не биха гласували никога за БСП. А добре беше, защото имаше световен подем, но накрая хората усетиха кризата още при Станишев и му биха шута. И всички разбират, че има световна криза, само вие от БСП не можете да разберете.

290

Пламен

преди 13 години

Не е таина.На тия избори гласувах за ГЕЙРБ.След като ги видях какви са некадърници смотани и колко бели направиха само за една година мисля че при Станишев бях в пъти по-добре.Затова ще гласувам за БСП.И не само аз.Самата партия геЙрб работи за Станишев.Ще го върне на бял кон.Много мои познати с които говоря казват че са гласували за гейберите и съжаляват за това вече.Проблема на герб е тоталната некадърност на кадрите им.

289

коко

преди 13 години

Някои хора се мислят за недосегаеми във властта.Но забравят,че властта е временно нещо...Няма ли кой да махне този *** ***,който напсува собствения си народ и след това си завъртя задните части като опитна чочарка твърдейки че нищо лошо не е казал?Простащината норма на поведение ли е за тази власт?Бойко,приятели като този *** ще те провалят.

288

Що е то?

преди 13 години

Може ли малко да ми просветлите разбиранията за българските обществено-политически нрави.Един селски кмет напсувал полицай и го отстранили.Божидар Димитров, министър, напсува целия народ и акцентира специално на колегите си, но никой не го уволнява, не се извинява, а се дуе като герой.Президентът - агент, всички му викат Гоце, а той отрича.Министъра псувател - също агент, но в антипрезидентското правителство. Никой не му вика на агентурния псевдоним и той се пъчи гордо с него?

287

Анонимен

преди 13 години

Кой цар? Ортака в кражбите на Серж ли? БСП 2005 успя от третия път да направи правителство, с мандата на ДПС. Никога няма да съберете гласове за самостоятелно управление.

286

Анонимен

преди 13 години

Пламенчо ако не е тайна за кого ще гласуваш ?