697

Анонимен

преди 13 години

религия,която държи хората в средновековието.....насаждат тъпотия за да може да ги манипулират по-лесно

696

даа

преди 13 години

аз пък искам да ги снимат голи!!!

695

Анонимен

преди 13 години

А аз искам да се снимам с каска ! Става ли? Религията ми на рокер не ми позволява да се снимам без такава!А аз искам да се снимам с каска ! Става ли? Религията ми на рокер не ми позволява да се снимам без такава!А аз искам да се снимам с каска ! Става ли? Религията ми на рокер не ми позволява да се снимам без такава!А аз искам да се снимам с каска ! Става ли? Религията ми на рокер не ми позволява да се снимам без такава!А аз искам да се снимам с каска ! Става ли? Религията ми на рокер не ми позволява да се снимам без такава!

694

Анонимен

преди 13 години

FESOVETE VANNNN!!!!!

693

anarhist

преди 13 години

Знае ли някой как е разрешен въпросът в мюсулмански страни като саудитска арабия.не съм виждал техен паспорт и нямам представа забулени ли се снимат жените там или не.

692

bai_jordan

преди 13 години

А аз искам да се снимам с каска ! Става ли? Религията ми на рокер не ми позволява да се снимам без такава!

691

архангел гавраил

преди 13 години

за една година ДПС доста е изгладняло,май.Опитват се да помпат мускули за сметка на българите които изповядват исляма.Преди 600г не можаха да ги потурчат и сега пак пробват

690

Колт

преди 13 години

Ами като не щат да отидат в Турция да си подадат документите. Да видим там ще се обясняват ли, че искат забулени :))). Като в ЕС се приеме подобен закон тогава да искат. А и в края на крайщата БГ е демократична държава и на всеки, който не му харесва светския характер на държавата е свободен да я напусне и никой няма да го спира.

689

@@@@@

преди 13 години

a мъжете с фесове и *** да се снимат искат ли????????

688

Анонимен

преди 13 години

мръсни ***, вън от България!

687

Пора

преди 13 години

А бе мюсюлманки - решението е много лесно ! И без това не сте българки стойте си в Турция е турския паспорт.

686

Анонимен

преди 13 години

Да додат да ми примерят колчето и да го впишат в паспорта.

685

Анонимен

преди 13 години

да си ходят в турция

684

Анонимен

преди 13 години

Докога малцинствата в тази държава ще решават как да живеем и да им плащаме прищевките като някакви крепостници. Нали затова ги избрахме тия *** да управляват България, няма ли да им запушат устите на тия. Все пак живеем в 21 век и нямам намерение да се връщам 600 години назад, ако ще и кръв да се лее.

683

69

преди 13 години

Супер.....Да дадът биометрични данни и готово.......И без това новите личните кари са грозни....

682

321

преди 13 години

Тия побъркани диваци да не забравят каде се намират , да ходят в анадола и там да си налагат техните *** религиозни ценности.Искат да ни ислямизират направо , ***.

681

Анонимен

преди 13 години

Днес бг, защо не пишете за обесеното куче, защо не пуснахте тази поредна извергщина, а търсите сензации и оповестявате винаги, когато куче нападнало еди кой си????

680

nqmanqma

преди 13 години

ako na tiq im razreshat da se snimat s zabrat az stavam kat edno indiansko pleme det vqrva 4e 4erez snimkata ti kradat dushata !!!

679

Анонимен

преди 13 години

На който не му харесват законите в България - прав му път. И на мен не ми харесва да ми звучат арабските им имена, но са факт. И на мен не ми харесва да слушам чужд език в родния ефир, но го чувам. Така и те да бъдат така любезни да се съобразяват със законите. Турция свали забрадките и шалварите, но нашите по-мюсюлмани от мюсюлманите. Или са ви толкова грозни жените, та ви е срам да ги показвате?!

678

архангел гавраил

преди 13 години

абе тоя Дъбов толкова ли е дъбав.Май иска да се пише по голям турчин от ходжата.Ти ДЪБАВА картуно колко пари взе от кюрда Доган за тази простотия.Ами дай тогава да снимаме един чаршаф и да го пишем Айше Хасан