45

коки

преди 13 години

Ние сме я оправили /гадни Българи убиват и крадат, не може да се пипат имат прав, кучета и мечки изяждат хората, обаче не може да се прибират и евтанизират, а/, и най-странното тъпите Българи тръгнали Испания, Япония и всички други държави да поучават и оправят. Странно!!

44

Анонимен

преди 13 години

Преди коридата бикът се малтретира с дни, за да бъде отслабен физически. Държат го в тотален мрак, за да може когато излезе на светло да е заслепен. По-голяма варварщина да се гавриш с малтретирано животно с цел задоволяване извратените наклонности на ***-иберийската публика не съм чувал... Затова когато бик смачка тореадор или просто някакъв *** испанец на мен ми става хубаво :)

43

Ispaneca

преди 13 години

Абе хора,щом като толкова много разбирате от всичко...първо си оправете държавата,след това оправете децата си (вас си да оправяте е вече е късно,не мислиш ли) и вземете ни оттървете от присъствието си.

42

коки

преди 13 години

Тулски, защо сравняваш животните с човек, има разлика.

41

koki

преди 13 години

И вярно затова в Испания има сигурно 300 000 ***, защото са много лоши Испанците, а Българите са супер.

40

Анонимен

преди 13 години

Ихтиманеца,бягай да бъркаш бетон на строежа не се ослушвай!

39

Ispaneca

преди 13 години

Чети в интернет,и без това само там вирееят индивиди като теб,затова си и толкова неграмотен.Ако те питам какво всъщност означава традицията "Надбягване с бикове" да кажем в Памплона...Ще кажеш най вероятно че всички бягат защото ги гонят бикове.Аз ще кажа още веднъж че си неграмотен.Традицията е такава,трябва да пипнеш бика за здраве....смешници сте ей,немате равни,професори.

38

sp

преди 13 години

ispanec,,kakvo sme se hraneli ot ispancite,nima v BG si niamame iadene li kakvo?Te si vkarvat stokite,nie si pla6tame,tova e,a kato tradizia uvajavam,no bez jestokosti i gavri s beza6titno jivotno.

37

Ispaneca

преди 13 години

Ми стой си в България бре,къв го търсиш в Испания...парите май са ти малко,затова си дошъл.Аз ли съм ти виновен че не си знаете правата че да си искате пари...Неблагодарни сте,казах ви.

36

Ispaneca

преди 13 години

1)А ти стига си слагал...това което не ти влиза.2) Ти къде прочете че някой вика комшиите за зрелище (въпреки че половината от извиканите са мишоци,уж да помагат а се *** от страх) Присъстват доста хора,виждал съм ви.3)Не е варварство да споделиш храната,варварство е какво изобщо правиш (чети добре)4)Вие се научете да правите разлика между зрелище и жертвоприношение...при нас е традиция,а при вас е...оня има пари,и има прасе и агне...дайте да отидем и да видим какво аджеба ще направи...

35

варварин

преди 13 години

Да, варвари са българите - щото работят в Испания и ви помагат а българската земя пустее и българите са обречени на унищожаване от разните му "ДЕМОКРАЦИИ"- как може такъв народ да бъуде доволен и щастлив когато всички само му създават проблеми -

34

tulski

преди 13 години

Аз знам само, че морално е това, след което се чувстваш добре, а неморално е това, след което се чувстваш зле.Аз много уважавам Хемунгуей, обаче тази логика е психопатска и демагогска !По тази логика един сериен убиец, като убие 15 човека и се чувства добре, значи това е морално и нормално.

33

коки

преди 13 години

И още нещо Испанците са супер. Какво им е.

32

коки

преди 13 години

Моето мнение е традиции, това е. И месото на биковете се раздава на бедните, не се убиват ей така биковете.

31

отново до Испанеца

преди 13 години

Ето ти малко информация да се образоваш малко за "собствената" си култура ('щото си толкова испанец, колкото аз зулус):The faena ends with a final series of passes in which the matador with a muleta attempts to maneuver the bull into a position to stab it between the shoulder blades and through the aorta or heart

30

Анонимен

преди 13 години

Грешки, sp, грешки. Казва се toreAdor и ако са няколко са hijoS de puta ;)

29

до "Испанеца&qu

преди 13 години

1) Стига си слага сам плюсове на коментарите, че си ми много смешен2) У нас никой не вика комшиите за да гледат зрелище докато се коли прасе. Ако присъства някой освен коляча, то това е само и единствено в случай, че има нужда от помощ3) Не виждам какво варваско има в това да споделиш храна с ближния4) Научи се да правиш разлика между зрелище и жертвоприношение

28

Ispaneca

преди 13 години

А всички тези които плюят по нашите традиции са...да не казвам какви сте.Половина България се храни от Испания,и пак сте недоволни.Затова вие сте най назад,и там ще си останете.Както бяхте игнорирани от държави като Германия,Белгея,Холандия,Австрия,Чехия...Така ще бъдете премахнати и от Испания.Вашия народ е неблагодарен :)

27

sp

преди 13 години

vsi4ki toreodori sa "hijo de putas"

26

Ispaneca

преди 13 години

Че вие сте обявени за варвари,и то преди много години...чети истори бе момче,недей да лаеш само и да драскаш за да отчиташ коментари некви.