17

клъв

преди 13 години

....но са "гръб" на обществото като гласоподаватели...(((

16

ЛАМБО

преди 13 години

В същото панагюрско село, дошла и Софийска фирма, която набирала строителни работници за столицата. Като по чудо няколко млади *** се хванали и отишли да работят. До края на месеца всички се върнали, с изключение на двама. Тия двамата може да са намерили някакъв "занаят" тамТа социалната работничка, попитала единия защо не е продължил да работи :"АМА ГОСПОДЖО, ТИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ИСКАТ ОТ НАС ? ""КАКВО ?""АМИ КАРЪТ НЪ ВСЕКИ ДЕН ДА ХОДИМ НА РАБОТА !!!"

15

Пора

преди 13 години

прав е еюпа! наскоро писаха за роми които посред нощ обрали 1 тон ябълки / е не от тяхната градина разбира се/ и ги хванали докато ги карали с каруцата.работят хората, работят бързо и качествено - берат през ноща, а това си "тежък" нощен труд.

14

Анонимен

преди 13 години

спор няма в това че има , но колко % са това?? 5 , максимум 10 да са, другите какво правят??

13

ЛАМБО

преди 13 години

Четох го в един блог. Случка в едно панагюрско село. *** Х, майка на няколко чаавета, получила предложение от фирма, да иде на селска работа в Испания. Уреден пътя, настаняването, заплатите и т.н. Тя отказала и си останала на помощите и детските в БГ.Социалната и работничка (щото и такива хрантутим) я попитала защо отказва да работи, като е бедна :"АМА ГОСПОДЖО, В ШПАНИЯТА МНОГО ШЪ НЪ ***"

12

ДА

преди 13 години

"Има роми, които работят, търсят, намират... " Да! Намират ти вещите преди да си ги изгубил!!!

11

ламбо

преди 13 години

Другарю "турчин" Еюп. Физиономията ти е меко казано "смущаваща" Има нещо индийско в неяИ тези роми, които работят също са на гърба ни. Защо ? Защото работят главно по строежите, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО без трудов договор. Така хем не плащат данъци и осигуровки, хем се водят с "нулев доход бруто" и допълнително получават социални помощиА за това, че трябва да се знае броя на ***, колко от тях не работят, колко от децата им не посещават училище си прав. Ама ... ДЕЙСТВАЙ ДЕ ! СТИГА ПРИКАЗКИ !

10

rvm

преди 13 години

да този е прав. наистина има роми които работят, също така и има българи които са за разстрел. както е казано - всяко стадо си има ***. Проблема е че ако при българите имам 1-2-*** несташащи от 100, то при ромите е обратното. имат само 1-2-*** дето стават за хора.всички реват за дискриминация но последните 10 години е точно обратното, мандалите са едни от най-облагодеталстваните и затова сега си мислят че всичко трябва да им се дава безплатно....

9

Анонимен

преди 13 години

stiga s tez ***

8

vitorio

преди 13 години

Прав си, Еюп! Ама са много малко- там е проблема..

7

Анонимен

преди 13 години

с толкова безработица и мързелив народ си прав човеко....българинът живее така--тате носи ,мама меси и след 18 все още иска пари за цигари от родителите си а *** ги знаем ....

6

Анонимен

преди 13 години

Има дръжки. Тия ги разправяйте у Европата. *** ако си мръдне *** за някаква работа в почивката между кражбите, после ще ореве ортаклъка колко много е работил и колко пари му дължи цивилизацията.

5

Анонимен

преди 13 години

Тоя *** еюп като е толкова загрижен да си ги прибере в къщи за домашни животни. Явно дпс протяга *** на потенциални гласоподаватели!!!!

4

Язе

преди 13 години

Днеска тука че има калабалък усещам

3

селянин

преди 13 години

Спрете помощите на *** бре и детските какво чакате да станат повече от нас и да ни изколят ли!!!!

2

Анонимен

преди 13 години

Има и такива единици, които работят - те просто потвръждават правилото, че *** са мързеливо и безотговорно племе живеещо на наш гръб.

1

Мариан

преди 13 години

Мързеливи, безотговорни, крадливи, лесно генериращи се, номади, не признаващи правила и закони, мърляви, неграмотни и тн. Това са 99,99% от ***!