51

чукундур

преди 13 години

Ще мрази себе си,ще мрази родителите си,ще мрази децата си ,ще мрази целия свят...

50

бора

преди 13 години

dnes.bg какви бунтовници ТЕРОРИСТИ са тово които дори незнаяат какво искаткюрдин е равно на ***

49

dj

преди 13 години

гугъл в 4 града в другите фереджета

48

Iwan

преди 13 години

turkish man, а сега остава пак да ни кажеш как требва да ти завиждаме за мизерната ти запата от 1500 лири :)))

47

dj

преди 13 години

да де ама кажи за останалите, че за територията на турция бая малко са и тея градове дето си изброил и пиши на кирилица, и викай ура че Кемал Ататюрк ви накара да пишете на латиница и още да въртите онея отзад напред кривондели

46

Анонимен

преди 13 години

СМЯХХХХХХХХХХХХХХХХ кюрдските деца избиват "великата" турска армия с прашки и водни пистолети много СМЯХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

45

Ясен

преди 13 години

Събодете се Българските Турци нямат Турски корен те са си от тук! Българи плюят други Българи!!

44

dj

преди 13 години

комши хахахаха

43

тираджията

преди 13 години

я кажи как ви викат на вас в турция бе ако не те е срам разбирасе

42

dj

преди 13 години

Абе като гледам гастербайтерчетата колко са нпреднали ядат доматите по капаците на колите. Е това е работодател не може да седне като бял човек да се на яде....

41

Анонимен

преди 13 години

"Хихихи" ,абе взех да се убеждавам,че българите не са със всичкия си и си заслужават мизерния живот.Тъй както "бягат" от Турция,Турция е с население 90 млн. Е може някой умник да каже да ,ама 85 млн.са кюрди,вай,вай!Маймуняк ,аз живея в Германия и не ми разправяй как живеят турците тук.За каква нископлатена работа говориш?! Та турците тук са работодатели бе, алооо дървен философ какви глупости дрънкаш ,май си виждал Германия само на картата.

40

dj

преди 13 години

С какво е по нпред Турция бе напред са им 3-4 града всичко останало е ад, особено в азиятската им част

39

Тарикат

преди 13 години

Хихихи, много са ми смешни плоскоглавите като почнат да превъзнасят турция, как било хубаво там, обаче драпат със зъби и нокти да избягат от там :-) В Германия живеят в гета, изолирани от нормалните хора, дават им само *** и нископлатена работа, но не им се и чува да се върнат в `хубавата турция`. Тръгнаха от тук с навирени опашки и само след месец взеха да се влачат обратно с наведени глави .... Що тъй бе джанъм ?

38

Арогантен

преди 13 години

Амиии ... то от *** и турците по омразно нещо няма. Но пък ще можем да се концентрираме и да се отървем от *** и друга подобна гад.

37

do turkish man

преди 13 години

tebe, turkish man !!!

36

А така !

преди 13 години

Кажи им го на тези българи, дето само се ежат ! Аз ако съм на тебе, ще си изхвърля българската лична карта и ще си отида в развитата Турция. Да видят те българите какво ще е без мен !

35

Г220

преди 13 години

Само дето като погледнем външния дълг на Турците и се питаме `има ли толкова голяма цифра`. Те и Гърците до преди година бяха в Г12, пък я виж какво стана :-)

34

Оптимист

преди 13 години

Ъъъъ, къде сте инвестирали ? Че нещо не сващам ? Докато *** партия ДПС ви даваше хапки да, но сега лекичко ви пращат там откъдето сте дошли.Колкото до `силната турска икономика` , да вземете да върнете парите на България , а ? Които и дължите по МЕЖДУНАРОДЕН ДОГОВОР ! Че сумата е крупна ...а лихвите си вървят.

33

реалист

преди 13 години

Задаваш глупав въпрос.В цял свят е така,всеки има право да е с етнос различна от тази на мнозинството.Искам да отговоря и на КК 35.Българите като са много развити , а турците изостанали,затова ли българите нямат никакво производство и са просяците на ЕС, а турците са в Г 20 ?!Просто фактът ,че постоянно злословите показва,че осъзнавате ,че турците са светлинни години напред и това ви дразни "как може *** да са по-развити от нас ?!" Няма какво повече да коментираме,ставате смешни.

32

хю

преди 13 години

***,не се радвай на чуждото нещастие бе *** долен....виж днеска има и други новини за катастрофи и един загинал алпинист все българи...продължавай да се радваш той Господ си знае работата....