614

присмехулник

преди 14 години

Денка, аз имам желанието и волята Б-я да вземе Мондиала, но тя дори не участва там. Ще цитирам един голям и талантлив българин: "Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го направиш" Разбираш ли , не мога да бъда спокоен за държавата си когато я води Цачева. /Б-я е парламентарна република и спикерът е първта длъжност/

613

Гробар

преди 14 години

Ми то, Пернишкия "свободен" университет ще е, кой друг?! Това подарък за рождения ден ли е или по случай визитата на другия "академик" (Берлускони)?

612

анонимен

преди 14 години

Каква истинска новина: "Пернишкия университет предложил научно звание "доктор хонорис кауза" на г-н Борисов".Предложете му само "хонорис",бе пичове,каузата се му я вменили други вече!

611

мдаа

преди 14 години

истината за бургас александруполис на istinatazaproekta.bg lвсичко друго е просто размишления

610

Гробар

преди 14 години

Тука и звездите вече влязоха на помощ, за да бранят рейтинга на Премиера. Нямам какво повече да кажа. Да влязат врачките и гадателите ...

609

До 707

преди 14 години

Бойко е зодия близнаци, нормално е да си мени всеки ден мнението, зависи с кой близнак ще се събуди.Това от друга страна е добре, защото е отворен за различни решения, а в спора се ражда истината.Честит рожден ден Бойко, обичаме те!

608

Икономист

преди 14 години

до Бургазлия Я прочети темата "Морето като бащиния" и тогава пиши.Вие,завистливи и алчни квартираджии.Всяка година в България влизат за "Нефтохима" повече от 8 млн. тона суров петрол.Как идват? По въздух?80 % сте роби на Златев и бачкате в рафинерията.Живота ви зависи от нея.Щото иначе при вас на море идват най-богатите европейци в престижните ви хотели "Хаят Риджанси Боургас Фемили".Бургаския залив- Мексиканския залив на Черно море,а?***!

607

присмехулник

преди 14 години

Мога да си го туря и на "дисертацията" но къде да сложа внуците???:( Нали разбираш, че те трябва да живеят в тази страна Това, че ще имат някаква база не оправя нещата. Утре ще се срещнат на пътя с озверел и огладнел за дрога...хляб...или просто *** някакъв... Имах гадже от Бруклин. Тя един път ми рече, че има места в квартала и където ако и се развали колата ще бъде изнасилена или обрана или убита, а най сигурно и трите неща. Не и повярвах понеже следваше по линията на техните профсъюзи..

606

Гробар

преди 14 години

Май да боравиш с Интернет не е кой знае какъв признак на висока образованост. Да се обзаложим, че това го могат и 14 - 15 годишни деца, които далече не са завършили средното сиобразование. Плюс това не е важно, че пишеш, а какво пишеш и как го пишеш? Това е признака на образоваността и интелигентността ...

605

Анонимен

преди 14 години

Очаква се еврото да достигне паритет с долара през 2011 г. заради слабото икономическо възстановяване на Европа, главно в сравнение със САЩ... при положение, че дотогава не се разпадне. Това е становището на Центъра за икономика и бизнес изследвания (CEBR) в Лондон.Макар да е трудно да се предвиди кога ще стане, разпадането на еврото е почти неизбежно, смята директорът на центъра Дъглас Макуилямс. К'ВО пра'йм после, га останем САМИ,а?

604

Енергетик

преди 14 години

"Не знам, мисля си, че ...."-------------------------------------------------------------------------------------------------------ади стига мисли, *** се разходи да ти влезе в главата малко соларна енергия.

603

Гробар

преди 14 години

Не само, че идвам, но и всяка година идвам, за да Ви плащам курортни такси, нощувки, "чадъри" и какво ли още не ... И аз се чудя защо не ида някъде другаде на море, хем по - евтино, хем ... Не ми отговори - Сега опасността от разлив по - ниска ли е?! Защо сега не пискаш срещу Лукоил Нефтохим?! Откъде и как си доставяме петрола в момента?! Или има неща от действителността, които не искаш да забелязваш и коментираш ... И морето не е само на Бургазлии, все пак ...

602

анонимен

преди 14 години

БОЙКО ЗА ВСЕКИ ПРОБЛЕМ ИМА 10 РЕШЕНИЯ И ТО ВСИЧКИ ПРОТИВОПОЛОЖНИ,ТАКА ЧЕ ДА ГО ОСТАВИМ РАСЪЖДАВА НА ГЛАС

601

Денка

преди 14 години

Грешиш.ГЕРБ има голяма подкрепа сред образованите и активни граждани, защото те усещат волята за промяна.Дори писанията в този форум го доказват.Нали не мислиш, че тук пишат предимно бабите от село.

600

Гробар

преди 14 години

Много са последствията, за да ги проумеят екобургазлии. Русия вече обяви, че иска по - висока цена за депониране на отработеното ядрено гориво. Увеличената цена на газта, парното и после на тока са вече факт (или почти, но е сигурно, че ще станат). Има още много неща, които няма да ми стигнат редовете тук ... Само ще кажа, че оскъпяването на почти изцяло внасяните енергийни ресурси, означава по - ниска конкурентоспособност на българската икономика и от там по - високи цени и по - малко данъци ..

599

Бургазлия

преди 14 години

Какво значение има кой го е организирал референдума.Да не искаш да кажеш, че който организира изборите - той ги печели.ако те съмнява резултата, ела в Бургас или Поморие , Несебър, поразпитай хората какво мислят за нефтопровода.аман от многознайковци като тебе.

598

бай тошо

преди 14 години

"Заради топлофикациите всички българи ще плащат по-скъп ток", информира от първа страница в. "Сега". Намерението на държавата да натовари всички потребители на ток с по-високи цени, за да спаси от фалит топлофикациите, предизвика вчера скандал по време на обществено обсъждане на новите цени на парното в Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР).

597

Гробар

преди 14 години

Не знам, мисля си, че подкрепата за ГЕРБ на част от обществото ще остане твърда, защото хората си избират лидери, които да приличат на тях самите. Логично е отлива да е от по - образованите и активни граждани, защото те по - бързо усещат трендовете и посоките.

596

Икономист

преди 14 години

привет "присмехулник" Ти пък го приемаш лично, я си го тури тоя анонимен на ....дипломата си.А на дъвкачите на клишета за Белени ще припомня:Газа поскъпва, парното ви също!На какво ще се топлите? След вой и сополи ще минете на ток.Кой ток бе? От румънските и турски АЕЦ ове които ще се строят.И ще сте щастливи, и пак ще ревете, че тока скъп, че ЕРП тата ви мамели,а Бойко, ооооооо Бойко,ще ви обещае, че ще намали цената на тока.Той ще промени на долу и борсовите цени на газа и петрола.Честито!

595

мляс

преди 14 години

в. "Сега" социологът Боряна Димитрова, посочва, че неслучайно подкрепата си от ГЕРБ оттеглиха активните, високообразованите, с по-висок социален статус хора от големите градски центрове. Въпреки спада, ГЕРБ има все още достатъчно висок кредит на доверие. ВСЕ ОЩЕ...Това са думи, които ми звучат като, началото на края.