183

Крум

преди 14 години

А ЩО НЕГО СПРЯ ТОГАВА ТОА КОНЦЕРТ *** ФАНДЪКОВААААА. пръдлаКолко други прояви: парк фестове, софия дизайн уиик, незнам си още колко и какви - КАТО СТАНЕ 22 И ИДВА БАЙ полиционера и ги спира, и сериозни глоби за нарушителите - нищо, че събитията са в кооперация с ОБЩИНАТА НИ.*** като става въпрос за друга музика - нестава, ама като е за ЛЮБИМАТА НА НАРОДА Чалгарница - митето пайнера нема кой да го спре, че бичи гюбеците с волюмето на МАКС у центаро нали???? Фандъкова - ти си *** за мен.

182

Анонимен

преди 14 години

А може би пластичната хирургия ти е първа специалност?

181

Анонимен

преди 14 години

tova eidealno

180

anonim

преди 14 години

tova si e riska da jivee6 v centyra!te kakvo o4akvat grajdanite?

179

салиери

преди 14 години

Все пак не можах да разбера кой взе нещо под масата,за да разреши т.н.концерт?

178

redhead

преди 14 години

*** до шия ...

177

д-р Здравков

преди 14 години

Запъваш нещо колега,явно ти е нелеко,но въпреки всичко е достойно, за ексхумиран *** като теб....между другото, съдебната медицина ми е втора специялност и бих се радвал да си на мойта......маса

176

Neon Knight

преди 14 години

ХУбаво, че RAMMSTEIN ще трещят на 23-ти! Щото ако бяха на 22-ри, сигурно щяха да ги спрат с измисления повод, че на тази дата Хитлерова Германия напада Сталиновия Съветски Съюз и понеже те са германци, видите ли, нямат право да свирят!!!

175

Анонимен

преди 14 години

Жал ми е за тези чалгаджии, никога през живота си не са чували хубава музика.

174

Анонимен

преди 14 години

Никакво значение НЯМА ДАЛИ СА ЧАЛГАРИ или РОКАДЖИИ ...!!!Живея наблизо и ШУМА МИ ПРЕЧИ ...!!!Закона трябва да се спазва ,а като искат ШУМНА МУЗИКА ДА СИ ХОДЯТ НА СТАДИОНА ИЛИ В ГОРАТА !!!

173

57519

преди 14 години

дайте да направим някаква декларация или подписка и да ги пратим до столична община и до свтия синод....вторите също трябва да реагират...последните 20 години никакви ги няма.....ако само си пишем по форумите нищо няма да се промени...

172

Анонимен

преди 14 години

абе той и крали марко е клал българи ама е възпят във фолклора ни като най-голямия юнак.а и на балканите каквото и да изпееш с лек исторически отенък ,съседите веднага ти скачат че е срещу тях

171

lulu

преди 14 години

Чудех се аз какви се тези странни индивиди с фланелки питбул, все се надявах, че е нещо по-нормлано, да ама не. Страшна излагация!

170

лазар

преди 14 години

на фона най-големия катедрален храм в София са се развявали курвенца по *** ... а пък за какво ся пяли на концерта ... не искам да си помислям ....

169

Анонимен

преди 14 години

Ееее да ходят по стадионите чалгарите да щракат с пръсти и да тресат цици

168

?!?

преди 14 години

Сети се бе Фандъкова. Щом ще спираш купона в Южен парк, ще го спреш навсякаъде другаде. Така и трябва щом има живущи наоколо. Но за да не се стига до там хоарата да си пречат, просто го организирай някъде около а не в София. Та като стана въпрос... Какво правим за концертите на 22-23.06? Аз съм там, но все пак и хора живеят наблизо. Трафикът ще е кошмар цели два дена. Пак ли ще има подобни изцепи, тъй като някой не е предвидил нещата?

167

Amenhotep

преди 14 години

185, значи представи си следното ... Берлин, Нова Година ... хорът на руската армия пее "Ставай Страна Огромная" ... Или ...Сърбия ... нова година ... Българска Ой банда изпълнява песента "Сите сърбе на върбе"...Или ... Рамазан Байрям в Анкара, група "Епизод" изпълнява песентта "О шипка" ... Как ли ще реагират домакините? Дали Меркел ще се кълчи на "Ставай страна огромная" или Тадич на "Сите сърбе..." или Ердоган на "О Шипка" ... нещо силно се съмнявам!

166

Йово

преди 14 години

Да това аз го знам но голяма част от подрастващите не го знаят, те и Ботев не знаят кой е но ако ги питаш за Азис веднага ще кажат кой е той. Лошото е че на сирените на 2 Юни в София много хора не знаеха за какво вият тези сирените.

165

Neon Knight

преди 14 години

За Митю Пайнера и *** около него - отнемане на българското гражданство и - HIT THE ROAD към Анадола! Същото да се приложи и спрямо учиндолския ***!!!

164

д-р Здравков

преди 14 години

Правилно,разбрал си го колега - трудно е да се оцелява сред разни бионсета,грачещи лейдита и прочее недаровити, но натрапвани ни певачки