513

Анонимен

преди 13 години

Тези кучета дето нападат хора - ами те утре може да нападнат и кучета и да се превърнат в канибали - ето, това ще е вече трагедия за кучелюбителите.

512

Анонимен

преди 13 години

А котката, която намерих с извадени очи, дали пак ветеринар го е направил??? Май половината тайно се срамувате, че децата ви са твърде разпасани и агресивни за годините си.

511

Разумен

преди 13 години

Защо очакваш *** да пишат нещо друго освен глупости ? Има ли някъде публикувани данни за Мима, колкото да затворя устите на няколко баламурника около мен ?

510

Анонимен

преди 13 години

да съберем уличните *** и да ги прати дар за виетнам и китаи хем ше си решим проблема хем ще направим добро

509

дряновка

преди 13 години

престанете да пишете глупости за кучето Мима,краката му ги отряза ветеринаря,а те бяха пречупени от голям вълчи капан,първият крак на същото куче беше пак от капан отрязан преди година а и кучето е безпризорно ,това че някой си го припозна и се опита да си разчисти личните сметки с невинен човек е друг въпрос!Моля поискайте информация от разследващите случая полицаи и ще видите каква е истината!Жалко ,че от "добри"кучета една жена в Дряново е с ампутиран крак ,а друга бере душа с ампутирана ръка

508

Анонимен

преди 13 години

Намерих едно място пълно с трупове на животни във витрини, хората минават и гледат и питат дали са прясно заклани. Животните са заклани садистично на много малки части. Труповете се теглят на кантар и хората ги отнасят в домовете си. Какво се случва по-нататък - не е ясно - с каква цел ги носят в домовете си. Може би ги размахват пред очите на децата си и ги горят в пещи. Много често се носи миризма на изгоряла животинска плът от прозорците на такива ***.

507

Анонимен

преди 13 години

Темата не е дали да се умъртвят бездомните кучета - всички сме единодушни. Темата е, че трябва да има евтаназия, а не бай Кольо да обикаля с лопатата и първо да чупи гръбнака на бедното животно, и след половин час да го довърши. Съгласни ли сте с мен?

506

коки

преди 13 години

Безпричинно насилие над животни, в затвора, лудницата и глоба, кучетата по улиците се евтанизизрат и агресивните домашни също, домашните големи и средно големи кучета с намордник. Животно със стопанин наранило друго животни или човек, глоба и затвор за стопанина. Това е иначе си *** майката. Отвам една торта да изям и се връщам. И ми е много интересно как кучкарите ще се разберат с едно куче или мечка, да не ги нахапят.

505

Разумен

преди 13 години

Благодаря ти за което, аман от пожелания от този и онзи :))Но ти така и не каза твоето виждане за тълкуванието на думата *** каква е :)

504

неразумен

преди 13 години

Оооооооооо,прости ми,Боже,не знаех,че си пиша с теб!:))))Чий друг капацитет може да бъде всеобхватен:)Няма смисъл да ти пожелавам здраве,щото така или иначе си безсмъртен:)

503

бг

преди 13 години

И аз това казвам! Ти погледни какъв е коментарът ми-първо насилието над хора! да виждам заглавията и всеки ден все повече стават за жалост!

502

КУЧЕМРАЗ

преди 13 години

Туш !!! Вие сте се наговорили за тоа спор нали ?

501

тъп

преди 13 години

Виждал съм хора да бият собственото си куче, но не съм виждал хора да бият чуждо куче. "Любителите" на кучета са най-големите насилници над животните. Също така да спомена, че много собственици на кучета са ловци, които ходят по гората да избиват сърни и зайци и след това се правят на големи природозащитници.

500

Разумен

преди 13 години

Странно, хем си защитник на въпросните ***, хем се обиждаш когато те нарекат като тях ? Моят капацитет е необхватен приятелю, явно твоите убеждения не са много стабилни ;) Със здраве :)

499

някой

преди 13 години

То основното насилие над хора е от хора!Погледни заглавията и ще видиш,че всяко второ е за убити,ограбени итн.

498

неразумен

преди 13 години

Хубав беше разговора дотук и ми беше приятно да си спорим.Отговорите ти бяха находчиви,но явно това ти беше капацитета,щом почна с обидите:)

497

бг

преди 13 години

Първо вижте насилието над хора! И не ми казвайте,че насилниците над животни са и същите,които извършват насилие над хората,защото не споделям това мнение! Не сравнявайте коленето на прасе и кокошка-животни,които са дадени и се отглеждат за храна с кучетата.Искам да се обърне внимание на човека,а после и за неговата безопасност да преберат,убият или каквото там искат бездомните улични ***!

496

Разумен

преди 13 години

Ами, все пак не виждам къде съм казал че аз ще убивам или ще чупя нещо. Ти май си от втория тип *** и се почувства заплашен ?

495

Анонимен

преди 13 години

Интересно как цялата дискусия във формуа се върти около кучетата, а въпроснта статия се отнася най-вече за насилие над хора. Излиза, че не си заслужава да обсъждаме насилие над хората и за това говориме за кучетата.

494

неразумен

преди 13 години

За кое по точно ще те подкрепят....да трепеш ***,да чупиш носове?:)А аремнския поп щом го препоръчваш явно имаш опит с него:)