118

Анонимен

преди 14 години

Ама това от високоинтелигентни Гербери ли е написано - "ТЕБ 4ЕРВЕНИ *** ", "да ни ядат куровете", Абе я си е*ете майката . Тва герберите, много умно се изказват за БГ народа. Ха-ха-ха.

117

Даола

преди 14 години

Преди 20 години тези апаратаменти бяха обитавани само от дипломати и в стените им имаше вградени подслушвателни уредби.

116

Анонимен

преди 14 години

Докато е председател на парламента да го ползва, но да не го купува. Имам още един въпрос: Антония Първанова от години не е депутат в българския парламент, защо до сега е ползвала имота, малка ли е заплатата и на еврозепутат за да си осигури жилище в България? Бах маму, наглеци, а тая Първанова е най противната твар, нали тя нападна българин в европарламента. Няма значение дали е била права или не, единствено тя нападна сънародник , няма друг такъв случай.

115

xax

преди 14 години

Е край,няма да съм вече стругар!Отивам да завърша и аз нещо и юруш в народното събрание.Я най-добре си оправяй там железата или квото правиш. То тва не е за всеки.А според вас май трябва министрите да ги наслагат по 3ма в стая 20 квадрата някъде в Студенски град.

114

Цецо

преди 14 години

Коментаторчетата по този форум май яко завиждат. всички те, видиш ли, припечелват само с много труд, а пък Цецка не заслужавала. Абе я си е*ете майката големи разбирачи на политиката, дето все знаете кой крив, кой прав. За щастие никой не му пука за кирливото ви мнение ;). Ай със здраве. И малко повече гледайте в собствената си паница.

113

Аде де

преди 14 години

Браво ! Ето на това се казва икономии в криза ! Пък може и тя да си плаща наема ?Ха,ха,ха...

112

БГ

преди 14 години

КАКВО Е ОКРАЛ ГЕРБ,БЕ 4ЕРВЕНО ОТРЕПКЕ,4Е НЕ МОГА ДА СЕ СЕТЯ....ТАКИВА КАТО ТЕБ 4ЕРВЕНИ ***,ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЯНИ НА ***,***

111

Анонимен

преди 14 години

Цецето видя, че бате и Бойко живее на широка нога и реши да демонстрира неговия стандарт....Това е някаква мания при герберите,всички подражават на големия бос...Дянков е най-ярък пример...Прави се на мъж и говори прямо,ама е смешен...И Цеца става смешна и нелепа...забрави, че дойде от нищото....

110

MURDOC

преди 14 години

Кажете български депутат и повече него обиждай....

109

Анонимен

преди 14 години

Я! Апа тези от ГРЕБ си мислят че не са комунисти?Хахахаха ами какви сте бе?За 20 години демокрация чак сега има чисти хора нови и те са твърде млади за да вземат властта.Всички са бивши комунисти,какви си мислите че сте?

108

Балин

преди 14 години

Ти нищо не заслужаваш герболетке!

107

Анонимен

преди 14 години

Цецка заслужава тя е се е борила за този апартамент.Като стара другарка най накрая се разплатиха с нея.Не разбрахте ли *** ,че и в герб и в сдс и рзс ние пак сме тук.Нищо ново ***.

106

Анонимен

преди 14 години

до 115Билетче ,билетче , ама дупчено или не?

105

Балин

преди 14 години

Защо ли си мисля, че няма какво да ти се яде на теб! Евнух! Псувните си ги запази за вкъщи! Като няма какво интелигентно нещо да кажеш! Отдавна стана ясно, че ГЕРБ са обирджии и като нямат какво да отговорт на това псуват!

104

Анонимен

преди 14 години

Не, не.Бъркате бе хора. Тя не е била комунистка. Имала е само партиен билет. Е сега чак пък толкоз....за едно билетче.

103

МУН4О

преди 14 години

БАВНО И СЛАВНО УМИРАТ,ПРАВ СИ 109,ЩЕ ПРАВЯТ МИЗЕРИИ ДА СЕ ДОКОПАТ ДО КОКАЛА,НО НАРОДА ГИ РАЗКРИ,ОСВЕН ПЕНСИОНЕРИТЕ,И КУПЕНИТЕ ***

102

Анонимен

преди 14 години

Да прав си!Тия са по зле щото още са гладни.Само връзки са връзвали заднешката и уши са разтривали,докато онези са се ползвали с благините на властта.Но колелото се върти.Важно е утре кои ще бъдат.Тези вече ги разбрахме.

101

Анонимен

преди 14 години

Ми да.Тя е нещастна жената. В такъв стар блок, строен от комунисти, да я сложат.

100

ДО 91 ви

преди 14 години

...като не знаеш НЕ ДРЪНКАЙ ...!!! В ЕДНО ОТ ПЪРВИТЕ ИНТЕРВЮТА ПО ТЕЛВИЗИЯТА ЦЕЦА САМА СИ КАЗА -МЛАДА БИЛА И ТОГАВА ВСИЧКИ СТАВАЛИ КОМУНИСТИ ,,,ТА И ТЯ СТАНАЛА... !!! МЛАДА -30 тина годишна,ама знае къде е било на хляба мекото в онези времена ...после СДС ,после ГЕРБ...!!!!ако имаше партия на УФО лозите гарантиращи и "ГЮВЕЧ "и там щеше да ЧЛЕНУВА !!!

99

Анонимен

преди 14 години

Е край,няма да съм вече стругар!Отивам да завърша и аз нещо и юруш в народното събрание.Там всичко дават на корем и без пари.И имунитет има мога да си ги псувам колкото искам.И кюфтета от прословутите ще ям щото евтини били и преди и сега.А от Тодор Живков още квото е останало ще го ползвам,щото тия ново неправят а 20 години минаха и неговото ползват.Този блок е от 1968 г.дето отива Цецка в него.Що не направиха нов за 20 години демокрация?Искам в нов блок от демокрацията,а не опърдян от предишни