128

banme

преди 14 години

Професорът е прав - вижте Гърция как реве от най-малкото свиване, та дебелите американци ли няма да ревнат, ако им отрежат пържените картофки и пълнени понички?

127

Анонимен

преди 14 години

Тоя вече на тия години съвсем е изперкал.Човешката цивилизация е по-силна от всякога.Пред Средновековието една чума, една гладна зима е посичала по 1/3 от европейското население, обезлюдявала цели райони.Сега това няма как да стане, живеем по над 70 години,с темп към повишаване, без значение колко се "тровим" с газове,храна и тн.През много "екологичното" Средновековие,средната продължителност е била около 40 години.

126

анонимен

преди 14 години

Пръскат луди пари за космически изследвания,строят совалки,кораби,май ще бягат,я на Луната,я на Марс и ще си спасят мазните ***,а долу ще остане само долнопробния човешки материал да се спасява по планини и пещери.

125

ШОКИРАН

преди 14 години

ХАХААХ ТОЯ Е ЗА ЛДНИЦАТА WOW КАК МОЖЕ ТАКИВА УЧЕНИ ДА СА НА СВОБОДА И МЕДИИТЕ ДА ИМ ДАВАТ ДУМА

124

Jolly Roger

преди 14 години

Във петък ходихме в Емден да разглеждаме може би най голямата фабрика за ветрогенератори в света, ние им правим само фундаментите. Най големите са високи по 130 метра, два такива са достатъчни да захранват 1000 домакинства. Най накрая по умните ще спечелят, не *** дето харчат пари за войни, че да могат да крадат петрол...

123

Анонимен

преди 14 години

Аз тоя апокалипсис го чакам от сума време, вече толкова филми изгледах, че съм готов за всичко :) Ядрена война, зомбита, метеорити, вулкани, обърнати магнитни полета, падаща луна върху земята... за всичко имам подготвен ответен удар :)Fallout яко :)

122

thebrainless

преди 14 години

Ако комунистите и ционистите изчезнат от земята, може и да оцелееем

121

Black Beard

преди 14 години

Само не и България. Ние и така вървим с 50 години назад от другите страни.

120

Анонимен

преди 14 години

Какво значи "не могат да си позволят" ? Не ти става за второ ли? Съжалявам само за едно нещо в живота си - че напарвих само 2 деца ! Вече ни е късно ,а можеше! Яд ме е!

119

Дребната шарка

преди 14 години

А сега да видиш хубаво ли е да те изкореняват...

118

атомен физик

преди 14 години

Никой, не може да каже кога ще изчезне човешката цивилизация освен Бог. В противен случай тя отдавна да е изчезнала предвид голямото число астероидни отломки, които пресичат земната орбита да речем....

117

Кор

преди 14 години

...Ми да взема отсега да си направя резервация за совалка тогава...

116

!!!

преди 14 години

Дали авторът на статията прави разлика между :"Човешката цивилизация" и "хомосапиенсите " ?Човешката цивилизация може и да изчезне във видът, който я познаваме, но хората няма да изчезнат със сигурност. Има общности, които са тотално изолирани от останали свят - села в сибир и хималаите, острови в океаните, племена в амазония и африка, бедуините и т.н.Дори и да колабира цивилизацията и да измрат едно 5-6 милиарда, ще има оцелели.

115

СССР!

преди 14 години

Не знам, може би е така за света, но със сигурност знам, че България изчезва от 20 години и не виждам колко ще изкара в бъдеще.

114

rado

преди 14 години

4e ti sa6to misli6 sa huknali po lunata i mars iskat s parite koito gi imat da si spasiat mrasnite du6i4ki da se nadiawame 4e ima iswanzemni koito da gi spleskat kato hlebarki

113

Даола

преди 14 години

Е, загубата - от космическа гледна точка - няма да е голяма!

112

.

преди 14 години

Е как срив?като Китай,Индия ,Африканските държави все повече и повече се увеличават като население,това ,че БГ и развитите държави са зле с ражданията ,не означава ,че целия свят е така....Иначе и аз мисля,че няма да изчезнем до 100 години,по-вероятно е цивилизацията ,така както ние я познаваме,да претърпи големи промени и след това да се затрием и ние ....

111

анонимен

преди 14 години

Другите може да изчезнат ,но ние не, защото юнашка майка ние раждала,не се плашим от никакви кризи,финансови,икономически,демографски.Няма да изчезнем скоро от лицето на земята.Черните коментари за апокалипсис не ни плашат,пак ще оцелеем.

110

Анонимен

преди 14 години

ZEITGEIST ТОВА Е ПОСЛЕДНИЯ ШАНС

109

pavel

преди 14 години

abe 6te sapo4neme otnowo kato parwobitnite kato niama petrol kade e problema mnogo filosofia ne e dobre