499

sas

преди 13 години

Веско, никой не е нито против циците, нито против ***. :))) Тук говорим за друго.

498

sas до 578

преди 13 години

Какво общо има дарбата да си художник, музикант или артист и да си министър на културата???? Божидар трябва да е министър на културата.

497

Веско

преди 13 години

Какво имате против циците бе *** ?! Проблемът не е в циците, а в този който докато е в храма гледа в тях !!! Божидар просто е един изкуфял старец :)

496

stenly

преди 13 години

Явно английския ти хумор и ирония биха озадъчили и ерудиран англичанин.Тези английски дегреета ,взеха да ги дават като в БГ май?- на всеки случаен който си плаща.......

495

Анонимен

преди 13 години

Ами онзи фес Вежди Рашидов ,почетния член на Мултигруп и сътрудник на държавна сигурност и той е същия арогантен тип и не знам защо Бойко още ги търпи ..

494

за 575

преди 13 години

Опитвам се вече 8 години :) и все не успявам напук на дегрее - то си :) ирония имаше, но оочевидно ти липсва интелигентнст за да я схванешл, нищо личноА английския е на изчезване, ако се месиш с емигрантите.........

493

stenly

преди 13 години

Време е вече да започнеш да разбираш английски "лондончанино". Знам че там, този език е на изчезване, ама поне малко научи. А ако е било нещо друго, то би било само глупава ирония от твоя страна и нищо конкретно по темата.

492

iwanow

преди 13 години

ZA Всеки нормален мъж, казаното е нормално. Пичове ни твябват: Не гейове във властта. Кмета на Берлин бил горд гей. Добре, няма лошо, но явно не е добре, щом загинаха толкова много хора на парада на любовта в ГФР, преминал наскоро.

491

Анонимен

преди 13 години

че е просташко това просташкое ама съм сигурен че 90% сме съгласни с него че сме злобни..... човека просто си казва истината и то откривенно без да заобикаля аз съм съгласен с него

490

Turski Fes

преди 13 години

Eva la mu na Bojito mnogo pravilno, kvo tova kaji re4i 4isto gola 6te mi vliza v carkva, nqma takiva raboti. Mnogo pravilno ili s podhodq6to obleklo ili sas zabratka. Carkva ili djamiya tova da ne e striptiz bar da mi hodqt goli.

489

Анонимен

преди 13 години

И двамата са от един дол дренки,но този не е толкова хитър като *** Костоф,този е по голям ***.

488

Анонимен

преди 13 години

*** ***,че се опитвате и да го защитавате сега...той ще е последния министър от престъпната ви пасмина,добре поне ,че от понеделник няма да е вече ..

487

за 564

преди 13 години

Гаф си е.......акато и назначението на потомствената комунистка Елена за посланник

486

junks

преди 13 години

*** народ значело бит с пръчка ,но значи и *** народ.На мен ми е ясно какво е имал предвид и за съжеление съм съгласен с него.Гледа да се измъкне че става въпрос за група археолози а истината е че целият ни народ е *** и харесва да го ***

485

до 565

преди 13 години

Не съм казал че Божидар е премиер,бе мишок...а че Костов може да бъде премиер с по високо одобрение ...

484

aninimen

преди 13 години

Edin chovek,koito zashtitava balgarskoto i te go "davchat"pri vseki udoben sluchai!Izkazal se bil v da rechem razgovoren stil,abe slushaite kakvo kazva,a ne kak!Koi ot tia kostiumari e zashtitil balgarskite interesi i ne prenebregva redica istoricheski fakti,dokato lije z.....i na sasedite?

483

sas до 563

преди 13 години

Божидар не е премиер, но с коментара си наистина ме разсмя. Хайде първо да научиш каква е разликата между министър и премиер, че тогава да коментираш! :)))

482

ЯКО

преди 13 години

"Колкото до назначението на Шкумбата в Чикаго, то не е нищо повече от поредният номер от цирка на Борисов Премиер". Тук ни разсмива цяла циркова трупа, един да ги разсмива и в Америка! Нали и без това ролята на Шкумбата в цирка на властта не е повече от тази на клоун."

481

Анонимен

преди 13 години

Аби аз още се чудя,защо Бойко го взе този арогантен ***.. Минал е през всички стъпала на държавна сигурност,комунярска гад и сега ще го правим демократ..че да беше взел Костов за премиер,по приемливо щеше да е..

480

sas

преди 13 години

Къде е "гафа" само не разбрах...Напълно подкрепям Божидар Иванов за думите му. Това са български думи, присъстващи в Български тълковен печник. Има ли ***, освен изпедерастелите ***, които се срамуват от родния език?