358

George

преди 13 години

До # 361: Напълно съм съгласен с Вас.Вижте последната акция на Софийската прокуратура против мин.Дянков: Вместо да хванат ексмин.Орешарски,незаконно транзитирал 1млрд лева от БНБ в частна банка,прокурорите подгониха Дянков, който дръзна да оповести какво са правили министрите на Станишев. Това озна-чава,че сигналът за акцията е подаден от доста високо. Но не смятам че трябва да се чака изтичането на мандата на гл.прокурор.Просто юристите на Б.Б. трябва да бъдат много опитни и много добри.

357

Анонимен

преди 13 години

Много добро оправдание

356

Спонги

преди 13 години

352, ти си ментално увреден. По ленински ще ни изчистите всичките. Колкото по-демократично мисли човек, толкова повече не ви се нрави. С болка установявам, че малкото комунисти които днес пишат във форума са с по-демократично мислене от герберите. За мое най-голямо съжаление, ДС си е свършила добре работата и е накарала хората да се отдръпнат от истинските демократи - сиятъа коалиция.

355

George

преди 13 години

Не бих желала да обвинявам всички съдии в непочтеност и липса на морал-това съвсем не е така.Както посочих,магистрати отпреди 1989 г. ръководят съдий-ската гилдия.Лошото е,че младите съдии и прокурори търпят тези юристи, пре-върнали се за една нощ от комунисти в демократи.Те знаят,че борбата с рефор-мирането е кауза пердута,но се държат като удавник за сламка,разчитайки на НЕЗАВИСИМОСТТА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА.Та те не са и независими, а са избрани от ВСС, 15 члена от които са хора на ДПС,БСП,НДСВ

354

ала -бала

преди 13 години

Г-н Цветанов номера друг е виновен вече много остаря.Всички виждат ,че сте слаб фокустник и номерата са известни.Бъдете така добър да потърсите някаква вина и във вашите действия и да престанете да надувате вувузели като на футболен мач.Може съдът да е подкупен -може ,но кажете какво оправихте за година в МВР пък ако още имате самочувствие елате на една опашка за лични карти но без охрана ама елате с дъждобран моля.

353

7

преди 13 години

Някъде да съм казал нещо за БКП БСП и т.н.? Айде признай си. Ще ти олекне :Д :Д :Д

352

7

преди 13 години

Бедна ти е фантазията колко съм в час. А за собствените прокурори на ББ и ЦЦ - всички ги виждаме и ги знаем. А колко ти плащат да кесиш по форумите и да плюеш всички които не лазят на властта?

351

3

преди 13 години

Прав си, но изпискаш прокуратурата, която уж подкрепя правителството но на теория само. Прокуратурата е част от Съдебната система ! Те също са в играта заедно със Съдиите. Просто трябва да истече мандата на Б.Велчев и да се смени с нов с друг морал и биография. Системата е измислена хитро, така че един мандат да не стигне за истинска промяна..

350

Анонимен

преди 13 години

Не така, против имат и зидари , куфражисти, стругари, фрезисти, все хора които произвеждат.Какво направиха Герб за "производството", ама честно, тази икономика кой ще я движи.Благоприятната бизнес среда.

349

George

преди 13 години

Не смятам,че прокурорите са некадърници и не могат да представят на важни дела убедителни доказателства.Сега се разгаря борба,по-скоро бих я нарекъл война между съдийската гилдия,ръководена от бивши съдии и прокурори отпре-ди 10-и ноември 1989 г., и МВР.Засега съдиите,представяни от Л.Груев,Н.Куцко-ва, А.Мингова представящия се за "демократ" К.Пенчев,върло червената А.Кара-иванова, все още се държат,но това е до време.Не може да освобождаваш бан-дити заради "прокурорски грешки". Защо и докога?

348

СЕЛЯНИН

преди 13 години

*** ВИДЯХМЕ ВИ И ВАС КОЛКО СТРУВАТЕ

347

Sasred

преди 13 години

Ало играещия на Мортал комбат кой ти иска мнението.

346

3

преди 13 години

И от кога прокуратурата стана собстшеност на управляващата власт ? Кой е тъпият а? ***..Май изобщо не си във час.

345

Анонимен

преди 13 години

ДЪРЖАВАТА Е БЕЗСИЛНА ПРЕД СЪДЕБНАТА СИСТЕМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СТРАШНО!Значи съдия трябва да си бъдем ние гражданите понеже съдЪТ у нас никога няма доказателства,за да получим справедливост трябва да действуваме на принципа-"ОКО ЗА ОКО,ЗЪБ ЗА ЗЪБ".

344

!

преди 13 години

Всички, които са против ГЕРБ са долни комунисти

343

5

преди 13 години

Мда и това е прокурора на София който съди и в провинцията.

342

лелемале

преди 13 години

българе-Вие какво очаквате от тази съдебна система-там са мутрите и те си се пазят един друг-от нас се иска само да им пълним гушите и те да си купуват имоти по белият свет-нищо ново за държавата ни от 1989 год

341

7

преди 13 години

Прокуратурата също е 'собственост' на ББ и ЦЦ. Даже си имат 'придворни' прокурори дето само по медиите ходят и раздават квалификации преди съда да се е произнесъл дори по мярката за задържане. Кажи сега нещо *** крадлив и платен писачо. Цитирам те :П

340

Gabi

преди 13 години

Мин.Цветанов,защо недоумявате? Когато в края на май-началото на юни Ви се удаде възможност да бламирате ВСС, Вие,Ц.Цачева и Генерала си затраяхте, а посланик Уорлик тогава на 2 пъти Ви покани да действувате.Тогава се свихте като мишлета, съдиите "поеха въздух" и сега ви "работят".Знаете как ген.Пен-гезов стана шеф на САС, че зад гърба му застанаха тези от ВАС,мисля,че съдия Икономов го пробута напред.Сега Пенгезов си "връща заема": пуска бандити на свобода за Ваша сметка.

339

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Не се притеснявайте - всичко върви към своя логичен край: - Днес съдиите пускат престъпниците, утре Борисов ще пусне съдиите...